Omdömen om Skandiaweb Sweden AB
2012-05-14
Extremt otrevliga när man tar kontakt. Lovar saker som dom inte kan hålla. Uppdaterar inte min hemsida trots att jag mailar uppgifter. Felstavningar som inte rättats till förens flera samtal senare. Min sida tog längre tid än utlovat och är ändå inte det jag och säljaren var överens om.
Detta oseriösa företag lovar en massa men kan inte leverera det.
Jag har blivit lurad och kommer att göra vad som krävs för att bli av med denna fästing till företag.
Anna / Pärlans Tryckeri
Hej Anna! Tråkigt att du känner så och givetvis tar vi till oss detta. När det gäller uppdateringar på hemsidan så tar det olika långtid beroende vad det gäller. Du är alltid välkommen att ta kontakt med vår kundservice som finns där för att hjälpa dig.
2012-05-14
Vi har använt Skandiaweb länge till hjälp med hemsidan. Nu var det dags att designa om och modernisera. Designen blev riktigt snygg och de läste av våra behov och önskemål på ett mycket bra sätt.
2012-03-08
Charlott
Idag kontaktade jag Skandiaweb och fick väldigt god support av personalen. Jag fick svar på mina frågor och tips på hur vi på bästa sätt ska utforma vårt Nyhetsbrev.
2012-02-23
AMC
använt mig av Skandiweb Sweden AB sedan många år tillbaka - alltid lika trevligt bemötande, inga problem för dem att vara behjälpliga - alltid trevliga, jag är jätte-nöjd
Grönare Stad AB
(Domän-)gränsöverskridande arbetssätt. Tackar!
Johan
Kan inte alls hålla med undertecknad, vi har varit mycket nöjda från början till slut, var som alltid mycket tveksam innan vi inlede samarbetet då det enligt rykte finns mycket buffel och båg i branchen, dock har jag upplevet dem mycket profsiga.
vi kommer att lägga ut den nya sidan i dagarna...
använd dem gärna vi rekomenderar
Debbie Bergström
Jättetrevliga och duktiga killar i supporten! ;)
Patrik Lindström
Blev upprings av en kvinna från Skandiaweb, som inte ville sälja något, utan inleda ett samarbete med mig, eftersom de skulle ha två säljare i min region och ville ha lokala referensföretag. Hemsidan skulle vara gratis och jag skulle bara betala för hosting och serviceavtal. En säljare från Malmö dök upp hos mig dagen efter och berättade om de lokala säljarna och hur de skulle komma att visa upp min sida för ett stort antal företag i området. Då jag har en websida jag är nöjd med så var det just idén med att få gratis marknadsföring som gjorde att jag nappade. När jag sedan fattade misstankar och bad om att få namn och telefonnummer till säljarna så fick jag inget svar. Jag fick ett förslag på en ny websida men som innehöll fel och brister. Har påtalat det två gånger men inte fått något svar. När jag sedan ringer och frågar efter säljarna i regionen får jag en förvånad växeltelefonist i örat som inte känner till några säljare. Har nu fått till svar att det inte står i mitt avtal att det ska finnas några lokala säljare. Snacka om vilseledande marknadsföring och dålig service! Varning för detta företag!
Patrik Lindström
Hej Patrik,
Att du skriver att du endast hoppade på erbjudandet för att du trodde det skulle visas upp för företag i området kan inte vi rå för. Vi har tydlig gett anvisning om att vi kan komma att använda hemsidan i marknadsföringssyfte men inte hur vi kommer att göra det. Detta står även på ditt avtal.
Då vi dock försöker etablera oss på ny marknad kommer vi visa en del av våra hemsidor kontinuerligt ute på kundbesök men även på vår hemsida.
Du har alltså inte blivit lurad utan fick ett väldigt bra erbjudande till en produkt som kan täcka alla dina online marknadsföringsbehov.
Självklart vill vi ha nöjda kunder och hjälper alltid till om du undrar något angående din nya hemsida.
Vi hoppas på att du förstår vårt svar och att vi kan ha ett bra och långt samarbete framöver.
Meddela oss om du vill att vi skall göra några ändringar eller när du vill publicera din nya sida http://patriklindstrom.sk10.se/.
