Omdömen om Kungsfoto
2012-05-04
Annelie
Måste bara få skriva av mig och berätta om detta SKÄMT som hände oss. 3 felaktiga påminnelsefakturor från Kungsfoto. En massa samtal och 3 mail senare (från mig) svarade de efter ca 2 veckor på mail att det hade blivit fel i deras datasystem!!!! Igår fick jag ett brev från INKASSO!! Inte kul! Mailade igen och då sa de att det återigen hade blivit fel. Helt sanlöst vad mycket tid, kraft och oro jag lagt ner pga detta oseriösa företag. Kommer aldrig köpa ngt av dem igen och jag kommer kontakta rektorn på skolan så vi får välja ett annat företag nästa gång!
2012-04-22
Patrik
Maken till kundfientligt företag får man leta efter. Systemet med att rabatten förfaller när man betalar för sent är ett sätt att ta ut en högre påminnelseavgift än vad konsumentverket godkänner.
50 kr är max vilket dom håller sig till men med rabatten som förfaller blir det 278 kr istället.
Varför förfaller rabatten över huvudtaget? Den är ju där för att locka till att köpa hela paketet men efter ett par veckor måste man både köpa hela paketet och betala fullt pris utan rabatt.
Så hanterar man bara kunder som man skiter i.
2012-03-22
Har exakt samma erfarenhet som Tina i omdöme från 120315 dvs missade att betala tredje delbetalningen och fick förutom påminnelseavgiften pålagt summan för "förfallen rabatt". Jag kommer att bestrida den förfallna rabatten och har betalat in resten. Jag kontaktade kommunens konsumentvägledare och kommer på hans inrådan att göra en anmälan till Konsumentverket/Konsumentombudsmannen. Det är alldeles för luddigt uttryckt på ursprungsfakturan vad de menar med "ordinarie delpriser gäller". Dessutom är det ett tvivelaktigt villkor att rabatten kan förfalla. Konsumentverket tar emot anmälningar från privatpersoner rörande bl a oskäliga avtalsvillkor och felaktig prisinformation. Det är av intresse för dem om frågan berör många och de agerar för att öka konsumentskyddet. Att döma av omdömena här är det många som har mycket dåliga erfarenheter av Kungsfoto AB. Titta gärna på Konsumentverkets hemsida, under fliken "Klaga" kan man läsa om hur man gör en anmälan. Tänker även hänvisa till omdömena här på rejta.se men ju fler anmälningar som kommer in desto bättre chans att något görs mot företaget!
Tänker också på programmet Plus i SVT, kanske vore något för dem?
Hej!
Vi erbjuder möjligheten till delbetalning vid 3 tillfällen. För att ta del av erbjudandet om paketpris är det viktigt att betalning sker inom angiven tid för respektive delbetalning.
Vänligen kontakta vår Kundtjänst så att vi kan titta på ert ärende och lösa det på bästa sätt.
Vi är tacksamma för de synpunkter ni har skrivit, de hjälper oss i vårt framtida arbete med utformning av information gällande vårt erbjudande.
2012-03-15
Tina
Har också råkat ut för detta oseriösa företag! Har beklagligt missat den sista fakturan... Fattade inte varför det stod på påminnelsefakturan "förfallen rabatt". Så jag letade fram ursprungsfakturan då jag endast lagt in pappret med de 3 delfakturorna i betalningshögen. På den i vänstra rutan står det "OBS! Behöver vi påminna om betalning tillkommer 50kr i påminnelseavgift (hela beloppet förfaller till betalning), ordinarie delpriser gäller".
Snacka om diffust! Ordinarie delpriser??? De menar alltså rabatten kan du glömma...
Helt sjukt detta! Det står ju fakturabelopp 425kr och delbet om 141, 141 och 143kr. Så fult att de sedan helt plötsligt ska ha betalt för rabatten.
Påminnelseavgift om 50kr my ass!
Någon som vet om det är juridiskt ok att göra så här??
Skulle inte ens vilja ge dem 1 "stjärna" men är ju tvungen...
