Fotograf Catharina Fyrberg

Kategori: Fotografer

Omdömen om Fotograf Catharina Fyrberg

2012-05-14

Emma

Bröllop, syskonfotografering och reklamjobb!

Jag och min man anlitade Catharina när vi skulle gifta oss, och vi blev supernöjda! Vi har sedan dess även gjort en syskonfotografering hos henne. Hon har bra hand med barn vilket gjorde dem avslappnade och glada, och bilderna blev jättefina. Hon har även tagit reklambilder för mitt barnklädesmärke som jag blev jättenöjd med!

2012-03-26

Heidi

CV picture

Catharina Fyrberg is a good photographer. We took a picture for my CV. I enjoyed shooting the picture with her. She is nice and friendly. I got the picture just hours later!

2012-02-17

Alex

Porträttfotografering

Catharina var väldigt trevlig och fick mig att känna mig avslappnad vilekt hjälpte då detta var min första fotografering. Bilderna blev jättebra i slutändan!

2011-11-18

Catharina N Catharina N

Fotografering av vår familj i hemmet & trädgården

Sedan ett ögonblick tillbaka känner jag Catharina genom min arbetsplats. När jag såg hennes hemsida och vad hon producerade för mitt företag visste jag att hon skulle fotografera min familj. Catharina kom hem till oss en oktoberdag och dimman låg tät. Vi fick några fantastiska bilder som kommer att lämna eftertryck för framtiden. Jag kan varmt rekommendera Catharina för vilket fotograferingsuppdrag som helst, professionellt eller privat.

2011-10-20

Lin & Vincent

Bröllop

Vi anlitade Catharina till vårt bröllop i Gunneboslott.

Kan ärligt säga att Catharina var perfekt för oss.
Hon var väl förberedd, ställde upp, uppträdde proffsigt, stämningen var på topp, allt var så naturligt.
Bilderna blev ju självklart väldigt väldigt bra (ta en titta på hennes portfölj i hemsidan)
Vi kommer definitivt anlita Catharina igen när vi behöver en fotograf.

2011-10-19

Anders Håkansson

Bröllop

Jag och min fru anlitade Catharina till vårdat bröllop i Torsa i somras och vi är mycket nöjda med henne. Inte nog med att hennes bilder blev över vår förväntan så var hon lyhörd för våra önskemål, väl förbered och hon uppträdde mycket proffsigt under vår stora dag.

2011-09-20

Katarina Lindgreen

Parfoton

Min sambo och jag anlitade Catharina för att göra en parfotografering på vår 3-års dag i somras. Det var en fantastisk upplevelse! Catharina fick oss som är ovana framför kameran att känna oss otroligt avslappnade. Resultatet blev otroligt proffsigt! Vi har dessutom anlitat henne som vår bröllopsfotograf nästa år! Catharina är oerhört kompetent och hon levererar fantastiska resultat. Mitt favoritfoto är ett foto där jag och min sambo kände oss urlöljiga under fotograferingen men Catharina såg något speciellt och hon hade helt rätt. Vi kan båda rekomendera henne varmt!

2011-09-20

Julia Hagberg

Studentfoton

Catharina tog dom absolut finaste studentbilderna på mig, samt balfoton. Hon var väldigt kreativ och gjorde så att mina foton blev mycket personliga. Jag är väldigt stolt över mina bilder och kan nu minnas min student som ett fint avslut på skoltiden! Vi hade väldigt roligt under fotograferingarna och nästa gång jag behöver en fotograf finns det ingen tvekan om att jag kommer anlita Catharina igen.

2011-09-19

Jessica Andersson

Artistbilder

Jag anlitade Catharina Fyrberg när jag skulle ta nya artistbilder samt bilder till en ny hemsida. Jag fick fantastiska bilder och Catharina var lyhörd för mina önskemål men kom också med spännande idéer vilket resulterade i bilder som jag fått många komplimanger för. Något som jag tycker utmärker Catharina som fotograf är hennes engagemang från det första samtalet till att de färdiga bilderna levererades samt hennes professionalitet och tydliga kommunikation. Jag kan varmt rekommendera Catharina Fyrberg!

2011-09-12

Sofie

Barnfoton

Jag anlitade Catharina när jag ville ta kort på mig & min son när han var 1 1/2 år. Som den proffsiga fotograf hon är så tyckte lillkillen att det var jätteroligt att bli fotat och vilka fina kort det blev!! Catharina är mycket kunnig fotograf och det är otroligt roligt då många har kommenterat att korten är så fint tagna. Mina bästa rekommendationer till Catharina Fyrberg!

2011-09-10

Heidi Vepsä

Bebis och dopbilder

Vi har anlitat Catharina ett par gånger efter att vi fick vår dotter. Catharina har tagit bebis bilder i studion och dopbilder i kyrkan. Vi är väldigt nöjda med resultatet. Hon är otroligt duktigt på att fånga ögonblicket och har öga för det där lilla extra. Jag kan varmt rekommendera Catharina som fotograf, du kommer inte att bli missnöjd!

2011-09-09

Linda Hultgren

Familjefotografering i hemmet

Jag anlitade Catharina då jag ville ta en fin familjebild. Catharina kom då hem till oss och förvandlade vårt vardagsrum till en fotostudio och tog kort på oss. Bilden som vi valde blev jätte fin och har en speciell plats i vårt hem. Jag kan varmt rekommendera Catharina. Hon är otroligt social och lyhörd och kommer med input så man ska få fram det bästa. Kommer definitivt att anlita henne igen.

2011-09-07

Ivan Valencia

CV foton

Jag anlitade Catharina när jag skulle uppdatera mitt cv och jag hade väldigt specifika önskemål om hur fotona skulle se ut. Hon var otroligt lyhörd och lätt att sammarbeta med. Resultatet vart jättefint och jag fick dom jobben jag sökte. Med fördel använde jag fotona hon tagit på olika webbsites.Jag rekomenderar Catharina Fyrberg varmt till dig som söker en kunnig och trevlig fotograf som även är en stjärna på att efterbearbeta foton efter dina önskemål.

2011-09-07

Veronica Lönnborg

Gravidfoton

Fick fantastiska bilder tagna när jag var gravid. Minnen är det bästa man har och vi är så glada att vi valde just dig som gravidfotograf.
Catharina har förmågan att fånga ögonblicken och hon är otroligt kreativ, flexibel och tillmötesgående.
Miljoner tack!
Veronica Lönnborg och Sina Mostafavi