Axel Edman
Vi var väldigt kräsna och specifika när vi skulle uppdatera hemsidan. Säljaren lovade att de snabbt och enkelt skulle lösa allt.
Det gick varken snabbt eller enkelt men tack vare en suverän support har vi nu fått den perfekta hemsidan som vi är supernöjda med.
Genom att gå våra önskemål till mötes har vi fått allt vi bett om utan att det kostat oss något extra. Dessutom är supporten tillgänglig när det behövs.
Mathias, Låsman AB
Vi är mycket nöjda med allt från grundarbetet, till den snabba servicen då man ringer supporten. Oftast läggs ändringar som ví vill ha utförda in direkt medans man sitter i telefon.
HJ Buss
Vi har haft Skandiaweb några år att sköta vår hemsida.Vi är mycket nöjda med deras jobb
Alldrig problem att nå dem ,bra personal
Alltid trevliga
2012-02-11
Stefan Bäcklin
Jag har abetat med Skandiaweb i många år!! Och är väldigt nöjd, så nöjd att jag rekomenderar Dem så ofta jag kan!! Superb personal i Malmö och ett stort tack till David i Stockholm som är en ovärderlig livlina Bra personal+bra produkt = Nöjd kund!!!
2012-02-10
Skandiaweb ringde idag och jag får erkänna att jag känner mig lugnad efter samtalet. Helt klart gör de vad de kan för att reda upp detta och har "självmant" erbjudit kompensation.
Således har vi egentligen inget negativt i talande stund mot Skandiaweb (möjligen att tidsplanen initialt var optimistisk, disade det sig) men då produkten ska levereras av en underleverantör så blir ju Skandiaweb, ehuru hög ambition, "drabbade" av helhetsbilden = den olevererade produkten och bemötandet från underleverantören.
Jag vill ändå höja upp betygen till en 3:a.
Hej Urban, tack för ett trevligt samtal jag är glad att det nu börjad lösa sig. Är det något annat vi kan hjälpa till med är det bara att ringa till oss i Malmö. MVH Skandiaweb
2012-02-09
Urban Ohlsson
Nja, jag la in en negativ preliminärbedömning för några dagar sedan och den har tagits bort.... Märkligt....
Dock försöker jag igen: I Juli2011 skrevs ett avtal med Skandiaweb med löfte om att projektet skulle starta inom 3 veckor. Vid förfrågan sas september. I november började det hända saker men då var vi mitt i julhandelsföreberedelser och hade inte så mycket tid för detta. Vi allokerade våra resurser enligt den tidsplan som förespeglades.
Vi har av en underleverantör till Skandiaweb blivit behandlade på ett sätt som jag inte trodde möjligt och produkten är fortfarande olevererad.
Skandiaweb kontaktades och lovade återkomma i går eller idag. Så har inte skett.
Vi står i begrepp att lägga hela vårt företags framtid i detta företags och dess underleverantörers händer och just nu är förtroendet under tröskelnivå.
Men de ska få veckan ut på sig att komma med någor som återupprättar förtroendet eftersom vår kontaktperson i Skandiaweb förefaller ha god ambitionsnivå.
Men baserat på hittillsvarande erfarenhet så kan inte vi rekommendera detta företag - snarare tvärtom.
2012-01-27
Ida
Vi är verkligen nöjda med all support vi fått :-)
2011-12-20
Elisabeth Streijffert
Super nöjd kolla själv min hemsida Arvid är en super kille!
2011-12-02
Rikard Persson
Skandiaweb har förstklassig service och bemötande.
Har använt deras tjänster i snart 5 år. Aldrig problem - löser allt!
2011-10-13
Anders Liljengren
Mycket kompetenta och ett perfekt erbjudande om man inte har möjlighet att lägga ut 20 000 kr för en hemsida. Vidare får man support och fria uppdateringar i abonnemanget.
2011-09-28
Hotel Maria
Har gjort vår fina hemsida så fin. STORT tack och kram till Roksana och Filipe!
2011-09-12
Stig-Göran Nilsson
Skandiaweb har skött mina sidor utmärkt i massor med år.
Matte
jag är nöjd med supporten, har alltid fått hjälp med alla frågor. om det har varit några problem så har det alltid löst sig, tack till Sabrina och Julia
C Acaralp
Snabba och proffsiga. Ett företag som kan sin grej! Dom som arbetar där är underbara, tar sig tid med dina önskemål och arbetar hårt för att du ska bli nöjd. Vi är 100% nöjda.
D.S
Vill tacka alla som jag har varit i kontakt med på Skandiaweb för ett väldigt bra och trevlig bemötande och praktiska lösningar på mina krav. Ni överträffade alla mina förväntningar.
2011-09-06
MR-Mental Rekreation
Jag tycker att de alltid, sedan jag började samarbeta med dem för 5 år sedan, lyckats få mig att fatta vad det handlar om =) och alltid varit tillmötesgående inför mina önskemål
2011-09-05
Hudoteket- Kungsholmen
Skandiaweb har under 4 års tid haft hand om vår hemsida och vi har alltid fått snabb och bra service. Alltid trevlig personal,vilket uppskattas!
2011-09-01
Skandiaweb startade upp vår hemsida och vi har fått all den hjälp vi har behövt. Vi är inga datasnillar men dom har väglett oss och gett bra tips. När jag inte själv kunnat uppdatera sidan så skickar man bara i väg ett mejl...och vips så är det fixat!! Jag får tacka Kemal för all hjälp..
2011-09-01
Annette
Supernöjd med den hjälp jag får. Allting satte fart när jag fick Felipe som kontaktperson. Han har verkligen varit en klippa. Kan ringa eller maila honom när som och han hjälper till med en gång. Trevligt när de ringer och ser till att allt fungerar eller om man behöver hjälp med något. Skulle däremot uppskatta en bättre användarmanuall, men å andra sidan är det bara att slå en signal.
Håkan
Har använt Skandiaweb för vår hemsida sedan start och alltid fått den hjälp och support vi behövt. Trevligt med företag som faktiskt hör av sig löpande trots att man redan är kund. Mycket bra hantering vid uppdatering avtal mm.
Vi är nöjda kan rekommenderar gärna Skandiawebb till andra.
Chickie Knudsen
Skandiaweb är helt klart de bästa vad det gäller hemsidor i Malmör. Vi har haft ett gott sammarbete under flera år och alltid vartit nöjda med såväl design & personal som verkligen visar sin servicemind vid alla tillfällen. Därför kan vi varmt rekommendera Skandiaweb. Toppklass!
Kurt Bengtsson
Tack Kemal för bra service. Vi har jobbat med Skandiaweb i ett antal år nu. Vi är nöjda med deras jobb.
Mvh
Kurt / Fonnix
2011-08-30
Ola Tedevik
Skandiaweb agerar snabbt och korrekt och har sedan flera år hjälpt oss på ett föredömligt sätt med företagets hemsida och med våra e post adresser.
2011-08-30
Skandiaweb
Skandiaweb har under c:a 6 års tid haft hand om våran hemsida / hemsidor. Under dessa år har alltid fungerat problemfritt. Utvecklingen av hemsidorna samt av teknik och support har alltid fungerat utan problem.
Service mot kund är nr 1.
Mvh
Lars Delshammar
Restaurang Variation / Restaurang Alnarp
www.nyavariation.se www.alnarp.se
2011-08-29
Jörgen Lindström
Skandiaweb har gjort ett fantastiskt bra jobb med vår hemsida, aldrig några problem när man ringer och behöver hjälp. Trevlig personal som hjälper en direkt, de ringer även tillbaka och kollar att allt är ok.
Kan varmt rekommendera Skandiaweb
2011-08-25
maja
jag hade under en period kontrakt med företaget. skickliga säljare men inte så mycket service och omsorg om kunden när väl kontraktet var skrivet. muntliga löften som inte stämde med verkligheten osv. När jag sedan inte använde sidan som för övrigt inte ens blev klar. Så ville jag säga upp mitt kontrakt och hamnade då in en mindre tvist om uppsägningstid mm. Jag har sagt upp avtalet, muntligt , skriftligt som företaget begärde men fick ändå ett samtal senare om obetalda fakturor som tjejen som ringde sa hon skulle ta bort.
nu 2011 får jag en faktura på 14 248 kr. har inte hört av företaget på år!! jag är vanlig arbetande 4 barns mamma och är nu i chocktillstånd och har just skrivit ett brev till företaget där jag bestrider fakturan. jag hoppas detta misstag skall kunna lösas men det känns allt annat än seriöst.
