Kategori: Hotell, pensionat Konferensarrangörer Konferenslokaler
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Selma Spa+
2010-07-21
Ellen
Var två dagar på Selma på sommaren. Fräscha rum med morgonrock och tofflor. Fruktbuffé vid badet. Litet men bra gym, räckte gott och väl iaf på sommaren. Bra yogapass! Men behandlingarna var för dyra så jag hoppade över det. Billigare att gå till massör i Stockholm. Att behandlingarna var dyra är det som drog ner betyget. Och håller med om att det var tråkigt att det inte fanns några alternativ till dagens meny i halvpensionspriset.
2010-01-19
Anki
Fin miljö, härliga skidspår runt knuten. Bra bemötande. Fantastisk vinlista. God mat, lunchen ngt trist dock - buffén såg trött ut och karré är inte min favvo. Maten på kvällen - amazing!
Dyra behandlingar, men härliga.
Nackdel: gymmet inte så utbyggt som jag skulle önska och kvaliteten på spinningpasset var mkt låg. Kändes som spinning gjorde för 10 år sedan, skicka instruktören på en vidareutbildning. Hårda löparband.
Har konfererat på Selma tidigare, det var riktigt bra, allt flöt klockrent. Men jag saknar att de inte längre serverar egna bakverk, utan köpebröd.
Det totala omdömet är att Selma är toppen och jag önskar jag bodde där jämt ;-)
2009-10-04
Joja
Tyvärr blev vår härliga vistelse misslyckad på grund av märkligt bemötande från restaurangpersonalen........
I övrigt mycket allt perfekt
2009-07-24
Lotta
Inte speciellt prisvärt och med tanke på priset är det skam att ta 75:- i hyra för en morgonrock.
Borde finnas frukt och jouice vid spa-badet.
2008-11-07
Snezana
När vi blev trötta och allting känndes trist, kroppen hade ingen ork så ville vi koppla av och få en ny kick. På Selma spa fann vi det mesta, där stannade vi upp i livet, våra kropp blev fyllda av välbehag, lerinnpackning och doftande droppar i bubbelbad. Vi kunde slappna av med stenmassage och av ansiktbehandling njöt jag av i fulla drag. Man kunde delta i träning med olika intensitet, från pilates till body pump. Helpension med god mat, och trevlig personal. Allt var perfekt. Allt detta fick oss att må bra, massage, inpackning med mera, kräm, olja , varianterna var flera, vi njöt och kopplade av och det var en hälig känsla så jag rekommenderar varmt Selma spa till alla.
Inte riktigt som vi tänkt oss. Vi är 4 vana SPA resare kring 35 års åldern. Okunniga terapeuter, extremt dålig mat och för mkt folk överallt. Överpriser på allt. Nej ngn mer Selma blir det inte. Synd.. omgivningarna är fantastiska.