Omdömen om Vietnamesisk Restaurang House We
2011-06-17
andy
Brukar äta här lite då och då, maten är välgjord. Hade priset varit lite lägre. Hade jag ätit här oftare
2011-05-21
Rickard
Maten är mycket väl i klass med finrestaurangerna i Shanghai och Peking. Jag rekommenderar deras friterade kyckling!
2011-03-07
Peter S
Detta är mitt favoritställe sedan 7-8 år.
Åker gärna från innerstaden t.o.m, för denna smakupplevelse.
2011-03-01
Linnea
ok... min fråga är..hur vietnamesiskt är restaurangen?
Vi var där och blev besviken på menyn.
Det fanns kanske 2-3 vietnamesiska rätter. resten var thai eller kinesiskt.
Så tyvärr får denna restaurangen ett dåligt omdöme från mig för den klassas inte som vietnamesisk restaurang.
2011-02-25
sen
Bäst helt enkelt sen många många år tillbaks.
2010-11-29
otroligt nöjd
Tyvärr den enda bra restaurangen i Kallhäll. MEN! Det är den bästa asiatiska restaurangen jag har ätit på i Sverige. Rekommenderas varmt.
2010-10-17
f.d. kund
Har tyvärr börjat ta betalt för om man vill ha lite extra ris. Normalt snålas det lite väl med riset, en liten skål med ris för två vuxna. Dumsnålt tycker jag. Tycker de förlorar mer om stammisar ser sig om efter konkurrerande restaurang vilket jag kommer att göra.
2010-09-26
nöjd kund
Bästa asiaten norr om stan! Testa rispappersrullarna eller kokosfriterade scampin som förrätt och friterad anka med plommonsås som huvudrätt! Vore trevligt om menyn uppdaterades lite oftare!
2010-08-04
Bästa restaurangen med kanongod mat *tummen upp*
2010-03-20
Stäketbo
Uppskattar denna asiatiska restaurang väldigt mycket - goda och välsmakande rätter, även om de ibland, vid Take-Away, snålar lite med portionerna.
2009-07-17
Therese
Mums så härligt god mat! Klart bästa asiatiska i Stockholmsområdet. Värt att besöka! Jag rekomenderar denna restaurang 10+
2009-03-11
Fredrik
Den bästa vietnamesiska restaurang jag ätit på. Det enda vi saknade när vi flyttade från Kallhäll var House We!
2009-02-20
Sus
Helt enkelt bäst, maten är supergod, personalen är trevliga och rar. Har man en gång hittat hit vill man alltid tillbaks.
2008-08-28
åsa
...att man kan få äta så här gott i Kallhäll. Bästa asiaten på den här sidan stan - lätt! Rekommenderar den röda curryn.
2008-02-21
kungsholmsbo
Klart bästa asiaten mycket bra mat, milö och trevlig personal.
2007-11-08
Stäketbo
Maten är den bästa på House We. Nr 14 eller 31 är att rekomendera. Priset på maten kan diskuteras med ni kommer inte att bli besvikna om nu besöker restaurangen!
2007-10-25
Ina
..men dyr lunch för att vara i förorten, ca 70-75:- för en dagens lunch take away.....i Kallhäll???? Det är ju stureplans priser :-(
2007-06-08
Kickan
Här i lilla Kallhäll finns Stor-stockholms allra bästa Asiatiska resaurang. Maten är helt klart värd minst en Michelin-stjärna.Fantastisk personal,mycket trevlig inredning och kön till Take-away är ändå jättelång.Väl värd flera besök.
2007-06-04
Marre
Klart den bästa asiatiska maten jag har ätit i Stockholm, trevlig personal och det känns riktigt bra att ge dricks här!Suveränt förortmys!
2007-05-26
Bolinderbo
Vällagad mat med det lilla "extra"! Snygg ren miljö och trevlig personal gör att även vi med små barn känner oss välkomna! "Take away" också.
2007-04-01
PJ
Jag har bott i området ett tag och alla har pratat om House We men jag har först den senaste månaden själv fått upptäcka denna pärla. Enormt god mat (Thai och Kina) och bra personal med bra känsla för service.
2007-01-11
Miriam
Maten är jätte god, alla rätter som jag har ätit hithills, fast vi bor i årsta är det värt att åka den långa sträckan. Laxsoppan är suverän!
2007-01-07
C
att vara beroende av den suveränt goda maten och personalens vänliga sätt att ta hand om var och en av gästerna.
Vi njuter sedan många år av laxsoppan, av Dim Sun och många andra rätter på menyn. Skynda er dit!
2006-11-29
Anna i Jakan
Har varit på House We ett flertal tillfällen - både med familjen och med annat "löst" folk. Jag har alltid varit helnöjd, både med maten och bemötandet.
Har du inte varit där ännu så ta dig dit så fort du kan! Du kommer inte att bli besviken (såvida du inte ville ha pizza förstås.. ;o)
2006-11-15
Fantastiskt trevligt, trodde inte ens att den fanns, synd att jag inte hann dit bara
2006-10-19
järfällabo
HELT UNDERBAR mat till bra pris. Supertrevlig personal och mycket fin miljö ! Ett perfekt val !
2006-05-25
av Viksjöbo
Den bästa asiatiska restaurangen i hela stockholms län. Spännande mat och god också... Mycket vänlig personal.
2006-04-26
Maja
Allt från mat till bemötande är kanon på House We. Varför åka in till stan? När det här i trakten
2006-04-17
så himla bra mat och trevlig personal
Ett leende från Anna. Allt är högsta klass.