Com Hem AB

Omdömen om Com Hem AB

2012-02-22

Bluttan

Dyrt och oflexibelt

Kundtjänsten är nästintill omöjlig att nå per telefon: en röst ber en beskriva sitt ärende och sen får man vänta i en lååång kö. Onödigt dyra avseende bredband och TV.

2012-02-22

Jacob

Oärliga skojare

Min pensionerade mamma blev pålurad att testa TV gratis under en sommar. Hon var noga med att avbeställa före provperiodens slut, men av nån anledning uppstod en fördröjning och hon blev skyldig Com Hem 32kr för 10 dagars TV. För övrigt har hon 0kr per månad pga avtal med hyresvärd. Det blev påminnelser på påminnelser (som hon aldrig fick... kanske slarvade Com Hem med adressen...) och efter nån månad stängde de av TV small som ingår i hyran. Totalt med alla inkassokrav blev summan ca 800kr. Com hem var helt oförstående för detta. Hon betalade allt för att bli kvitt dessa drägg. Men nu efter ytterligare ett par månader kommer ett nytt inkassokrav ur tomma intet. Säkert missat något finstilt, eller så har Com Hem helt enkelt gjort fel. Skulle inte förvåna mig eftersom deras säljare verkar helt inkompetenta och ger alltid motstridiga uppgifter.
Tyvärr så är alla andra operatörer lika hjärtlösa och giriga, så vi har inget val än att buga och ta emot.

2012-02-21

Eric

Byt om du kan.

Ostabilt, ockerpriser utan dess like, kundtjänst som inte har något intresse av att hjälpa till och som ljuger en rakt upp i ansiktet. Om det fanns en annan leverantör skulle jag bytt omedelbart.

2012-02-20

Tobias Gunnarsson

Kundtjänst som är sämre än riktigt usel

Det tog två och en halv (2½) timme att få hastighet och pris att stämma med erbjudande och beställning. Jag blev bort kopplad och fel kopplad och fick prata med personer som inte kunde hjälpa mig. SUCK

2012-02-16

Kasper Höglind

Mer oseriöst företag får man ju leta efter!

Efter att ha varit "tvingad" till att vara ComHem kund i några år så får det nu vara NOG! Detta företag är ju sååå inkompetent! Det kvittar ju vad man än frågar eller ber om så kan dom antingen inte lösa det eller så tar det månader av väntan för att få fixat det som skall göras.
När man också kontaktar både kundtjänst och chefer inom företaget och förklarar detta för dom så är det ju aldrig någon respons. När man också påpekar att dom gång på gång kommer lägst på alla undersökningar i service så fattar dom inte vad man snackar om. Hmmm....undra varför! Nä, detta företag är inte mycket att hänga i granen!Dyrt, FRUKTANSVÄRT dålig service, dåligt utbud för vad man betalar för m.m...ja man kan hålla på hyr länge som helst!

2012-02-13

Johan

Välj annan leverantör!

Har varit kund hos ComHem i perioder, varvat med andra leverantörer. Det är slående hur mycket dyrare och sämre de är jämfört andra bredbandsföretag. Kundservicen är under all kritik, det har vid vissa tillfällen varit svårt att få personen i andra luren att förstå vad jag vill ha hjälp med.

Ska ge ett exempel, av många: I samband med en flytt valde jag först att säga upp abonnemanget, men ändrade mig och bad ComHem att flytta tjänsten till min nya adress. De ville då ha en avgift på cirka 500 kronor för detta, eftersom jag "bytte mellan två olika tekniska system med ökade kostnader för överflyttning", något de menade var min sak att betala. Det tog 2 samtal att få deras kundservice att fatta att jag likväl kunde låta abonnemanget ta slut och sen teckna ett nytt avtal på den nya adressen, utan avgift... Slutligen gav de med sig och strök den aviserade extra kostnaden för att flytta abonnemanget.

ComHem har lång väg att gå innan de ens kommer i närheten av den service man kan förvänta sig, särskilt med tanke på hur dyra deras tjänster är. Om du har ett alternativ, välj ett annat företag.

2012-02-12

Henrik

Dålig service och smyghöjer hela tiden

På tredje gången på kort tid får jag brev från ComHem som meddelar att de höjer sina kort och faktura. Deras service täcks väl av andra Rejtare. Hade jag haft andra alternativ i huset skulle jag aldrig valt Com Hem, tyvärr är det svårt att byta och det utnyttjar Com Hem till max

2012-02-07

Meysam

Com Hem skiter fullständig i sina trogna kunder!

