Nita Städ AB

2012-05-10

Torbjörn Persson

Alla var nöjda

Hej!

Tack för ett väl utfört arbete och trevligt bemötande!
Alla var nöjda ?

2012-04-30

MKB blev också imponerad

Hej,

Vill bara tacka för väldigt fint utfört arbete i min lägenhet på Hammars Parkväg i Limhamn.

Kundvärden på MKB blev också imponerad och kommer att rekommendera er.

Vänliga hälsningar

Eva Larsson,

2012-04-24

ingela fjaril

städat.

Hej
Idag har ni varit hos mig och städat.
Jag är jättenöjd. Här är så fint. Hälsa Anna och de andra och jag kommer att höra av mig igen.

2012-03-31

Alex

städningen

hej!!

tack för blev jätte bra..

mvh// alex

2012-03-07

Karina.

Hej.Nita Städ AB

Tusen tack för hjälpen, kommer att varmt rekommendera er för ert arbete hos Kerstin.

Än en gång tack.
Med vänlig hälsning
Karina.

2012-02-13

Hej!

Vill tacka så jättemycket för en mycket bra flyttstädning av vårat hus på Vattumannens väg 5 i Staffanstorp. Ska varmt rekommendera er till andra som kan behöva flyttstäd.

Mvh
Anna Bergqvist

2012-01-04

Jon Hedenskog

super jobb

Hej Nita Städ AB,

Jag ville bara säga att ni gjort ett super jobb på er första städning och att vi är jätte nöjda ?.

Scan Filter AB

2011-12-17

Jessica Nielsen

Hej Nita Städ AB!

Jag och min sambo vill tacka för den flyttstädning ni gjorde hos oss!

Själva var vi givetvis jättenöjda! Ni kom med kort varsel och tjejerna och killen som var hos oss var jättetrevliga och proffessionella.
Huset blev så fint att till och med besiktningsmannen, som är känd för att vara stenhård och petig, sa att det var så fint att vi måste ge Nita Städ en eloge!

Stort tack!

Mvh
Jessica Nielsen
Dennis Gillander

2011-12-13

Tack för en jättebra städning/kommer att rekommendera Er om behov av städning finns hos mina bekanta/
mvh Ann-Greth Eklund

2011-12-12

Martin

städhjlälp

Seriösa och duktiga Väldigt duktiga
Seriösa och duktiga Väldigt duktiga. Punktliga. Bra service. Trevliga. Rekommenderar till alla som behöver städhjlälp

2011-11-17

Patrik

Flyttning

Mycket bra företag varmt rekomendera er i fortsättningen!
mvh Patrik

2011-11-09

Bra jobbat

kontorsstädning

Har anlitat Nita Städ ab för att utföra kontorsstädning hos oss i Malmö. Haft dem ett tag, vill bara säga att jag kan varmt rekommandera dem. chefen där är mkt trevlig tar tag i saker snabbt,dem hör av sig för att säker ställa kvaliten vilken service, allt för kundens belåtenhet, kanon bra personal.

Mvh Emma

2011-10-14

Anki

Kontorsstädning på våt företag!

Vi har hjälp av Nita Städ AB med vår veckostädning på vårt kontor 5 gånger i veckan. Vi har en jätteduktig och noggrann tjej som kommer till oss och städar varje morgon. vi vill genom att skriva här tacka henne och Nita Städ AB för alla åren dom/hon skött detta utan några synpunkter från vår sida.
Mvh Anki!

2011-10-12

Bo-Göran Olofsson

TOPPENBRA.

Mycket bra företag att ha att göra med ingenting att klaga på allt blev TOPPENBRA.

Hus och hem
R1001363;Städservice