Järnspisen Piteå

Kategori: Restauranger

Omdömen om Järnspisen Piteå

2011-07-31

Sara Dahlberg

Järnspisen!!! Norrlands 1a klass restaurang!

Menyn är så genomtänkt och alla smaker trollbinder varandra!
Bra service och trevlig lokal! Bonus är den lilla shoppen vägg-i-vägg där Järnspisen säljer upplevlser och smaker från Norrland och deras meny!
Även flera dagar efter besöket så sitter upplevelsen i!!
Helt klart top 3 bästa restauranger vi varit på under de senaste 10 åren!

2011-07-27

En smak av Norrland

Ett mycket trevligt och mysigt ställe. Med god service och underbara smaker från Norrland. Helt klart värt ett besök!

2011-07-24

AB

En positiv överraskning

Har många gånger ätit god mat, men blev positivt överraskad över hur bra smakerna smälte ihop, hur vackra rätterna var och hur fantastisk service det går att få även i det annars servicedöda Norrbotten. Kommer jag till Piteå någon mer gång så kommer jag tillbaka till Järnspisen.

2011-07-22

Sara K Sara K

En underbar smakuplevelse

En blandning av smaker som smälter ihop till en underbar mix från det norrländska köket! Du blir uppassad av underbar personal medans du sitter avkoplad i dom mysiga lokalerna! Rekomenderas starkt!

2011-07-22

CD

Guldklimp

En underbar kulinarisk upplevelse! Service utöver det vanliga och går inte att lämna utan ett brett leende på läpparna! Definitivt en av Piteås allra ädlaste guldklimpar!!

Hammarhag

Värt ett beök, alla da´r i veckan!

Otroligt god mat, bra service och fina lokaler. Menyn känns väl genomtänkt och norrländsk. Rekommenderas starkt!

Marie

Vild gorumet från Norrbotten

Precis som Järnspisens slogan, erbjuder de otroligt god mat i kombination med god dryck från Norrbotten. Det syns att det finns en stark röd tråd i genom restaurangen, i omgivning, maten och servicen. MMMM...en varm plats i mitt hjärta.

AJ

När man vill äta gott

Otroligt god och vällagad mat. Det bästa från Norrland får du fint upplagt på din tallrik. Mums!

2011-04-06

NV

En smakupplevelse utöver det vanliga

Järnspisen i pite erbjuder sjukt god mat, med en väldigt spännande mix av olika smaker. Kvalite när den är som bäst!

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger