Monks Porter House

08 - 23 12 12, Munkbron 11, 111 28 Stockholm

Omdömen om Monks Porter House

2011-10-26

RR

Sortimentet bara på papperet inte i verkligeten?

Ölet jag beställde var slut. När jag gick på mitt alt. 2 så var det också slut. Dagens i-lands problem kanske, men någonstans där bestämde jag mig för att ta en vit kväll och låta inälvorna vila lite. Dricka vatten på Monks Porterhouse passar perfekt en Onsdag när man skall upp och jobba dagen efter.
Maten var sådär. Lunchen jag åt samma dag på City Lejon var faktiskt bättre för halva priset.
Inget fel på serveringen. Inte kyparens fel att de kör m. bluff-menyer.
Det som kan göras bättre är att skriva om Ölmenyn, så att ni inte lurar dit folk i onödan. Alt. se till att det som står där går att beställa. Ni vill ju ändå inte att vi sitter och pimplar vatten en hel kväll.

När jag ska dricka gott öl och inte vatten nästa gång vet jag precis vart jag inte ska gå i alla fall.

2011-08-16

Anne-Maria, + 5 till

Trevligt lokal till oss som älskar speciella Öl

och mängder på olika ölsorter, men tyvärr ett stort -
besvikelse är att en nonchalanta och otrevligt tjej som serverade oss hon såg till att ge bara service vårt manliga sällskap, henne hade vi träffat tidigare på BelgoBaren och männen i vårt sällskap ogillade hennes sätt som är absolut opassande. Att hon jobbare Monks Porter House hoppas är bara tillfälle så att vi trivas komma igen. Vi kommer för Ölens och matens skuld och vill blir serverat allt med respekt mot oss alla i sällskapet inte bara den manliga.

Fler företag i Stockholm