Hej Maja, allting går att lösa och allting finns ju svart på vit skriftligt. Jag hade gärna velat ha ditt företagsnamn så vi kan följa upp på det? När det gäller uppsägning så står det tydligt på avtalet men även i våra allmänna villkor. Man skall säga upp skriftligen senast 3 mån innan webhotellets förfallodatum. Hör gärna av dig
2011-08-25
Henrik Brossmann
I mitt dagliga arbete jobbar jag mycket med att profilera och marknadsföra våra företag. Det är ingen lätt uppgift, och det kan ofta kännas som att man jobbar i motvind. Jag tänker främst på all den väntetid jag lägger ner. Våra maskiner kanske inte är helt up to date, men garanterat inte undermåliga. Det tar helt enkelt tid att jobba med det här. Sitter man tre timmar framför datorn, så får man högst ihop En effektiv timme. Det här gör det särledes ganska lätt att förstå att saker och ting givetvis tar tid. Med andra ord. Jag betalar gärna för den tjänst som dessa duktiga killar och tjejer hjälper till med. De är både snabba och effektiva. De har rätt verktyg, och ett öga för snygg design. Kommer fortsätta att ha mina företag hos Skandiaweb.
Stort tack för ett bra samarbete! Vi på Swedaqföretagen kan varmt rekommendera dessa duktiga "entreprenörer".
2011-08-22
Dan Eurogardenshop AB
Det känns tryggt att jobba med ett så proffsigt gäng.
Det blir spännande med den nya versionen.
Ser fram emot att även få igång facebooken.
Bara varma ++++
2011-08-15
Streijffert collection
Vi tackar skandiaweb för mycket bra och snabb service, och en toppen bra hemsida. Enkel och snygg!
2011-05-26
Anette Svensson
Skandiaweb har varit en stor besvikelse från början till slut. Så fort avtalen skrevs på försvann all service, har man något att påpeka ska det säljas på mer och mer. Sökmotoroptimeringen är absolut det värsta, helt värdelöst. Har sagt upp alla avtal med detta oseriösa företag men sitter fast ett tag till tyvärr. Känns som om man gått på en riktig nit. Vill därför varna andra för detta företag.
Hej, vi tycker det är tråkigt att du fått den uppfattnig av oss. Enligt våra anteckningar har du dock inte försökt att kontakta oss för att få dina problem lösta du har möjlighet att både ringa och maila oss men du gjorde inte det. När det gäller uppsägning så tar vi inte emot uppsägningar via telefon eller mail ur juridisk synpunkt och ber därför alltid kunden att direkt skicka in det skriftligen så att uppsägningen börjar gälla samt vi skickar en bekräftelse på detta. Kommunikationen skall fungera från båda sidor för att det skall bli ett bra samarbete.
2011-04-18
TP
Vi vill tacka Ernesto för all hjälp med vår hemsida!
Tack! Det var trevligt att höra att ni blev nöjda. Kom ihåg vi finns alltid till hands och med ert Servicepaket kan ni ringa oss mellan 9-15 vardagar för hjälp direkt eller maila våran support@skandiaweb.com det ingår kostnadsfritt i ert avtal.
2011-04-15
Mycket nöjd Strängnäsbo
Jag är jättenöjd med bemötande och kompetens hos de jag pratat med och har nu en hemsida som jag är jättenöjd med!
Jag har haft kontakt med försäljaren Christian, som lovade det de andra höll. ;)
Jag har fått den bästa support man kan få av Arvid och Kristian och jag har haft flera andra personer som har varit lyhörda för mina önskemål under processens gång.
Jag är verkligen jättenöjd!
PS! Tilläggas ska att den bästa hjälpen har jag fått EFTER att jag betalade fakturan, så det var inget smörande för att få mig att betala utan att knussla utan ren och skär serviceanda! Jag rekommenderar dem gärna!!