Hej!
Tack för din feedback. Vi ger möjligheten till delbetalning vid 3 tillfällen, inbetalningskort för respektive betalningstillfälle finns bifogat med fakturan. Erbjudandet om paketpris förutsätter att betalning sker inom angiven tid för respektive delbetalning.
Vi är tacksamma för de synpunkter ni har skrivit, de hjälper oss i vårt framtida arbete med utforming av information gällande vårt erbjudande.
2012-03-01
Andreas
Instämmer med alla de som drabbats av det enormt oseriösa Kungsfoto.
Ett sådant utstuderat fult sätt att göra affärer på har jag sällan skådat.
Se för guds skull till att era kommuner skippar kungsfoto för skolfotograferingen så att inte fler blir lurade.
Hej!
Vi har tagit del av de synpunkter och den feedback vi har fått. Vi tar dem med oss inför vårt framtida arbete.
2012-02-21
Hans
Kom efter 2 veckors försök fram till deras kundtjänst som envetet hävdat att returnerade kort kommit in för sent. Ge mig ett bevis för detta frågade jag. Nej det gick inte, det var en sak mellan mig och posten. Kunden ansvarade alltid för postgången var svaret. Men jag kunde få igen korten. Efter en stunds diskuterande sänktes kravet på 710:- till 264:- om de slapp returnera de kort vi aldrig beställt!! Vilken lysande affärside:-(
Det var sista gången vi gör affär med denna firma.
Hej!
Vid beställning av grundpaket så har ni 14 dagars returrätt, viktigt är att retur sker inom angiven tid för returnering.
Inkomna returförsändelser behandlas per ankomstdatum.
Vi tackar för dina synpunkter och tar dem med oss inför vårt framtida arbete.
2012-02-17
Hasse
Talade idag med konsumentrådgivaren i min kommun och bara där finns 5 ärenden med Kungsfoto och bluffakturor under februari. Detta i en kommun med 20.000 innevånare. Hur ser det ut i hela landet?
Hej!
Med anledning av den feedback och kritik som vi har fått så ser vi över våra system och kommer förbättra dem samt se över våra rutiner. Allt för att leva upp till de förväntningar våra kunder har på oss som leverantör av förskole- och skolbilder.
2012-02-17
Joacim
Jag har betalt fakturan för de kort jag beställt, trots det har jag nu fått påmineelsefaktura på ytterligare belopp samt påminnelseavgift. Jag har försökt att kontakta dem via mail, telefon samt via deras egna formulär dock utan någon som helst respons tillbaka. Det är helt omöjligt att komma i kontakt med dem.
Hej!
Tack för feedback. Vi är medvetna om att det tyvärr varit svårt att nå oss under vissa perioder. Vi jobbar på en bättre lösning.
Andreas N
Har precis som alla andra som lämnat omdöme varit ytterst nära att bli blåst. Hade returnerat bilderna i god tid, usel kvalite och sämre pris, för att slippa problem. Men som vanligt ramlade en faktura in i januari på alla bilderna. Ägnade TVÅ timmar i telefon kö innan jag kom fram, hotades med inkasso och fogden, tappade humöret och hotade tillbaka med polis och rättegång... Nu tre veckor senare får jag veta att jag slipper betala. Bilderna kom ju inte tillbaka så väldigt sent så de bjuder på detta som good will... Tack så mycket men ni kommer aldrig ta kort på mina barn igen och kommer en fotograf till barnens skola kommer jag att avvisa denne snarast. Lycka till ni andra!
Tack för din feedback.
Returrätt gäller inom 14 dagar, därefter upphör returrätten. Vi ser gärna att man kontaktar oss om det finns risk för att returen kommer att anlända efter utsatt returdatum, detta för att förhindra ev påminnelsefaktura.
Hans Eriksson
Returnerade i oktober foton för båda barnen som vi inte ville behålla och betajade för de övriga. Nu i februari kommer påminnelse på 400 + 310 :- totalt 710:- på bilder vi ej returnerat påstår Kungsfoto. har försökt ringa i en vecka, kommer bara till en telefonsvarare. Har mailat med påminnelse ca 10 gånger, inget svar. Innebär att bilder som returneras måste göras det med rekommenderat brev så att man får ett kvitto.
