Coop Konsum

Omdömen om Coop Konsum

2012-02-21

Konrad

Bojkotta affären!

Verkar som om butiken köper in andra hands kvalite av bla. frukt och gränsaker. Kassorna är ofta sönder och kassörskorna surpuppor. Hutlöst dyra varor. Stackars pensionärer som har denna butik som närmsta affär. Stackars ensamstående småbarnsmammor. Denna affär skulle må bra av att bojkottas.

2012-01-26

Marie

Dyrt och slarvligt

Jättedyrt och skyltningen oftast bristfällig, dvs. de tar högre pris i kassan än vad man skulle ha fått betala enligt erbjudandena. Extrapris här är normalpris på ICA inne i stan. Sur ryska i kassan.

2011-05-14

Oerhört bra butik

Vet inte vart ni har varit men konsum i hammarbyhöjden är den bästa butiken i stan. Jag handlar bara där. Trevlig personal tycker i alla fall jag att det är och priserna är inte högre än på andra ställen. Och om man bara läser på skyltarna så man tar rätt varor så får man rätt pris oxå.

2011-04-13

En som undviker Coop !

Suck Inte ens värd 1 sol .

Så här dåligt blir det när det saknas konkurans.
Dyrt , dåliga råvaror ,& otrevligt.
Förmodligen den dyraste Coop butiken i Stockholm !!!! : (

2011-04-02

hbh

irriterande dyrt

2011-03-08

Olle l

Sååååååå dålig mat affär!!!!!!!!!!

Denna Konsum butik är en KATASTROF!!!!!!!!!!!!!!
Hutlösa priser......Köttfärs =96 kr kilot (Willys ,36kr)
Alla coop extra märkerna (som ska vara lågpris )
Är alltid slut.(förmodligen för att dom vill sälja dyra märken &tjäna mer pengar) Jag lider med alla pensionärer & singel mammor som inte har tid & möjlighet att handla nåon annanstans.
Bojkotta konsum i hammarbyhöjden !!
Butiken behöver konkurans.

2011-01-15

S

Illa.

Otrevlig kassapersonal.
Dyrt, dyraste mataffären i Stockholm.
Man måste dubbelkolla utgångsdatum, saker ligger kvar alldeles för länge i affären.

2010-09-25

H

Dyrt och dåligt

Ganska otrevlig personal, oftast saknas det något man ville köpa och en av de dyraste butikerna i stockholm

2010-08-29

TJ

Var tydligen bättre förr!!!!

Dålig personal ute på golvet, vet inte om varorna . är slut, när dom kommer in eller om dom kommer överhuvudtaget. Ointresserad att ta` reda på någonting, eller vara hjälpsam. Dyr butik. Tyvärr har dom ingen konkurens. Men bra folk i kassorna. Skärpning, annars handlar folk någon annans stans, finns inte många som är nöjda.

2010-06-24

Sara

Missnöjd.

Dålig service, tjuriga tanter i kassan. Ej färska grönsaker och frukt. Alldeles för höga priser. Dåligt utbud. Ofta felräkningar i kassan, man måste alltid kontrollera sina kvitton... Rekommenderas helt enkelt INTE!

2010-01-10

J.

Onödigt dyrt !

Håller med föregående skribenter. Det är övervägande väldigt dyrt att handla där. Och jag, som vegetarian, kan välja att köpa den lilla sojaosten för 52-53 kr där, eller köpa exakt samma vara på livsmedelsbutiker i city för 38 kr. (Det är en hårdost som tar slut på några dagar om man är ensam om den). För övrigt är utbudet på fryst, vegetarisk mat lite väl begränsat.

Fler företag i Johanneshov