Jag har varit kund hos dom i flera år trots att jag har blivit erbjuden billigare och snabbare bredband från annat håll vid ett flertal tillfällen. Jag orkade inte krångla och jag var trots allt nöjd med deras tjänst, även om det blev driftavbrott lite för ofta och inte alltid fick man det utlovade hastigheten som man betalade för. Så nu till det underbara uppskattning man får för att ha varit en trogen kund:

Idag fick min fru som studerar ett erbjudande om att teckna bredband till ett rabatterad pris. Och det framgick på sidan att detta även gäller för befintliga kunder. Så jag ringer till kundtjänst och ber om att få teckna detta erbjudande. Jag tänkte äntligen så får man lite rabatt efter att ha betalat överpris i flera år. MEN det gick inte!!!! Enligt com hem så spelar det ingen roll att hon är min fru sen 11 år och vi delar lägenhet och bredband. Hon måste stå på kontraktet! Och visst det har jag absolut inget emot, dom menar att jag måste först säga upp abonnemanget som står på mig och därefter teckna ett nytt på henne, visst det låter rimligt, MEN COM HEM VÄGRAR ATT AVSLUTA MITT ABONNEMANG NU OCH HÄVDAR ATT JAG HAR TRE MÅNADRES UPPSÄGNINGSTID!!!!! SKAMLIGT, DE VILL ATT VI SKA BEHÖVA BETALA DUBBLA AVGIFTEN I TRE MÅNADER(EN PÅ MIG OCH EN PÅ MIN FRU, trots att vi bor ihopp och har samma bredbandsuppkoppling). Helt otroligt hur dom behandlar sina trogna kunder som egentligen hade tänkt och fortsätta vara en nöjd kund om dom bara hade kunnat vara lite smidiga och f

2012-02-07

Missnöjd

Skojare

Det sämsta företaget jag har varit i kontakt med, på kundtjänst kan de inte ta några beslut utan hänvisar till chefer som ska ringa upp men det händer inget; jag har ringt minst 10 ggr. i år 2012
ingen kan hjälpa mej, nu säger jag upp alla mina avtal:

2012-01-28

Raju S Raju S

Sämsta företaget i Världs historien!

COMHEM är det sämsta bredbandsleverantören jag har någonsin haft att göra med. De är så dåliga att jag inte orkar skriva allt dåligt som jag varit med om. Så dåliga är de om någon vill veta hur dåliga de är. Ja då får ni kontakta mig på facebook. För de är så dåliga.

2012-01-15

Riktiga skojare

Sämsta bredbandet jag någonsin haft. Betalar för 100mbit och får ut 39mbit. Har varit så sedan jag skaffade det. Får ingen hjälp av dem som fungerar och ingen kompensation eller något. TECKNA ALDRIG AVTAL MED DEM!

2011-12-13

uppsägning abonnemang

urdålig telefonservice väntade jättelänge men ingen svarade

2011-12-12

Marcus

LÄS DETTA! Så extremt trött på Comhem

Skulle sätta betyg - 5 om det gick. Jag tecknade ett avtal med comhem i augusti 2011 när jag flyttade in i ett comhem hus. Kan säga att jag ångrar det så jävla hårt idag! Skulle kunna skriva en uppsats om alla samtal jag haft med deras kundservice och problem som har uppståt, men finns ingen vits eller tid för de. Lita på mig om du har möjlighet att teckna ett avtal med ett annat bolag fast det är dyrare så lovar jag dig att det är värt det. Jag fick ett riktigt bra erbjudande, en hd box värd 3000 kr (sa dom) gratis, ett modem med inbyggt värt 1000 kr gratis, medium 8 favoriter, hemtelefon, bredband 100/10 för 0 kr i sex månader sedan 500 kr i månaden i sex månader. Ett riktigt schyst och bra erbjudande. Men vad spelar det för roll när allt krånglar. Hemtelefonin är det enda som är felfritt, medium 8 favoriter kan du inte byta kanaler hur du vill på internet utan måste ringa in varje gång du vill byta och vänta i deras köer. Men det är en skit sak. Det börja med att jag var intresserad av teckna ett viasat sport paket eftersom jag följer Premie Leauge och Champions leauge. En telefonförsäljare som ringer från ett callcenter på uppdrag ifrån Comhem ringde till mig och erbjöd att lite olika paket. Jag nappade på Viasat premium för halva priset i 1 år och sedan fullt pris i 1 år där viasat fotboll ingick. Jag kom sedan på innan de 14 dagar ångerätten som man har på sig att jag ville ha viasat fotboll HD som inte ingick i paketer. Varav jag ringde in till comhem och sa tydligt at

