Lotsen Sightseeing

Omdömen om Lotsen Sightseeing

2011-08-28

Carl-Filip

Fantastisk service!

Det var riktigt bekvämt och båten är jättefin. Berättelserna är spännande och man får höra mycket nytt om Göteborgs historia. Personalen var otroligt serviceminded!

2011-07-25

Johan

Inställt utan meddelande!

Vi hade förbetalda biljetter och såg fram mot sightseeing med Lotsen. Efter att ha väntat en halvtimme vid en av hållplatserna fick vi ge upp. Inget telefonnummer på hållplatsskylten, men när vi spårat ett telefonnummer var det ingen som svarade. Senare fick vi veta att alla turer var inställda den aktuella dagen (22/7 2011). Var det för mycket begärt att de åkte runt till sina 4 hållplatser och satte upp en lapp om detta? Tilläggas bör att det var fint väder hela dagen (sol/lätt moln, inget regn) och Paddan körde fulla turer hela tiden. Ingen sightseeing blev det för oss alltså, så jag kan inte bedöma själva sightseeingen.

2011-07-04

Erik

Sightseeing för alla

Jag är rullstolsbunden och tog mig en tur i fredags. Skönt att det finns företag som tänker på oss! Kunde enkelt rulla på och av och få plats i den breda mittgången. Sedan var turen underbar. Etapper med olika innehåll blandades med lite skön svensk sommarmusik, väl avvägt och mycket trevligt! Om jag kunde skulle ni få 6 solar!

2011-07-04

Amanda

Bästa sightseeingen i Göteborg

Helt klart Göteborgs bästa Sightseeing! Spännande och orginell guidning, heldagsbiljett, jättetrevlig och omtänksam personal, snyggt, fräscht och välvårdat! Jag ska tipsa alla mina vänner! Tack!

2011-07-03

Sam

Value for money

FANTASTIC WAY TO EXPERIENCE GOTHENBURG!

2011-07-03

Bengt

Kvalité utöver det vanliga!

Fantastiska guider, hopp on/hopp off, snygg och ren båt, bra priser! Om man vill uppleva Göteborg så är Lotsen ett måste! Överträffade alla mina förväntningar!

2011-07-02

Emelie

Lotsen - prisvärd och bekväm!

Tidigare sightseeingbåtar jag har åkt med har haft bullriga motorer, men med Lotsen fick jag en mycket behaglig och tyst resa genom Göteborgs kanalsystem. Hopp on/hopp off-biljetten var verkligen prisvärd, båten var ren och fräscht och personalen var mycket tillmötesgående.

Fler företag i Göteborg