Omdömen om Järnspisen Piteå
2011-07-27
Ett mycket trevligt och mysigt ställe. Med god service och underbara smaker från Norrland. Helt klart värt ett besök!
2011-07-24
AB
Har många gånger ätit god mat, men blev positivt överraskad över hur bra smakerna smälte ihop, hur vackra rätterna var och hur fantastisk service det går att få även i det annars servicedöda Norrbotten. Kommer jag till Piteå någon mer gång så kommer jag tillbaka till Järnspisen.
2011-07-22
En blandning av smaker som smälter ihop till en underbar mix från det norrländska köket! Du blir uppassad av underbar personal medans du sitter avkoplad i dom mysiga lokalerna! Rekomenderas starkt!
2011-07-22
CD
En underbar kulinarisk upplevelse! Service utöver det vanliga och går inte att lämna utan ett brett leende på läpparna! Definitivt en av Piteås allra ädlaste guldklimpar!!
2011-07-21
Hammarhag
Otroligt god mat, bra service och fina lokaler. Menyn känns väl genomtänkt och norrländsk. Rekommenderas starkt!
2011-07-21
Marie
Precis som Järnspisens slogan, erbjuder de otroligt god mat i kombination med god dryck från Norrbotten. Det syns att det finns en stark röd tråd i genom restaurangen, i omgivning, maten och servicen. MMMM...en varm plats i mitt hjärta.

Menyn är så genomtänkt och alla smaker trollbinder varandra!
Bra service och trevlig lokal! Bonus är den lilla shoppen vägg-i-vägg där Järnspisen säljer upplevlser och smaker från Norrland och deras meny!
Även flera dagar efter besöket så sitter upplevelsen i!!
Helt klart top 3 bästa restauranger vi varit på under de senaste 10 åren!