2011-12-09

Andreas

ComHem + Uppsägningsavgift = Sant

ComHem tar ut en uppsägningsavgift på 500 kr när man äntligen får lämna dem som kund. Detta eftersom jag bor i radhus och har varit en olyckans ost och tecknat ComHem för två år sedan. Under dessa två år har jag betalat dyrt och dessutom kan jag inte välja mina 8 favoriter på hemsidan utan måste sitta i 60 minuters telefonkö för att byta, inte sällan måste man ringa flera gånger innan kanalvalen sparas. ComHem är det absolut sämsta företag jag någonsin varit i kontakt med och jag kommer ALDRIG att teckna avtal med ComHem någonsin.

ComHem, ni får en stjärna av mig, ni är inte ens värda den.

2011-12-09

Henrik

Hålla vad man lovar

Hej, Inget big fan av att skriva på sådana här omdömes sidor men känner att det inte finns mycket annat att göra nu för det händer ju verkligen ingenting från er sida. Jag tecknade mig för ett TV abonnemang för över 6 månader sedan där man fick en inspelningsbar box för 1 Kr samt att man skulle få en Porche kniv. Boxen kom fort och allt fungerade men kniven har jag inte sett skymten av och jag får olika svar från er hela tiden. Nu är det inte så att jag är i stort behov av kniven men det är själva principen, om man lovar något så håller man det och inte bara köra med lockerbjudanden som ni sen inte efterlever. Skärpning.

2011-12-07

niclas

missnöjd

tänk på att de har 3 månaders uppsägningstid även om avtalstiden löpt ut! Välj ett annat bolag om du kan!

2011-12-04

Jens

Lurad via telefon

.....och tro mig, Com Hem var ännu sämre förr. Det har blivit bättre samt stabilare men fortfarande är de dåliga. Blev dessutom lurad av en telefonförsäljare för någon månad sen. Blir att skaffa något bättre, det går att komma undan billigare!

2011-11-24

mikael

Kortavgift på 294:-/halvår

Tycker deras kortavgifter är väldigt dyr,har nu sagt
upp avtalet med dom,sen lång uppsägningstid,plus att jag för 18 månadersedan blev lurad av en smart säljare på comhem.

2011-11-23

supermario

sämre skit får man leta efter

e-faktura funkar ej o alltid strul med kanaler

2011-11-15

abbe

bästa com hem

jag har haft comhem snart i 4 år ingen krångel alls tv och internet fungera som det ska

2011-11-15

Oscar J

Varning för autogiro-problem

För pappersfaktura tas en avgift om 35 kronor ut varje månad. Jag anmälde autogiro vilket registrerades av Com Hem. Nästa dag avaktiverades det dock, utan att jag fick veta något. Det resulterade i att jag fick en pappersfaktura, med avgift. I telefonsupporten var de oförstående, och inte särskilt trevliga. Kundservice verkar inte stå särskilt högt på agendan.

2011-11-08

Ingrid

Håller ej avtal

Sade upp mitt abonnemang för flera månader sen. 2 av tre delar fungerat (TV, bredband) men får nu faktura för telefoni. Vid kontakt säger de att de inte kan hitta att jag sagt upp det, trots att de bevisligen utfört 2/3 av updraget.
Har tidigare haft uttalade problem med både abonnemang och support -
ALDRIG MER COMHEM

2011-11-01

Inte nöjd

Aldrig mer Comhem (om jag har andra val :)

Världshistoriens trevligaste samtal när jag skulle välja abonnemang hos Comhem. Efter det har det varit skit och jävla skit.

2011-10-12

Kundservice under all kritik!

Företaget med en kundservice som tydligen vill göra sig känd för att inte svara i tfn, vara helt oflexibel och ha noll service...förstår dom inte sitt eget fall. Negativa upplevlser sprider sig i 1000-tal...

2011-10-12

Jo

Tveksamma försäljningsmetoder

Har tyvärr börjat tvinga på sina tjänster och avtal i stil med oseriösa telefonförsäljare. Man måste nu säga bestämt NEJ när de säger att man ska ha sånt man inte behöver/vill ha.

