Omdömen om Mobilizera
2012-01-21
Mobilizera har för mig varit kanonbra, min syster plus två utav mina vänner har fått kanon abonnemang!
När jag kom till mobilizera och förklarade vad jag ville ha så fixade de ett abonnemang som stämde överens med mina krav!
Deras service har varit jättebra och jag fick ett sms direkt min telefon hade kommit in på lager!
Hej!
Hade ett jätteproblem med flera fasta telefoner, 2 mobiler och mobilt bredband. Alla med olika operatörer.
Passerade Mobilizera och fick frgan "vad har du för telefonoperatör"? Lätt irriterad för frågan från "en av alla telefonförsäljare".
Men vad jag bedrog mig!!
En suverän säljare i Kristin. AnalYserade lugnt och metodiskt mitt behov och önskemål.
Verkligen stor hjälp för en som bara vill a´tt det ska fungera. Resultat: En mycket bra paketlösning och därtill en information om hur det fungerar,
Hade trots det några frågor senare med omflyttningar etc, etc. Vid återbesök fick jag en service långt bättre än förväntatT
Stort beröm till Kristin och Minna!
Hälsn Magnus Gustafsson
Niclas
Bra bemötande och snabba erbjudanden one piece!!!!!
Jens
Fick ett fantastiskt bra bemötande av mannen bakom disken, servicen var kanon förklarade mkt bra. Toppen betyg från en kund med noll koll på mobiler ;) 4/5
2012-01-20
Jag är jättenöjd med min telefon och servicen som jag fick när jag behövde hjälp med att komma igång med mobilen!
2012-01-20
Edvin
Jättetrevlig personal, snabb och god service. Mycket bra!
Hej Edvin,
Vad kul att höra. Hör av dig i fall det skulle vara något genom vår supportflik (http://www.mobilizera.se/38/om-mobilizera/kontakt/support.html) eller genom att gå in i din närmsta Mobilizera-butik.
Vänliga hälsningar
Sofie
Webbkundtjänst, Mobilizera
2011-11-20
Lotta & Lasse
Nytt försök utan nämna namn på butikschef eller annan ansvarig i butiken! Irritationen växer och säger som förre inläggare sa, jag brukar inte vara en besvärlig kund!
Trodde jag skulle kunnat komma in och gett er ett bättre betyg och att som en av de kunder ni faktiskt lever på skulle kunna få bli nöjd, men inte då! Nu varnar jag alla och på de sätt jag kan varna för er. Snart är det julrusch så jag kanske ska spöka vid er butik med hjälp av vänner? Eller ska jag verkligen behöva göra polisanmälan? Vill ni det ska gå så långt och vad tror ni ni vinner på det? Om det varit NI eller annan på Mobilizera, vad vore Då rimligt???
Lämnade Viwaz slutat av april efter väldigt dåligt bemötande mot mig som kund. Skulle sändas som försäkringsfråga. Tiden gick och ingen tele i sikte, de ljög i butiken att den fanns på verkstad. Efter eget efterforskande fick vi reda på sanningen. Verkstan hade Inte fått bekräftelse från Er, trots påminnelse, så den sändes då därifrån och tillbaka till er. Nu var ?plötsligt min telefon helt försvunnen? Efter mycket skrivande och utan att få svar så fick jag hämta ut annan tele 22/7 som för mig som kund kostade mindre än det jag nu ska betala. Viwaz 4500:-, Neo 3995:-. Det är för mig en skillnad på 500!
Under tiden har jag suttit och betalat en fördröjd avgift för en tele jag inte hade och ni inte fann.
När jag fick tele så skulle jag kompenseras för ert dåliga bemötande genom att inte svara, då ni svarade så var det lögner och inget
2011-09-16
Peter Stalfors
Jag brukar inte vara krånglig kund. Men här brister det fullständigt i kommunikation och service! Deras slogan är "Inte bara snack". Det har tagit mig 8 månader att få till en förändring på mitt abonnemang. Ingenting har hänt, förrän jag gick direkt till 3.
Hej Peter!
Det var märkligt att något sådant har hänt. Det måste ha brustit någonstans rutinerna, vilket är beklagligt när det drabbar en kund. Om du fyller i vårt supportformulär går ärendet enligt rätt kanaler och behandlas effektivast möjligt.
Mvh// Oskar, Mobilizera webbsupport
2011-07-20
Lotta & Lasse
Det var trevligt att få ditt positiva svar Peter. Synd att du inte nappade på min inbjudan till telefonsamtal dock.
HK har fått ta del av det som sker och fortfarande sker... Alltså ingenting märkbart. Telefonen ligger oreparerad i butiken (?) sedan snart två månader efter att den utan åtgärd kommit tillbaka från verkstad och utan att kunden informerats. (Verkstaden uppger att de inte fick in uppgifter/okej från försökringsbolag eller Mobilizera efter påminnelse för ca 2½ månad sedan.) Butikschefen Daniel har lovat att höra av sig till kund och även fått ett mail med vissa påståenden och frågor att bemöta. Vi har ännu inger hört därifrån.
Ärendet är så pass allvarligt och fullt med brister, lögner, undanflykter och annat så att det inte finns plats att beskriva det här. Därför används en sida på Facebook som en annan kund startat för detta (Mobilizera 100% Missnöjd kund garanti.) Det förs diskussioner om att utöka den möjligheten att upplysa människor på ett effektivare sätt.
2011-07-07
Lotta
Mobilen slocknade efter 7 mån så jag lämnade den till Uddevallabutiken. Han som lovordat mobilen visade ett skåp med trasiga och sa det var fullt av min så fantastiska telefon. Nu hade jag alltså köpt en urdålig tele för 4500 kronor. Blev bemött som om jag själv skadat den. Enligt dem var det en "typisk klämskada" och de frågade om jag suttit på den. Använder dock inte mobil i den änden!
De rådde mig att nyttja försäkringen (egenkostnad 500 kr) istället för en garantiåtgärd som skulle '"kosta mig mer". Gjorde som de sa, bara det gick fort! Skulle ta ca 3 veckor men nu har mer än 2 månader gått! Samtidigt får jag betala för tjänster jag inte kan använda!
Står att allriskförsäkring ingår, men fungerar den? 100% nöjda kunder.. Då har ni långt kvar, om ni ens kommer dit.
Har skaffat ett ombud som jag vet tagit kontakt, men ni hör inte av er. Det är nu honom ni i fortsättning får ha kontakt med.
Jag/vi kräver ni ordnar upp detta omedelbart och kompenserar mig, alternativt häver köpet.
Hej,
tråkigt att höra din historia! Vi uppskattar om du/ni vill skicka in ditt ärende via vårt supportformulär: http://www.mobilizera.se/38/om-mobilizera/kontakt/support.html. Så skall vi ta en närmare titt på vad som hänt.
Med vänliga hälsningar
Peter
Mobilizera, Webb-kundtjänst
Kom dit och blev mycket väl bemött utan Yosef, som
hade en mycket god serviceanda och som hjälpte mig att få det jag önskade och lite till.