Omdömen om Bockholmen Hav & Restaurang AB
2012-05-07
Nöjd
Gott och mycket fräscht. Mer varierat än brunchmenyer brukar vara. Minus en sol pga att inget att dricka ingår , inte kaffe på maten heller.
2011-03-20
Vi älskar Bockholmen!
Luncg, middag, julbord, Kärleksbaren!
Alltid gott och trevlig personal.
2010-08-24
Ellinore
Såå mysigt och god brunch!
Be att få det lilla rosa rummet! Supergulligt!
2009-08-06
JK
Bra meny, god mat och bra stämning. Extra plus till glad och serviceinriktad personal. Helt klart ett ställe att gå tillbaka till, flera gånger.
2009-07-01
Charlotta
Blev jättebesviken på maten den här gången. Små portioner, för mycket salt och inte så spännande som det brukar vara. Hoppas på bättre lycka nästa gång
2009-06-30
AndersN
Bara positiva saker att säga om Bockholmen. Maten är underbar, trevlig personal, underbar utsikt, trevlig bar att ta en drink vid innan maten (sommarbaren), etc. Det finns bara ett betyg, 5a för ett så strålande ställe!
2009-06-30
Maja
Åt lunch på Bockholmen härom dagen. Solen strålar och det är hur varmt som helst. Hur kan man då ha en stor uteservering men inga parasoller?? Vi ville äta i skuggan. Det enda de kunde erbjuda oss var då att sitta inne! Riktigt botten. Maten var god, men detta förtogs dock en del på grund av den nonchalanta och snorkiga personalen. Glömde t.o.m citronskivorna de själva erbjudit oss.... Kommer inte att rekommendera stället till någon.
2009-06-25
Var där på lunchen en fredag och det var fullt inne i restaurangen. Vi fick sitta ute på verandan, det gick bra trots det mulna och blåsiga vädret. Det som värmde oss var den underbara maten, röding med fluffig potatispuré. Går gärna dit igen, men ska nog boka bord först.
2008-11-10
Helene
Trodde att Bockholmen var en sommarrestaurang men blev jätteglad när jag fick veta att de även har öppet på hösten och våren! Maten är fantastisk, servicen är omtänksam och personlig och framför allt är stämningen och den gamla villan otroligt mysig. Det känns så hemtrevligt, och jag kan VARMT rekommendera lammet. Vi ses snart igen.
2008-07-05
Karin
Vi kanske besökte Bockholmens sommarbar vid ett olyckligt tillfälle då det var otroligt mycket folk just den kvällen, men det var kaos. Folk fick vänta upp emot 1½ timme på maten och personalen hade ingen koll på beställningarna. Sanslöst rörigt! När vi till slut fick vår mat var mitt kött nästan rått och en bit gick inte att tugga sig igenom pga att den var så senig. Min mans kött var kallt. När vi efterlyste majskolvarna som skulle ingå fick vi veta att de var slut, men vi blev inte erbjudna något annat som kompensation. På den positiva sidan: Trevligt koncept och skön stämning, och personalen höll masken och var trevliga hela tiden. I övrigt var besöket tyvärr en stor besvikelse och maten var inte prisvärd.
2008-06-10
Yxna
Boka inte in ett sällskap här - det tog två timmar innan huvudrätten stod på bordet trots förbeställning av meny i god tid. Denna väntan tar död på all god stämning - trots att miljön är underbar och personalen vänlig.
2007-08-27
Hela familjen njöt av den ljumma sommarkvällen på nya Djurgårdsbrunn. Maten, vinet, stämningen, personalen och ett klart acceptabelt pris. Ett bättre ställe får man leta efter - länge. Sofie med familj
2007-06-13
Peter G.
Upplev svenska sommaren i Villa Villerkullamiljö med god och prisvärd mat samt utmärkt service. Hjälper om du har en cykel när du skall ta dig dit.
2007-05-22
Julia
På Bockholmen hade vi vår bröllopsfest våren 2004, när de var relativt nya. Nu återvänder vi för att fira våra bröllopsdagar. Miljön på Bockholmen är enormt vacker, restaurangen omges av mälaren. Man når den gamla renoverade villan via en liten bro, ofta är vägen kantad av brinnande lyktor. Maten är en kulinarisk upplevelse, särskilt fisken och skaldjuret. Personalen är vänlig och avslappnad, barnen alltid välkomna. Rekommenderas varmt!
2007-03-06
Millan
Vi fick vänta en timme på förrätten, och ytterligare 40 minuter till varmrätten. De var inte flexibla med maten och varken den eller servicen var särskilt god. Jag blev bara besviken.
2006-06-30
Sigge
Finns 2 st helmysiga rum på övervåningen där man kan konferera med utsikt över Värtan. Supertrevligt, med många skrymslen och vrår och alternativa sittplatser även ute på veranda och bryggor.
Jättebra mat och service därtill, samt ett bortglömt läge väldigt nära stan.

Bockholmen är alltid minst lila bra som vädret. Lysande uteservering och bra mat. Dagens är prisvärd