2011-10-01

Henrik S

Samma problem här (8 favoriter har pajat)

Har ringt Comhem support, först fastnade samtalet på att supporten sade att jag hade fel utrustning men till slut lyckades jag få dem att förstå att listan på Comhem:s "Mina sidor" ej blir fjärrstyrd av TV:n/programmkortet hemma i mitt vardagsrum. Supporten madgav att listan över kanaler på "Mina sidor" ej är sanningsenlig. Listan visar bara 7 kanaler - och jag kan inte göra några som helst ändringar, olika felmeddelanden dyker upp.

En sak som överraskadade mig var att även konstaterandet att felet var på Comhem:s sida gjordes inga försök från deras sida att ringa in problemet ytterligare, inga nya frågor typ "när upptäcktes detta första gången", "Exakt vilka felmedelanden visas på mina sidor etc". Som tidigare sagts: Frågeträdet täcker ej den eventualitet att något är fel hos Comhem.

Jag visste inte att ett företag kan överleva så (men jag har aldrig arbetat på ett monopolföretag heller).
Känns lite som management a' la Percy Nilegård.

2011-09-29

Jonas

Commer Inte Hem

Har Comhem 8 Favoriter (7 favoriter) som Fredrik här nedan och har exakt samma problem, ett kanalval är borttaget, det står bara "Ej val".. Förbannat dålig service också.

2011-09-28

Slimmer

Dålig kundservice

De uppger en mailadress på sin hemsida men allt man får som svar är att man ska formuläret på hemsidan. Vad är meningen med att ha någon mailadress då?

Jag köpte en ComHem CA-modul (SMiT) för att se SVTs HD-kanaler. Modulen har ComHems logga och det står att det ska gå att se SVT1 HD och SVT2 HD. Jag kan dock bara se SVT1 HD. När jag kontaktar kundtjänst om detta så påstår de att man måste ha en särskild HD-modul.

Man får som kund alltid intrycket att man har fel och de tror inte på vad man har och ser framför sig. Men enligt vad jag läst på forum är detta ett rent påhitt och något särskilt HD-kort behövs inte. De har helt enkelt stängt av 2an och påstår att det inte går, fastän 1an kan gå, ibland. Vilka stollar.

2011-09-28

Fredrik

Bedrövligt

Har Comhem 8 favoriter sedan flera år, har fungerat bra tidigare även med HD-kanaler.

I somras tog Comhem plötsligt bort en av kanalerna så det bara blev 7 kvar. Varje gång jag felanmäler detta skyller Comhem på min utrustning. Den saknade kanalen är borttagen centralt ur deras system, den finns inte längre kvar när jag loggar in på "Mina sidor". Kundtjänsten saknar all typ av ödmjukhet, varje kontakt mynnar ut i att kunden har fel utrustning hemma. Comhem-supportens frågeträd är helt uppbyggda efter principen att inga tekniska fel kan existera hos Comhem själva.

Det enda man kan lita på är att fakturan kommer varje månad.

2011-09-18

Kenneth

wtf

personen säger i kundtjänst när jag ska göra en flyttanmälan att de inte kostar om man gör det på internet blir ändå debiterad 299 kr och en dålig ursäkt !! aldrig aldrig haft så mycket skitsnack från ett bolag som detta!

2011-09-13

Suckmythirdhole

Com hem gör det igen..

Kan inte uppdrag granskning gå in och jämna skiten med marken?..senaste påhittet(av många) är att tvångshöja hastigheten/avgiften för gamla kunder. Jag har 5Mb/sek idag som de vill höja till 10Mb, med argumentet "nyhetssidor har blivit så mycket tyngre att ladda sedan tidigare"..och därmed höja avgiften med 600:-/år..och så har de mage att säga att man ska "vara glad" informationsbrevet.. Jag var redan nöjd med hastigheten, och priset var acceptabelt. Varför kan inte bara Com hem säga:"Vi vill bara tjäna pengar, vi skiter i vad kunden vill ha" som är deras egentliga strategi.

2011-09-12

martin andersson

smygprishöjningar med kortavgifter

det börjar bli dyrt nu. dags att AVSKAFFA INTE INFÖRA dumheter som tex kortavgifter. Och man har världens omständigaste telefonservicesystem. Men det är klart finansdagiskillarna från djursholm sitter väl i likn bolags styrelser?

