JRE Bilservice AB

Kategori: Bilreparationer

Omdömen om JRE Bilservice AB

2011-02-24

Bra service

Svarar i telefon, ger tips och råd, klara priser (bra priser antar jag även om jag tycker att alla priser är för höga, bilen skall bara köras), är flexibla och kan lösa problem snabbt vid behov. Som en verkstad skall vara, dvs professionell. Det blir som de sagt och man kommit överens om (dessutom trevligt bemötande). Bra jobbat!

2010-11-30

nöjd

Kanon

Snabbt svar, gav mig till och med ett tips som gjorde att jag inte behöva komma. Kommer alltid att komma tillbaka dit.

2010-10-12

Roland

Personlig service

Vilken service svarar i telefonen gämförf med Citroen service i spånga. Det känns skönt att vara kund här.

2010-05-17

Flera småfel efter service

Vi lämnade in våran bil på service, vi behövde bland annat byta bromskivor eftersom de var nötta och gnisslade. När bromsskivorna var bytta gnisslade det ännu mer och vi fick lämna in bilen igen. En bult var dessutom sönderdragen med en elektrisk dragare men det vill man inte erkänna på verkstaden, vi har alltså åkt runt med 3 bultar då man inte informerade oss om detta.

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer