Hadiza at Home

Omdömen om Hadiza at Home

2012-04-06

Caroline B

Super!

Hadiza är varm och trevlig och får en verkligen att känna sig avslappnad, även när man ligger där och får en brassevaxning ;) Kommer absolut fortsätta att gå dit, är mer än nöjd!

2012-03-25

Jessica

Malmös bästa!

Utan tvekan stans bästa salong - underbara Hadiza bjuder på sin härliga personlighet och ger på samma gång nästintill smärtfri vaxning!

2012-03-06

Jeanette D Jeanette D

Hadiza - Gör gott för både kropp & själ!

Ser alltid fram till ett besök hos Hadiza. Hur trött och sliten jag är så blir jag glad, upprymd och känner mig som en ny människa när jag går därifrån. Ändå vaxar jag bara ;) men Hadiza är en så härlig och underbar människa med en unik personlighet som får mig och andra att må bra. Endast ett fåtal personer har denna aura runt sig och Hadiza dela mer än gärna med sig av sin. Love Hadiza, omöjligt att inte göra det!

2012-02-22

Göran

Behandling för kropp och själ

Hadiza är den bästa på att utföra vaxningar som jag har upplevt. Nästan smärtfritt, inte ens en liten blödning, lugn miljö med trevligt samtal gör det till en behaglig upplevelse. Tidigare var det något jag genomled för att känna mig ren och fräsch, men sen jag började hos Hadiza är det något jag ser fram emot. Även en välgörande massage kan jag rekommendera. Hadiza har en gudomlig kraft som ger energi och gör mig glad i flera dagar efter behandlingen!

2012-02-09

Proffesionellt och personligt!

Hadiza fick mig att känna mig välkommen och lugn! Hennes kunskap och förklarande fick mig att få ut mycket av mitt besök och känna mig trygg. Två veckor har snart gått sedan min första Brazilian och jag är super nöjd!! Jag rekommenderar Hadiza till alla mina vänner, prova du också!

2012-01-26

Suzana Drijovska

Behandling på högsta nivå och supertrevligt

Det bästa jag gör i månaden är när jag besöker Hadiza at home. Hadiza är jättetrevlig och proffsig, hon tar verkligen hand om mig när jag är där. Asmysig musik och supertrevlig miljö är där också. Jag tror inte det finns någon trevligare salong än denna i Malmö och jag ger alla som är i behov av behandlingar i toppklass min bästa rekommendation till Hadiza at home :)

2012-01-18

C.J

Värt en omväg!

Återkommande kund som är jättenöjd med både det personliga varma bemötandet och resultatet :) Rekommenderas varmt!

2011-12-06

Fia

Proffsigt och personligt!

Att komma till Hadiza är underbart. Hon bjuder på sin härliga energi i avslappnande miljön och med proffsiga behandlingar. Hon får mig som kund att känna mig omhändertagen och jag har fullt förtroende för henne. Bästa brasse-vaxningen i Malmö! Har bara gott att säga och kan rekommendera alla som vill ha en egokick att besöka Hadiza.

2011-10-24

Carina

Bryr sig om kunden!

Hadiza lyssnar på kunden, visar omtanke, ger tips.
Effektiva och proffsiga vaxningar.
Bra läge.

2011-10-24

Helen

Superställe!

Hos Hadiza är både behandlingarna & bemötandet superbra! Salongen är skönt avskild & perfekt för ändamålet. Vaxningen bra! & Hadizas makeuptips makalösa! Har aldrig varit så tjusig tidigare:-) & knepen var lätta att ta till sig & kunna använda hemma. Jag kan inte annat än att varmt rekommendera Hadiza at home!

2012-05-10

Tack! Roligt att du är så nöjd!

2011-10-21

Nina

Duktig, proffsig och supert personligt bemötande

Jag är jättenöjd med Hadiza at Home! Hon har ett fantastisk personlig bemötande, lokalen er fräsch och inbjudande, produktene Hadiza använder känns riktig bra och vaxningen är av hög kvalité. Jag rekommenderar verkligen Hadiza at Home!!

Tusen tack!

2011-10-20

Kicki Källestål

Enjoy Hadiza at Home

Att vara kund hos Hadiza at Home är en riktig egoboost! I lugn och harmonisk miljö tas du om hand av ett riktigt proffs. En upplevelse för både kropp och själ!

Tack för förtoendet!

2011-10-20

Ebba

Nöööjd!

Är så nödjd! Bästa brazze-vaxningen jag någonsin har testat. Mysiga lokaler och fick ett väldigt varmt välkomnande. Är supernöjd! Rekommenderas starkt till alla kvinnor som vill känna sig extra fina och fräscha.

2012-05-06

Tack! Du är inte svår att gör vacker. Du är vacker när du kommer!

2011-10-19

Cristofer

Superproffs i personlig och diskret miljö

Hadiza at Home är en pärla. En salong där du är i fokus, utan konkurrens från andra kunder. I diskret och clean salongsmiljö tar Hadiza hand om dig med riktigt bra produkter och mycket kunskap. Hadiza har lång erfarenhet som fotomodell och är mycket noggrann med de produkter hon använder så att din hud tas om hand på allra bästa sätt. Känner mig alltid snyggare när jag åker därifrån, och det håller i sig! Rekommenderas varmt!

2012-04-26

Tack för fint omdöme. Det värmer.

Fler företag i Limhamn