Vilken skojarfirma, aldrig mer!!
Hej!
Vid beställning av grundpaket så har ni returrätt i 14 dagar. Väljer ni att designa ert paket via vår hemsida så upphör returrätten.
Vi beklagar att det vissa perioder varit svårt att komma i kontakt med vår kundtjänst.
Vi tackar för dina synpunkter.
Carina
Kan bara ansluta mig till raden av missnöjda kunder. Eftersom jag förra året missade att betala en faktura i tid och åkte på både påminnelse och rabatten var jag mycket noga med att betala i tid. Då dyker det plötsligt för ett par veckor sedan upp en påminnelse på förfallen rabatt samt 50:- i påminnelseavgift samt hot om inkasso. Det står ingenting om varför rabatten är förfallen? Har mailat kundtjänst två gånger nu utan svar för att få en förklaring. Vad håller detta företag på med? Kommer rekommendera dagis att inte ha med dessa att göra igen, hoppas att alla andra också gör det!
Hej!
Något kan ha hänt vid regsitrering av din betalning. Har du ej fått svar på din fråga ber vi dig kontakta kundtjänst för att reda ut eventuella oklarheter.
2012-02-15
Anders
Ca 3 månader efter att vi returnerat de bilder vi inte velat ha, samt betalt för de vi ville ha så kom påminnelsefakturan. De hävdade att bilder ej returnerats och att vi betalat för lite (dvs endast för de vi behöll). Så nu vill de att vi ska betala för resten av bilderna + en rabatt som vi ej längre skulle få eftersom vi var så sena + påminnelseavgift. Solklart tyckte jag - vi har ju gjort rätt. Jag ringde, ringde och ringde och mailade.. inga svar alls även då jag försökt nå dem på tre olika telefonnummer...
Kan ej ge noll stjärnor.. så ger en.
Hej!
Vi är medvetna om att det under vissa perioder varit svårt att nå vår kundtjänst. Vi jobbar på en bättre lösning.
Beställer ni grundpaketet har ni 14 dagars returrätt. Väljer ni att designa ett eget bildpaket upphör returrätten.
Om er fråga kvarstår så ber vi er vänligen kontakta kundtjänst för att lösa det på bästa sätt.
2012-02-15
MA
Returnerade bilderna av våra två barn. Får ändå betalningspåminnelse med inkassohot. Försöker kontakta dem via epost 5 gånger utan att få svar. Ringer till slut istället och möts av en brysk dryg dam som förklarar att jag valt designpaketet istället för grundpaketet och då faller returrätten bort så jag måste betala. Inte svårt att beställa fel paket med tanke på hur dålig deras sida är (och fungerar ). Sista gången jag köper skolfoton från dem. Nästa gång tar jag barnen till en riktig och lokal fotograf. Hade det varit möjligt att sätta minusbetyg på detta företag så hade jag gjort det.
Hej!
Vid beställning av bilder via vår hemsida ger vi kunden möjligheten att designa sitt eget bildpaket, enligt information så upphör då returrätten. Vi har tagit del av dina synpunkter och tar dem till oss för att se hur vi kan förtydliga/förbättra informationen.
Tack för din feedback!
2012-02-13
patrik
Har dom ens en kundtjänst? Frugan mailade dem för 2 veckor sedan och ingen har svarat sedan ringde jag dem i tordags men hamnade med en röst som sade att det var 8 samtal före, så jag ringde dem idag måndagoch började vid 8.30 då deras kundtjänst skulle öppna= telefonsvarare som sade att kundtjänst öppnar 8.30. 8.40 hamnade jag i kö som sade att det var ETT samtal före men jag gav upp efter 45 minuter i denna kö. Provade då att slå 00 i slutet av numret och kom då till växeln som lovade att någon skulle ringa upp men samtalet har ej ännu kommit. Ringde sedan en som varit med på upphandlingen via kommun som sade att avtalet löpte 1 år till, men jag kommer att tacka nej till allt då från början.
