Omdömen om Nita Städ AB
2012-04-30
Hej,
Vill bara tacka för väldigt fint utfört arbete i min lägenhet på Hammars Parkväg i Limhamn.
Kundvärden på MKB blev också imponerad och kommer att rekommendera er.
Vänliga hälsningar
Eva Larsson,
2012-04-24
ingela fjaril
Hej
Idag har ni varit hos mig och städat.
Jag är jättenöjd. Här är så fint. Hälsa Anna och de andra och jag kommer att höra av mig igen.
2012-03-07
Karina.
Hej.Nita Städ AB
Tusen tack för hjälpen, kommer att varmt rekommendera er för ert arbete hos Kerstin.
Än en gång tack.
Med vänlig hälsning
Karina.
2012-02-13
Hej!
Vill tacka så jättemycket för en mycket bra flyttstädning av vårat hus på Vattumannens väg 5 i Staffanstorp. Ska varmt rekommendera er till andra som kan behöva flyttstäd.
Mvh
Anna Bergqvist
2012-01-04
Jon Hedenskog
Hej Nita Städ AB,
Jag ville bara säga att ni gjort ett super jobb på er första städning och att vi är jätte nöjda ?.
Scan Filter AB
2011-12-17
Jessica Nielsen
Hej Nita Städ AB!
Jag och min sambo vill tacka för den flyttstädning ni gjorde hos oss!
Själva var vi givetvis jättenöjda! Ni kom med kort varsel och tjejerna och killen som var hos oss var jättetrevliga och proffessionella.
Huset blev så fint att till och med besiktningsmannen, som är känd för att vara stenhård och petig, sa att det var så fint att vi måste ge Nita Städ en eloge!
Stort tack!
Mvh
Jessica Nielsen
Dennis Gillander
2011-12-13
Tack för en jättebra städning/kommer att rekommendera Er om behov av städning finns hos mina bekanta/
mvh Ann-Greth Eklund
2011-12-12
Martin
Seriösa och duktiga Väldigt duktiga
Seriösa och duktiga Väldigt duktiga. Punktliga. Bra service. Trevliga. Rekommenderar till alla som behöver städhjlälp
2011-11-17
Patrik
Mycket bra företag varmt rekomendera er i fortsättningen!
mvh Patrik
2011-11-09
Bra jobbat
Har anlitat Nita Städ ab för att utföra kontorsstädning hos oss i Malmö. Haft dem ett tag, vill bara säga att jag kan varmt rekommandera dem. chefen där är mkt trevlig tar tag i saker snabbt,dem hör av sig för att säker ställa kvaliten vilken service, allt för kundens belåtenhet, kanon bra personal.
Mvh Emma
2011-10-14
Anki
Vi har hjälp av Nita Städ AB med vår veckostädning på vårt kontor 5 gånger i veckan. Vi har en jätteduktig och noggrann tjej som kommer till oss och städar varje morgon. vi vill genom att skriva här tacka henne och Nita Städ AB för alla åren dom/hon skött detta utan några synpunkter från vår sida.
Mvh Anki!
Hej!
Tack för ett väl utfört arbete och trevligt bemötande!
Alla var nöjda ?