2011-02-28
extremt missnöjd
Akta dig för Skandiawebs försäljare. De är mycket skickliga och jättebra att lova, men när det inte blir hur du ville ha det, försöker de sälja en uppgradering!. Jag har haft hur mycket problem med dem som helst. Man vet aldrig vem som utför uppgiften, och man kan inte kommunicera direkt med den. De svarar sällan på mail och säjer själv att det är bäst att man ringer, men då fungerar det bara med enkla frågor som de kan ta direkt. Hemsidan blev försenad med flera månader. Sökmotorsoptimering är ännu sämre, för nu är jag bunden till felstavade ord som igen använder, och de vill inte ändra på något. Istället vill de sälja en ny paket med olika ord.
HEJ! Finns det några fel i din SEO så fixar vi det naturligtvis om något skulle vara felstavad. Är man missnöjd med bemötandet kan man alltid som i alla företag be att få prata med ansvarig för avdelningen så löser det sig bara man kommunicerar. När det gäller tiden för att göra en hemsida som fungerar så är det ett samarbete som behövs: Material måste skickas in, koder för domän, man måste vara tillgänglig för genomgång fungerar inte det så tar det tyvärr lite längre tid. Kontakta oss gärna för din SEO så hjälper vi dig.
2011-02-22
Jörgen
Jag gillar er. Jag har haft er sedan 2007 och är jättenöjd. Jag får då alltid hjälp när jag behöver.
2011-01-26
Magnus Eriksson
Jag blev uppringd av en ung man, han hette Robin. Var lite skeptisk till erbjudandet men när han sa att det bara handla om ett möte så fick han gärna komma ut! När han väl var ute skötte han sig väldigt professionellt och allt var precis som han sa på telefonen. Vi kollade på lite hemsidor och det såg bra ut, vi gick vidare på avtalet och jag förvånades av att man fick gratis uppdateringar, det passade mig perfekt! Jag skrev på och dom började med själva test-sidan. När den väl var klar ringde web-designern upp mig och presenterade den och jag var jättenöjd, verkligen precis vad jag var ute efter! Nu 2 månader senare så funkar allt precis som det var utlovat att det skulle göra. Är hur nöjd som helst och kan verkligen rekommendera Robin och Skandiaweb!
2011-01-20
Kristina, Helsingborg
Jag blev rekommenderad Skandiaweb via en vän som också har dom. Jag hade möte med en säljare, vi gick igenom mitt gamla hemsida och hur min nya hemsida skulle se ut. Ett par veckor senare hade jag min hemsida på internet och jag fick ganska fort respons från nya kunder. Jag har inget negativt att säga om Skandiaweb. Responsen här på sidan är verkligen varierande men min personliga erfarenhet har bara varit positiv!
2011-01-08
Rasmus
Säljaren lovar mycket om snabb service och hög kvalitet.
Efter att avtalet var påskrivet kom sidan upp snabbt men då vi ville ha ändringar i utseendet (utöver de få man kan göra själv vad gäller lägga till bilder och text) så fick vi inget svar från dem på två månader. När vi sedan kontaktade dem igen fick vi till svar att var på gång och att det skulle vara klart i nästa vecka. Veckan därpå skulle det vara klart "nästa vecka" och så här fortsatte det i två månader till innan vi skrev mail och sade upp kontraktet med motivation långsam/utebliven service och låg kvalitet på hemsidan.
Ett tips till de som funderar över Skandiaweb.
Ta en ordentlig titt på många av deras referens-sidor.
De använder sig av hemsida-mallar. Det är flera ändringar och önskningar som inte går att utföra och de allra flesta sidor ser mer eller mindre likadana ut.
2010-07-03
Eva
Förstår inte de som blivit missnöjda? Man får ju exakt det som man skriver under att man vill ha?
Jag var jättemissnöjd med designen, men den gjordes om åt mig och nu blev det bra.
Men det verkar som att det finns olika typer av säljare på Skandiaweb. Efter att blitt nerringd av en riktigt jobbig typ ringde jag tillbaka för att skälla.
Hamnade hos tidigare nämnda christian som klart och tydligt klarerade vad som gällde.
