Omdömen om Lantligt på loftet hem & inredning
2011-09-22
Maria Bergwall
Du har så många fina saker i butiken att man vill köpa allt. Jag kommer tillbaka o handlar mer när jag har bil, oroa dig inte. Bra att kunna betala med kort oxå som de flesta andra småbutikerna runt Gävle inte erbjuder.
2011-08-09
Caroline
Vilken mysig butik och fylld med fina grejer. Kommer tillbaka snart o handlar mera. Skulle vara bra om man kunde betala med kort oxå eftersom man inte har så mycket kontanter med jämt.
Hej,det är en stor efterfrågan på kortbetalning så jag har nu skaffat mig en kortterminal!
Välkommen att handla på kort!
//Helene "Lantligt på loftet".
Blev lite besviken när jag kom fram och insåg att butiken låg ovanpå garaget eftersom den ser så stor ut på bloggen men när jag väl kom in så var det ju rätt så stort även om man inte kunde se det utifrån. Hur som helst så har du jättefina saker och jag vill handla mera. Jag bor på andra sidans stan o har bara bil ibland men jag kommer tillbaka o då ska jag ta med några kompisar oxå. Tycker att det är jättebra att du liksom visar vad man kan använda sakerna till så som du presenterar dem i butiken. Jag har inte stenkoll men jag tror att du är lite billigare än de andra småbutikerna runt Gävle och definitivt än de inne i stan. Skulle vara bra om du kunde ha fler saker som man inte hittar hos andra i stan så att man blir "själv" med sina saker.