Yummy Kitchen

08 - 502 505 52, Gustav III:s Boulevard 102, 169 74 Solna

Omdömen om Yummy Kitchen

2012-04-03

Yakiniku

Deras yakiniku var riktigt bra.

2012-03-27

Hungrig

Bra sushi

Bra sushi ngt dyrt, 95 kr för mellan

2011-10-28

Bra wok

Mycket bra wokrätter, fräscht och krispigt. Aningen små portioner men välsmakande. Ska prova sushin.

2011-08-09

miak

Helt OK med blandad asiatisk mat

Bra sushi, ok wok. Varnar dock för att man kan få vänta på maten. Trevlig personal och fräscht.

2011-08-09

Gustav B Gustav B

Ok i svag konkurrens

Frösunda är inte direkt känt för sina restauranger. Yummy Kitchen är en nyöppnad Thai. Det märks då det är mycket folk som vill prova lyckan och försöka hitta en bra lunchrestaurang i området. Tyvärr får jag lov att säga. Yummy Kitchen håller ungefär samma klass som övriga i området. Om jag ska rekommendera något så verkan sushi vara rätt val.

2011-08-08

Mattias Mattias

Lång väntan på trivial wok

Matmässigt är detta ett av de bättre ställena i området. Woken är godkänd och sushin fräsch och god, men väntetiden allt för lång. Förhoppningsvis är detta något de kommer trimma in med tiden, men till dess så känns 10 min kö för att få beställa och ytterligare 15 min innan maten kom alldeles för långt tid för en lunchrestaurang.

2011-08-04

Dags för god sushi i Frösunda

Var där för första gången. Sushi var jätte god, perfekt för avhämtning på väg hem. Trevlig personal. Kommer tillbaka för att smaka på wok rätterna.

2011-08-04

Det var dags för bra asiatisk mat i Frösunda

Trevligt personal. God sushi. Ser fram emot att prova de andra wok rätterna.

Fler företag i Solna