Att köpa bilder via Emla Foto är en vinst för dig! Emma har många gånger fotat åt mig och jag har inte en enda gång blivit besviken. Hon vet vilka vinklar som är "rätt", vet hur hon skall lägga ljuset men framförallt hur hon skall få personen framför kameran att känna sig trygg/avslappnad och vilja ge lite mer än vanligt. Hon är mycket glad, trevlig och lätt att prata vilket underlättar processen avsevärt! TACK fantastiska fotograf för mycket proffsigt arbete! Vi ses igen, det är ingen tvekan om den saken! :-) Glada hälsningar ifrån mig! /Isabelle
Att köpa bilder via Emla Foto är en vinst för dig!