Fuji Direkt

Omdömen om Fuji Direkt

2012-03-04

Camilla

Sämsta kundservicen 2 samt inkompetent

Jag kan bara hålla med om föregående inlägg. Skickade in en bild med tre mm mellanrum mellan personens på bilden hjässa och bildens övre kant. När jag fick bilderna var bilden beskuren och hjässan avskuren. FD menar att det inte går att göra på annat sätt. Postfoto.se fixade det däremot. FD fakturerar mig trots detta, och trots att jag meddelat att om de gjorde det skulle jag "rejta" dem. Oerhört nonchalant och inkompetent.

2011-12-14

Sara

Sämsta kundservicen

Otroligt missnöjd med Fuji irekt som påstår att de inte kan plocka bort en order gjord inom 2 tim, de kan heller inte skynda på en order då de strulat!! aldrig mer

2011-12-13

Missnöjd

Det är banne mig problem varenda gång jag ska beställa hem något. Bra varor och leveranser samt att det är lätt att hitta på hemsidan, men det är otroligt tråkigt att behöva göra beställningar. Det har inte fungerat felfritt en enda gång. Skulle jag komma underfund med något annat företag där det är lätt att beställa hem foton från tvekar jag tyvärr inte en enda sekund från att göra det där istället.

2011-10-12

Turist

Helnöjd

Underbart snabb leverans, bra kvalitet och bra bemötande. Jag har testat mig fram på nätet. Nu har jag hittat rätt!

Fler företag i Stockholm