Omdömen om Amazing Smile
2012-02-14
Tommy
Jag har läst allt och ni har skrivit och tycker att det är lite orättvist att smutskasta att kliniken på minner om grotta, tycker att alla kan gå in och kolla deras bilder på salongerna och det är inget fel på dom utan väldig trivsamt och fräscht. Jag har skjälv blekt tänderna där och tyckte att dom gör ett mycket bra jobb. Fick själv lite illningar på kvällen men var helt borta till nästa dag och resultatet har hållt bra, Hade ganska missfärgade tänder! Man får ju tänka på att man blir mer medveten om sina tänder sen man blekte dom, dom informerade att det finns en biofilm som växer i munnen hela tiden som bidrar till den gula färgen på tänderna och det finns väl inget tandblekningsföretag som kan göra något åt det efter som våra bakterier växer varje minut i munnen. Jag har blekt mina tänder innan och fick aldrig samma information som jag fick på Amazingsmile. Hon som jobbade var jätte trevlig.kommer att bleka tänderna här igen till sommaren. Ta hand om er alla
2012-01-18
Tjej
Jag gjorde först blekningen på Söder hos Amazing smile, inga för eller efterbilder togs och jag och de i min närhet kunde inte se någon skillnad... Vi hade dessutom tagit före och efter bilder. Ringde och berättade att jag inte var nöjd. Inga pengar tillbaka utan det som gällde var en till blekning. Jag frågade om det verkligen var säkert, fick svaret att det var det. Kom dit igen och en ung tjej som upplevdes väldigt oerfaren gjorde en till blekning på mig, efter att jag fått vänta 30 min pga någon form av försening tydligen. Jag frågade åter om det verkligen var värt att jag gjorde det igen, ville inte ha några ilningar. Hon svarade att jag kunde få ilningar men att det skulle försvinna snabbt. Efter 10 min under lampan trodde jag att jag skulle avliva, det gjorde SÅ ont. De blev såklart inte vita och jag fick ta värktabletter de första dagarna och lider fortfarande av ilningar när det är kallt ute :( Skulle inte rekommendera någon detta.
2011-12-31
Mina tänder blev vita och fina. Trevligt bemötande.
2011-12-29
Petra Eriksson
Hel nöjd med mitt resultat! Ola Rapace är en heting...
2011-10-28
Daniel
Jag är hel nöjd med resultatet kommer verkligen rekommendera er!
2011-10-17
Elin
Alla kan göra en snygg hemsida. Du kommer in i en gammal tvättstuga i ett Brf hus. Där får du sitta bakom ett skynke mitt i rummet. Resultatet var dåligt. Mitt råd, satsa på en professionell klinik istället.
Det är tråkigt att du inte blev nöjd med resultatet! Men vi är den enda kliniken i Sverige som ger nöjdkund garanti så det säger väl lite om vår standard. Sen har inte alla samma förutsättningar att få pärlemo vita tänder,resultatet är individuellt!
Vår klinik är ljus och fräsch och helt nybyggd så vi tycker det är lite orättvist att jämföra den med en tvättstuga. Mvh Amazing smile
Kliniken på Gräsgatan var liten men fräsch! Eftersom det var första gången vågade jag bara bleka 2x20 minuter. Tänderna blev helt klart ljusare, men de är ännu lite gula i nederkäken nära tandköttet. Det kändes lite konstigt de första 72 timmarna, men sen var det bra. Jag hade jag en bra deal när det gällde priset och tyckte att allt var helt okej för mig.