Sjöboden i Tyresö AB

Omdömen om Sjöboden i Tyresö AB

2012-01-08

Pertra

Nyår

Viöl bara tacka för delikata skaldjur och såser vi köpte till nyår.

2011-12-15

Jossan

Lunch

Var idag och åt Havets wallenbergare på sjöboden, var bland det godaste jag ätit =)

2011-12-11

4 tjejerna

Trevlig kväll

Tack för en jätte lyckad kväll, suverän mat och service

2011-12-10

Tomas Kristiansen

Dåligt bemötande

Nonchalant bemötande och dåligt utbud. Vände i dörren.

2011-12-03

Jennie

Varning för dagspris

Servicen var bra men jag vill varna för dagspriset på dagens fiskrätt. Om man inte frågar får man inte veta och då kan det bli dyrare än oxfilé och så excellent var inte fisken.

Svar från Sjöboden i Tyresö AB
2011-12-10

Hej

Vi presenterar alltid dagens fisk & kvällens husman med pris.

Mvh. sjöboden

2011-12-01

Suveräna skaldjur och såser till förrätt, proffsig personal som som rekommenderade dagens fisk (hälleflundra) som var utsökt till vår varmrätt. Fortsätt det suveräna jobbet ni gör, ni blir bara bättre och bättre för varje gång.

2011-11-29

Monica

Vilken god mat! Vi var fem stycken som åt en fantastiskt god Julmeny 11-11-28. Mycket bra service. Lyhördhet för önskemål. Fantastiskt gott på-platsen-bakat bröd, som även säljs i butiken.Bevara denna lokala krog.

2011-11-20

Pia E.

Skaldjursplatå

var och en underbar skaldjursplatå på Sjöboden, verkligen att rekomendera.

2011-10-26

Erik F.

Tjaaa.....

Fisk är bland det godaste man kan äta men också det man kan bli mest besviken på. Om man inte kan hålla råvarorna i mycket fint skick bör man kanske gå över till hamburgare. Vad kan bli bättre? Öka storleken på menyn, höj priset så ni klarar lite svinn och se till att råvarorna är excellenta.
Min uppfattning är att det väl knappast kan gå att misslyckas med en fisksoppa, men jag har fått ändra uppfattning.

2011-06-05

Jacob

Gott och trevlig atmosfär

Vad snyggt de har blivit med nya stora uteserveringen. Väldigt god mat och bra service.

2011-05-19

Stefan S.

Sjöbod/fiskrestaurant

Jag och min fru har provat denna restaurang, jag åt fisksoppa vilket var bland det sämre jag ätit. Musslorna var inte ala minut, vilket servitrisen även påtalade att dom legat ett par timmar. Även min granne hade dåliga erfarenheter från Sjöboden

2011-04-06

Eva

Suveränt

En riktigt trevlig kvartersrestaurant. God mat och riktigt trevlig atmosfär.

Åt en härlig födelsedagsmiddag med mina svärföräldrar och våra barn.

2011-03-09

Gourmand

Inte bara butik!

Åt en mycket välsmakande middag som killarna fixade.
Ett mycket prisvärt alternativ till att åka in till stan, Äntligen kan man äta god och lite justare mat i Trollbäcken.

R1001056;Livsmedel - Detaljister