Det är väll bara att betala fakturan o va glad för man vill ju inte hamna hos fogden för en skitfaktura.
Hej!
Tack för din feedback. Vi har tyvärr haft tekniska problem med vårt telefonsystem som gjort att kösystemet ej fungerat tillförlitligt. Vi beklagar detta och är medvetna om vilka problem detta har medfört. Vi håller på att se över telefonsystemet för att kunna ge bästa service till våra kunder.
Andreas
Tre månader efter returnerade bilder damp det ner en faktura från detta bluff och båg företag. Efter att ha ägnat flera timmar i telefonkö så kom jag fram till en direkt dryg och otrevlig "kundtjänsteman" som bara konstaterade att bilderna var inskickade för sent och att jag var tvungen att betala. Andra meningen hotades jag med inkasso följt av Kronofogden. Ville då tala med dennes chef vilket dröjde ytterligare två veckor innan hon behagade ringa tillbaka. Inte heller här mottogs man med någon vidare respekt vilket innebar att denna kvinna fick tillbaka med samma mynt. Nu vill jag komma i kontakt med andra som fått dessa bluff fakturor trots returnerade bilder för att kunna lämna in en stämningsansökan som förhoppningsvis kan leda till näringsförbud. Skicka er beskrivning till rumpelstiltskinski@live.se så får vi se var vi hamnar!
Hej!
Vid beställning av grundpaket har du 14 dagars påseendetid utan köptvång, därefter gäller inte returrätten.
Väljer ni att designa ett eget bildpaket så upphör returrätten.
Det är mänskligt att missa utsatt returdatum, men vi ser då helst att ni kontaktar oss så att vi får en möjlighet att påverka er returrätt.
Carl
Företaget skickar ut felaktiga fakturauppgifter och är omöjliga att få tag på. Låter som en affärsidé som jag hoppas inte håller i längden. Dagiset vår dotter går på anlitade Kungsfoto. Om Kungsfoto kommer nästa år tar vi vår dotter till en riktig studio.
Vägra Kungsfoto, se till att de försvinner från marknaden!..
Tack för din feedback.
Om det finns frågor gällande er faktura hänvisar vi till att kontakta Kundtjänst för att reda ut eventuella oklarheter.
Petra, Kundtjänst
Per Johansson
Min son fotograferades tyvärr av dessa idioter. Först skickar de fel bilder, fel elev, fel klass mao. inte ett rätt. Vi kontaktade dom och nya bilder skickades samt att de felaktiga returnerades. Fakturan för de första bilderna skulle vi strunta i, vilket vi gjorde, då vi fick en ny med de riktiga bilderna. (Som tyvärr jag kunde tagit bättre). För de felaktiga bilderna så håller jag nu på att försöka få tag på idioterna. De vill nämligen ha betalt för dessa. De skickar påminnelser och krav. Dom kommer inte få en jävla krona. Har försökt kontakta dom otaliga gånger med samma resultat som de andra drabbande. Jag har skickat allt detta till en vän som är jurist och jag kommer inte dra mig för att stämma dom för bedrägeri om detta forrsätter. ALDRIG MER Kungsfoto
Hej!
Vi beklagar att ni har mottagit en felaktig leverans. Tyvärr verkar det som att det blivit ett missförstånd gällande era fakturor.
Vi hoppas att ni har fått hjälp via vår Kundtjänst, annars ber vi er vänligen kontakta Kundtjänst för att lösa problemet på bästa sätt.
Tack för dina synpunkter!
