Barbros Mini Bitar

Omdömen om Barbros Mini Bitar

2012-02-02

Malin

Världsklass!!

Barbros Mini Bitar gör det vackraste och godaste tårtor som finns! Barbro är också alltid lika trevlig och ger bästa service.

2011-06-14

Jättegott & Trevlig service

Inget är ett problem, hon är supertrevlig och fixar gluten och helt mjölkfria produkter som dessutom är supergoda.
Värt en omväg, i synnerhet om du är allergisk. Det är stor skillnad på hennes produkter och det man kan köpa i matbutiker.

2010-10-01

ÅT

Bästa bageriet i Sundbyberg

Barbros minibitar är värd en resa till Sundyberg! Dels har hon underbara bakverk som passar alla, dels är hon själv så fantastiskt trevlig att det är en ren fröjd att handla där!!!!

2010-06-07

Återkommande kund

Unikt med omtanke

Allt är glutenfritt vilket är en gåva för oss som har sådana bekymmer. Jag har sedan jag blev tipsad om Barbros verksamhet köpt tårtor, choklad, biskvier m.m och alltid varit lika nöjd. När du beställt en tårta får du ett underverk som det gör ont att skära i. Om du bara en gång i livet beställer en tårta, gör det hos Barbro.

2010-05-25

Jen

Världens finaste tårta

Fick världens finaste tårta på min 30-års dag! Dessutom bland den godaste jag ätit :) Kom dit med en bild från nätet och hon gjorde en exakt kopia-Zebrarandig med rosa rosett!

2010-05-07

super nöjd kund

Helt fantastiskt, underbara

bakverk tårtor, biskvier och muffins. kan inte vara nöjdare. Kolla in fotona på www.barbrosminibitar.vpsite.se

2010-03-05

Malin D Malin D

Oslagbart

Helt underbart och en jättetrevlig Barbro!!!

2010-02-26

Underbar chokladtårta

Har aldrig ätit så god chokladtårta

2009-11-05

Jens

En pärla i Sundbyberg

Helt magiskt goda beskvier och tårtor. Chokladtårtan är numera ett stående inslag på alla våra kalas och barntårtorna som vi beställt (med Teletubbies och tiger) har varit jättefina!

2009-10-29

Maggan

Fantastiska tårtor!

Jag bor i Sundbyberg och det är lite farligt när man är sugen på något gott och vet var Barbros Mini bitar finns! Hon gör världens godaste biskvier, pajer, toscakakor, bakelser och helt fantastiska tårtor! Mycket prisvärt och otroligt fin service! Går även att beställa laktosfritt och mjölkfritt.

2009-09-12

I.L.

Ingmar

Väldigt gott !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-09-09

Marie

Service i toppklass!

Jag går till Barbro med jämna mellanrum av flera orsaker;
-Underbara biskvier, suveränt trevlig tjej & väldigt prisvärt!
Har ännu inte provat tårtorna, men till min födelsedag blir det definitivt en beställning!
Rekommenderar Barbro varmt till alla er som ännu inte hittat dit.

2009-09-09

MR

Underbara tårtor!

Barbro gjorde tårtan till min 30-årsfest. Den var otroligt vackert dekorerad och innehöll chokladmousse som smälte i munnen. Dessutom var den mycket prisvärd. Numera beställer jag alltid från Barbro när jag ska ha fest.

MF

Magisk minibiskvier..

..och småpajer.
Världsklass helt enkelt och definitivt värt en omväg.

Tenor

Urgott!

Urgoda minibiskivier och praliner till mycket bra priser! Mums.

MF

Magiska biskvier...

....och småpajer till bra priser. Gör även tårtor
av alla slag. Helt klart värt en omväg.