Det är christian som är min kontaktperson och jag kan likt O varmt rekomendera Christian, även om vissa på Skandiaweb känns lite hårdföra med sina kunder. Chris har levererat exakt det han sa att han skulle leverera, jag hade satt förväntningarna högt, men till slut blev resultatet bra. Tvivel kring Skandiweb? Träffa Christian, han vet vad han pratar om.
2010-07-02
O
Var skeptisk mot upplägget. Men sidan blev riktigt bra! Tack Christian och designer. Varma rekomendationer för Skandiaweb och Christian.
2010-06-17
Medelstor företagare
Jag måste belysa att det otroliga intryck vi på kontoret fick av deras representant. Välklädd, självsäkert agerande, saklig, pondus, ärlig. En otrolig människa, med sina två meter intryck av att vara en naturlig ledare.
Hur kan man påstå att dessa säljare lovar guld och gröna skogar som tidigare inlägg omnämnt?
Deras representant gav all information muntligt för att sedan bekräfta detta med ett tillika korrekt avtal. Då jag konfronterade honom med dessa omdömen gav han mig svar på alla mina funderingar utan någon som helst överdrift eller motsättning.
Jag kan med varmt hjärta rekommendera denne unge, långe och blonde (inga namn nämnda) affärsman samt företaget Skandiaweb som partner för era framtida internetsidor.
2010-05-25
Penco
Jag kan bara ta av hatten för dem. Mycket bra service dessutom kostnadsfri samt bra bemötande. Allting gick jättebra även om starten var lite vinglig pga fel av oss att skicka material sent. Så fick vi en slutprodukt som är outstanding. Tack Skandiaweb vi har fått bra respons från våra kunder och rekommenderar er gärna vidare.
2010-05-07
Paul
Jag rekommenderar skandiaweb! Alltid trevligt bemötande och bra support!
2010-02-17
Rikard Lundberg
Inget svar på mail.
Otrevlig kundservice.
Fel som skandiaweb gör vid publicering (fel adress, telefonnummer osv,) var publicerat i 1 månad trots telefonsamtal och mail.
Det finns "projektledare" som man ska kunna kontakta, men jag vet inte vad de har för ansvarsområde.
Ingen tar ansvar inom Skandiaweb.
Missnöjd och kommer aldrig att rekomendera detta företag för någon, snarare varna.
Ps. Om jag bara får en ursäkt från skandiaweb så kommer jag att ta bort detta inlägg.
Hej jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig. Tyvärr ser jag inte företagsnamnet annars hade jag kontaktat dig personligen. Hör av dig.
MVH Kundservicechef Skandiaweb Malmö AB
2010-02-01
Storm
Har jobbat sammen med dom nu i 2 år. Inget at klaga på. Kanske endast at en sälger var "lidt" jobbig, men annars alt OK.
2010-01-17
Lena S
Skandiaweb ringde mig och jag var så skeptisk men efter ett persnligt möte med en säljare och efter att man kan se svart på vitt vad man får så kan jag bara säga att jag är sååååå nöjd!!
jag fick en jättefin design på hemsida och dessutom så kan jag själv uppdatera den varje dag=)
Tack Skandiaweb!
2009-04-20
De står inte för vad de har lovat. Den utlovade tjänsten motsvarar ej det de har levererat. Efter att man har betalt fakturan så är det inte någon bra hjälp man får. Okunniga och otrevlig kundservice.
2007-11-26
Förbannad
Jag vill varna för detta företaget, de fakturerar dubbelt om ni inte är uppmärksam. Allt de vill är ha påskrivet avtal sedan är det bara pengar som är intressant.

har varit kund hon skandiaweb i något år nu och har blivit dubbelfakturerad någon gång och aldrig kommit fram när jag ville prata om faktura felen. Fick fakturan utställd i danska kr men fick ett ogiltigt IBAN nr & den gick till inkasso..
blev kopplad till julia på faktura avdelningen och hon hjälpte mig direkt med ALLT, reglera betalningen och ringde och informerade oss att allt var under kontroll och att vi inte behöver vara oroliga. När ni vill få era ärende behandlade proffisgt så bli kopplade till henne. Hon hjälper en med kärlek.
Heja Skandiaweb!