Mobilizera

Omdömen om Mobilizera

2012-01-24

Gudrun F

Tack!

Väldigt trevlig och serviceinriktad personal. har inte haft så kul som jag hade i mobilizera södertälje på länge. Är väldigt nöjd med min nya touchtelefon trots att jag aldrig trodde jag skulle klara av en sån! Säljarna gjorde det lilla extra med en glimt i ögat och både jag och min man gick därifrån inte bara med nya telefoner och abonnemang utan också med breda leenden på våra läppar :) rekommenderas starkt av både mig, gubben och säkert många andra!

Svar från Mobilizera
2012-01-25

Hej Gudrun,
det värmer att höra! Jag är övertygad om att butikspersonalen hade precis lika kul som er! Hoppas ni blir nöjda med era telefoner och abonnemang. Om det dyker upp frågor är ni varmt välkomna tillbaka till butiken alternativt kan ni kontakta oss på Facebook eller på vår hemsida (http://www.mobilizera.se/38/om-mobilizera/kontakt/support.html).

Med vänliga hälsningar
Mobilizera

2011-07-07

Madeleine

Lurar folk!

En säljare måste ju LYSSNA, men det gör de inte här. Skäms inte för att lura folk. Man har ingen ångervecka på mobil för att man öppnat förp. Men det var ju säljaren själv som öppnat mobillartongen. Min mamma blev tvärblåst! SKÄMMES! Hallå?! En musikmobil till en 60+ are med hörapparat??? FY! LYSSNA på kunden, tror det är steg 1 i sälj-utbildningen... inte för dessa killar...

Svar från Mobilizera
2011-08-12

Hej Madeleine,
vi har försökt svara här förut. Det verkar fortfarande inte ha publicerat trots att vi mailat Rejta om det så vi gör ett nytt försök:

Självklart skall man lyssna på kundens behov! Vi erbjuder kunderna möjlighet att komma igång med sina telefoner och abonnemang, önskar kunden det måste dessvärre kartongerna öppnas.

En telefon kan ha många funktioner. Vissa modeller marknadsförs genom sina musikfunktioner. De har dock ofta många andra styrkor. Alltifrån storlek, pris, enkelhet osv. Sällan har en mobil enbart ett syfte nuförtiden, sannolikt hittade säljaren andra syften till varför mobilen passade din mor.

Fler företag i Södertälje