Petra, Kundtjänst
2012-02-09
Delvis vårt fel att vi glömt av att betala i tid då fotona hamnade på fel ställe men pga detta så förfall rabatten och påminnelse avgift på 50kr * 3 + att vi skulle betala förfallen rabatt 133*3 utöver detta. Sedan ska man betala service avgift 29*3 pga att man har två barn och beställde även syskonbild, så då blev det tre olika beställningar, kan dom inte bara slå ihop allt dom går ju ändå på samma ställe?? Utöver detta så tog det 1½ timme för min sambo att komma fram i telefon och det var endast 10 i kö och fick när han väl kom fram blev han bemött av en otrevlig kunstjänst arbetare som skyllde på problem med växeln. Dock fick vi tillbaka rabatten men betala påminnelsen vilket jag kan köpa då vi själva glömt betala i tid. Men utöver detta har vi tidigare år, två år i rad fått fel bilder trots att allt från dagis har varit rätt och när man väl ska ha tag på dom är det i princip omöjligt, när jag väl kom fram blev jag slussad vidare för att jag behövde prata med en annan person. Nä vi har beslutat att aldrig mera köpa något från detta företag, speciellt när man ser alla andra dåliga omdömen. För det är inte gratis att varje år behöva sitta i telefonkö och bara vänta på att få komma fram, man har ju egentligen inte tid med det i en ändå tajt vardag. Vi har även försökt kontakta den på kommunen som anställer de som tar skol/dagis fotona för att lämna ett rejält klagomål, den personen var dock inte tillgänglig igår så vi försöker återigen idag.
Hej!
Tack för dina synpunkter.
Vi beklagar att det har varit svårt att nå vår Kundtjänst, vi är medvetna om det och jobbar på en bättre lösning.
Tråkigt att höra att ni tidigare år blivit drabbade av felleverans, vi försöker så snabbt som möjligt lösa de fall som uppstår så att kunden blir nöjd med sin leverans.
2012-02-07
ex kund
Har trots räkning inbetalt i tid fått en påminnelse om sk "förfallen rabatt" med hot om inkasso på från detta tveksamma företag. Rabatten är tydligt markerad på räkning nr1och därmed är också rätt fakturabelopp inbetalt . Får se om jag orkar bestrida dessa 95 spänn men i så fall....see u in the tingsrätt!!! Har dock mailat kommunens barn/utbildningschef om detta och förhoppningsvis gör de inga fler jobb i denna kommunen. Kommer dessutom hjärterligen hjälpa till att bedriva "badwill" mot detta företag via alla tänkbara medier som går att använda.
Hej!
För att ta del av erbjudandet om paketpris förutsätter det betalning inom angiven tid på fakturan. Om det finns oklarheter gällande er faktura ber vi er kontakta Kundtjänst för att lösa detta på bästa sätt.
Tack för din feedback!
2012-02-07
Har tyvärr måste jag säga köpt bilder från Kungsfoto. Jag ville ha hela paketet förutom gruppbilden men den var man tvungen att få för att sedan returnera den, vilket jag gjorde innan sista returdatum. Får idag en påminnelseräkning förfallen rabatt och 50 kr i påminnelseavgift och hot om inkasso. Eftersom jag vet att jag både betalat för det jag behöll och returnerat det jag inte ville ha känner jag ilskan stiga och ringer hur många gånger som helst för att få besked om att vi kan inte ta ditt samtal just nu försök senare. Och när jag äntligen kommer fram så påstår de att de fått returen nästan en månad för sent och att de kan vara snälla och ta bort summan på den förfallna rabatten men att jag måste betala för gruppfotot och påminnelseavgiften. Jag påpekar att NI har ju för f#* kortet varpå han säger att det får jag när jag betalat. AMEEEN jag vill ju inte ha det jag har ju returnerat det. När jag blev arg för att jag VET att jag har rätt så hotade han dessutom med att lägga på. Vilket skit och blufföretag/Galen mamma
Tack för din feedback.
För att ta del av erbjudandet om paketpris och returrätt är det viktigt att betalning och retur sker inom angiven tid på fakturan(30 dagars betaltid och 14 dagars returrätt). Det är mänskligt att glömma men vi ser då gärna att ni kontaktar kundtjänst för att få hjälp med att ändra betal/returdatum. Returförsändelserna som anländer till oss behandlas enligt ankomstdatum.
Tack för de synpunkter du har lämnat till oss.
