Vald plats Halmstad Välj ort

Omdömen om Ren & Fino Stockholm AB

2012-01-30

En mycket nöjd Monica :)

Mycket imponerad!

Förutom utmärkt flyttstädning av en mycket smutsig lägenhet, har jag fått hjälp i min "golvrenovering". Linoleummattan som var täckt med limrester - från en gammal heltäckningsmatta - är nu efter Ren & Fino's golvvård som ny. Alla limrester är borta! Trodde inte det var möjligt.

2012-01-18

Oscar

Kanonbra Flyttstädning

Vi anlitade Ren & Fino för flyttstädning av vår 3:a. De skötte det fantastiskt bra med ett strålande resultat som uppskattades både av oss som säljare och av köparna. Vi kan varmt rekommendera Ren & Fino.

2011-11-23

Adela

Toppen jobb

Suverant jobb,ni är bäst.

2011-10-31

Anne Marie

Ett alldeles fantastiskt jobb. Hela lägenheten känns ren och fräsch

2011-09-25

Malin

Alltid serviceminded! Ser möjligheter i allt.

Här är det kunden som sätts i centrum, alltid! Gör skinande rent. Proffsiga, glada och flexibla. Jag som privatperson och företag har anlitat renofino flera gånger, resultatet alltid i toppklass. Vid enstaka misstag, fixar de det på momangen!!!

2011-09-01

Leila Ekman

Jäkligt fräscht att flytta in!

Ugnen såg oanvänd ut, toaletten var hur ren och fin(o) ;) som helst, alla skåp, lådor, etc. var superfräscha. Det var en fröjd att flytta in.. bara att börja bära :) fönsterna var också väldigt fint putsade. Dessutom var kvinnan som svarade, när jag ringde och tackade, väldigt glad och charmig. Mycket trevligt!

2011-08-24

Erik

Fantastiskt städbolag!

Vi har haft Ren & Fino i flera år och har alltid fått riktigt bra städat till ett rimligt pris! Företaget är professionella ut i fingerspetsarna och mycket flexibla när man vill ändra städdag temporärt eller få fönstren putsade också. Ana som är chef är dessutom en av de trevligaste och roligaste personer jag mött. Ren & Fino kan varmt rekommenderas!

2011-08-09

Nelson

Suverant

Mycket bra städning och bra personal.Toppen

2011-06-27

Magnus Hedenmark

Perfekt flyttstädning!

Golvbrunnar, och alla detaljer fixade.

2011-06-23

lilian bringor

bästa

personal mycket duktiga, bästa servicen.

2011-05-27

Malin

Mycket bra byggstädning!

Anlitade vid byggstädning efter renovering. Mycket nöjd! Fick rekommendation av min mäklare på Husman Hagberg som anlitar dem.

2011-05-05

Natalie

Alltid lika bra!

Snabba och effektiva och alltid med ett glatt humör! Vi anlitar Ren & Fino när våra kunders lägenheter skall städas inför visning och inför en försäljning.

2011-04-06

PREMIER

en pärla :)

bästa personal och bästa resultat ...toppen!

2010-12-06

karin i nacka

Snabbt, billigt, trevligt, bra

Jag anlitade dem till flyttstädning av min lilla etta. Mycket trevliga att ha o göra med, både på telefon och mejl, från första kontakt till att städarna hämtat nycklarna och efter att jobbet var klart. Och perfekt städresultat till ett bra pris :) Plus också för att jag fick boka en tid med mkt kort varsel.

2010-11-29

Isabelle

Bra överlag men stor miss i badrummet

Vi har flyttat in i en lägenhet där de hade anlitat Ren & Fino för flyttstädningen. Väldigt fint städat på ytskikt men de hade missat att plocka bort fronten på badkaret, och där under var det väldigt äckligt. Inte eller golvbrunnen var rengjord. Dock åtgärdade de detta samma dag som felanmälan ringdes in. Men som sagt, var noga med att kolla golvbrunnar, under badkar etc. när ni anlitar dessa. Trevlig och serviceinriktad personal ger plus.

2010-05-30

Gary Niemen

Reliable and good work

Good pre-job communication. Turned up on time. And did a very good job. Reasonable price too. Overall very pleased and would use them again.

2010-05-26

Nöjd kund

bästa flyttstädningen någonsin

Anlitade Ren och Fino för vår flyttstädning. Gjorde en mycket noggrann besiktning och det är det absolut bästa flyttstädning vi någonsin fått gjort. Kan mycket varmt rekommendera detta företag!

2010-01-02

Johan

Superbra flyttstädning

Riktigt bra flyttstädning och trevlig personal.
Kan rekomendera dom här.

2009-10-07

Pia

SUPERBRA

Jag har prövat ett antal städfirmor och denna är hittills den bästa. Trevliga är de också! Kan varmt rekommendera dem.

2009-10-07

Flyttstäd i Tyresö

Jag blev mycket nöjd när jag anlitade Ren & Fino till min flyttstädning i Tyresö i sommras.
Toppkvalitet på allting, mycket imponerande.

2009-10-06

Katja

Bästa städfirman!!!

Alltid i tid, alltid mkt bra städning! Inte ett enda klagomål från kunder! Mkt trevliga att ha att göra med. Mina bästa rekommendationer.

Hus och hem
R1001363;Städservice