2012-02-04
fd kund med två skolbarn
Jag behöll några foton (som jag betalade) samt returnerade resten. Nu tre månader senare får jag en faktura på hela paketet plus 50 kr i påminnelseavgift. Det står att jag inte returnerat något men att jag har betalt 326kr... Detta är inte första gången detta händer. Förra gången (1-2år sedan) ringde jag upp, för då trodde jag att returfotona hade försvunnit på posten. Kvinnan jag talade med annullerade kravet. Men nu när det händer mig igen och samtidigt har även några av mina kollegor i dagarna fått liknande "betalningspåminnelser", förstår jag att de har satt detta i system. Det är nog tyvärr en del som betalar dessa felaktiga "påminnelser". Då jag läst nedan, att det är svårt att nå dem via telefon kommer jag nu istället att skriva på "betalningspåminnelsen": "Jag bestrider denna faktura då jag har returnerat de bilder jag inte har betalat." En kopia av detta kommer jag att skicka till Kungsfoto och ytterligare en till deras inkassoföretag, som de hotar med på "påminnelsen". Detta krav gäller min dotter. Ska bli intressant att se om det dimper ner något för lillebror också, eller för de två skolkatalogerna vi köpte... Jag blir så irriterad när företag behandlar oss kunder fult och respektlöst, som okunniga idioter. Det här är även för mig, sista gången jag beställer skolfoton från dem. Idag tar man tar bättre och roligare foton på sina barn själv!
Hej!
Tack för dina synpunkter. Vid beställning av grundpaket har ni 14 dagars returrätt. Väljer ni att designa ett eget bildpaket så har ni ingen returrätt.
Vi är medvetna om att det tyvärr har varit svårt att nå vår kundtjänst via telefon. Vi hoppas att ni fått kontakt med vår kundtjänst via telefon eller mail och därmed fått svar på er fråga.
2012-02-04
Petra
En sak är då säker, jag ska aldrig mer köpa nåt från Kungsfoto! Jag fick två olika fakturor från dem (varorna kom uppdelade i två leveranser) och den ena av dem hamnade av misstag i en låda i köket istället för i stället för räkningar. Jag hittade den nån vecka efter sista betalningsdatum och skyndade mig då så klart att betala den (27/12). Runt den 10/1 kom det en betalningspåminnelse med en faktura för varorna jag redan betalat plus en påminnelseavgift om 50 kr. På räkningen står det att om man betalat HELA PÅMINNELSEBELOPPET de senaste dagarna kan man bortse från räkningen. För mig blir det väldigt oklart om det betyder att om föregående räkning är betald kan jag strunta i denna, om jag ska betala in 50 kr bara (trots att den bifogade räkningen är på mycket mer) eller om jag måste betala hela beloppet och sedan få tillbaka pengar (verkar ju knäppt). Hur som helst hotar de med inkasso om jag inte betalar senast 2012-02-13.
Självklart försöker jag då kontakta Kungsfoto för att få klarhet i hur jag ska göra. För två veckor sedan mailade jag dem på den mailadress de anger på faktura. Efter en dryg vecka, när jag fortfarande inte fått svar, ringer jag. Jag hamnar i en telefonkö och efter en kvart är det min tur. Då ringer det ca 20 signaler, sen kommer en inspelad röst som upplyser mig om att ?just nu kan de inte ta emot mitt samtal, var god försök senare?. De femtioelva gånger jag sedan dess försökt ringa får jag samma inspelade meddelande (oavsett när på dagen jag ri
Hej!
Tack för din feedback och dina synpunkter.
Vi erbjuder bildpaketen till ett rabatterat paketpris vid betalning inom angiven tid på fakturan. Det kan hända att din betalning har gått om vårt utskick av påminnelsefaktura. Detta ska vi kunna lösa. Tyvärr har det varit svårt att nå vår kundtjänst pga tekniska problem. Vi beklagar detta! Vår förhoppning är att ni har fått en lösning på er faktura.
2012-02-02
Mamma med 3 barn
Skickar ut bluffakturor, och hotar med inkasso. Man är maktlös som konsument. Kommer aldrig mer att ha med dem att göra!
Hej!
Tack för din feedback. Om det finns oklarheter med din faktura ber vi er vänligen kontakta kundtjänst för att reda ut det.
2012-01-24
Jag har fått en räkning fast jag har betalat för skolkatalogen som jag behöll och skickat tillbaka alla andra bilder i paketet i god tid. Dom påstår att de inte fått tillbaka bilderna. Nu ska jag alltså betala 660 kr!!! (+de 104 kr jag redan betalat) För det får jag en skolkatalog!!!! 764 kr är rätt dyrt för en skolkatalog... Jag har försökt ringa dom hela dagen men får bara en telefonsvarare i örat. Så otroligt oseriöst företag! Ett solklart fall för "Uppdrag granskning"!
Tack för din feedback.
Vi har tyvärr haft tekniska problem varvid det varit långa telefonköer till vår kundtjänst och vi beklagar att ni har drabbats av detta.
Vi kommer byta telefonisystem och se över våra rutiner för att förbättra oss!
2012-01-24
Ekorren
Beställde 2 foton (som jag betalade) samt returnerade resten. Sen får jag en faktura på hela paketet med rabatten avdragen... Har inga bevis för returen eftersom den inte var REK. OCH detta är inte första gången detta händer... Har försökt nå dem via mail och telefon men de svarar inte. Jävla blufföretag, kommer aldrig mer att ta hem deras bilder för "påseende".
Tack för din feedback.
Vi är medvetna om att det varit svårt att nå oss via telefon och mail pga tekniska problem. Vi beklagar detta och ser över våra rutiner!
2012-01-23
Petter
Telefonkön är låååång. Har ringt flera gånger. 15 min innan jag ger upp eller ett meddelande som säger försök senare
Hej!
Tack för din feedback. Vi har tyvärr haft tekniska problem som inneburit långa telefonköer. Vi arbetar med en förbättring av vårt telefonsystem för att effektivisera kötiden.
2011-12-29
Susanne
Uppmanar er att inte använda er av detta företag. Urusel service, uppnosiga telefonister och märkligt villkor om man betalar någon dag försent, dvs att hela rabatten försvinner.
2011-12-22
Nummerskivan
Jag reklamerade två kataloger (båda barnens) för att de var vattenskadade (man kan ju inte plasta in sådant, nejdå...). Vad fick jag i stället? Ny BILDER på ena barnet, och superkort returtid.
2011-11-30
Irriterad förälder
Har man missat att betala i tid lägger Kungsfoto på 50 kronor i påminnelseavgift och 223 kronor i indragen rabatt på hela paketet. Helt plötsligt kostar fotopaketet (med alla små bilder man inte vill ha) cirka 700 kronor istället för 420...
2011-11-18
Ulf
Kontaktade dem omedelbart efter en beställning av skolfoto, som jag misstänkte vara felgjord (detaljer). De vägra att ens försöka att tillmötesgå mitt önskemål om att backa beställningen och göra om den. De använder argumentet att det redan gått till produktion (tryck) och då vi inte valt deras standardpaket kan man inte ändra. Det märkliga är ju att standardpaketen går att returnera kostnadsfritt. Jag tycker att det är ett mycket dåligt sätt att bemöta en kund, jag tror att det är ett brott mot konsumentköplagen och jag uppmanar alla att bojkotta dem. Det kommer jag att göra i fortsättningen.
Vi fick bilder som vi returnerade och fick ändå faktura. När vi efter mycket försök äntligen fick ett svar via mail då det inte går att ringa dom så var svaret att vi skulle skicka in all info om ärendet vilket vi gjorde. Efter ytterligare en tid fick vi en ny påmminelse och vi mejlar hela tiden till dom utan svar. Plötsligt kom det krav från inkasso och vi betalade in eftersom vi blev rädda att hamna i mer knipa med betalningsanmärkning. Vi hör fortfarande inget från dom. Hur kan de stoppas???