2011-09-05

Geo Johansen

XVerdens dårligste internet, med garanti!

Com Hem er uden konkurrence verdens dårligste internetleverandør og jeg er lykkelig for at idioterne ikke bygger flyvemaskiner.
Har haft flere net crashes på 2 uger end jeg havde op 7 ÅR hos telia.
Dette er regelret kontraktbrud og jeg kommer med KO og HV at annulere kontraten da Com Hem ikke har opfyldt sin del !

2011-08-30

Totalt värdelöst!

Har väntat på ett programkort som skulle varit här för 2veckor sen. Som dom garanterar att dom skickat me ändå lovar att skicka snarast. De har nu slutat svara på mina mail om vad de håller på med och telefonsamtal är ingen idé då jag blir avvisad med att de ska ringa upp, vilket de aldrig gör. Allt detta är självklart mitt fel enligt dem eftersom jag tydligen angivit fel adress eller inte har namn på dörren. Vilket är intressant eftersom boxen hittade hit..

2011-08-19

Skitföretag!

Värsta jag varit med om! Inte haft bredband på sju veckor! Ringt mer eller mindre varanann dag till supporten - ingen som kan ge konkreta svar, haft tekniker här för sex veckor sen - dock inget resultat. Grymt förbannad. När jag vill säga upp tjänsten möts jag av svaret att jag bundit mig till april 2012. Är tvungen att betala för en tjänst som inte levereras. De borde skämmas. Flera bekanta som haft problem med ComHem också.

2011-08-02

Johan

Usch usch , byt namn till Com Bort!

Allt är dåligt, kunden kommer sist och cashflow kommer först! Kan du välja någon annan leverantör så gör det!

2011-07-14

Johnny Boy

Uselt

Massa problem med telefon och digital TV. Långa svarstider och ibland inget svar alls.

2011-06-13

Hans Backteman Jönköping

Bra!

Blev i dag avklippt från Telia då jag beställt Com hem telefon. Ringde Com Hem och en trevlig yngling fixade Com Hem bredband inom en timme. Detta var välgörande ty jag led av svår internetabstinens. Så mycket, mycket bra Com Hem

2011-05-31

Tragiskt dåligt

Tyvärr upplever jag samma problem som många andra. Felaktiga fakturor, fel utrustning, dubbelfakturerad, nummerflytt som ej fungerat. På kundtjänst är de vänliga men inget händer. Känner att de har som rutin att slänga ur sig lite artiga floskler om att "de förstår mig", "kunden i fokus". Dock har de aldrig för avsikt att åtgärda.

2011-04-29

Eva B L

ComHem - inte något för kunderna

Tv:n gav en dålig bild (=gick ej att titta på) i över fem månader.När det väl kom en kontrollant såg han inget fel. Fick äntligen tag på en annan montör som konstaterade att inga signaler gick in till min lägenhet och undrade hur jag någonsin hade kunnat se något på Tv:n. ComHem vägrade att kompensera mig för detta utan krävde fullbetalning under hela denna tid. Jag har naturligtvis sagt upp mitt abonnemang.
Dessutom har de en väldigt fördomsfull reklam. Hur kan man ha några kunder kvar?

2011-04-28

CG

Helt sämst

Misslyckas med allt. Tveksam tillförlitlighet på digitaltv. Skickat fel utrustning för både tv och bredband(inte HD-box till ett HD-abonnemang, 25 Mbit kabelmodem till 100 Mbit-abonnemang). Sneaky telesäljare som rent ut sagt lurar en. Skitföretag helt enkelt.

2011-03-28

1240 kr för ingenting

mobilt bredband med com hem

Säljare ett lovade mig returrätt om produkten inte motsvarade mina förväntningar. Han lovade också att jag kan titta på svt-play och youtube med ett tak på 1 GB. Det fungerade i ca 2 tim. När jag vill returnera produkten får jag blankt nej, blir kallad dum i huvudet, och får inte prata med chefen. Köp INTE com hem, undvik mobila bredband.

2011-03-26

Uppgiven kund

Ta hellre en annan leverantör!

Alla problem med leverans beror på kunden. Inget intresse av att ta tag i problem. Låtsas som om inga problem finns. Undvik Com Hem - så slipper du problemen! Hade jag kunnat ge 0 stjärna hade jag gjort det.

2011-03-08

TN

bäst för mig

Jag har nog haft alla bolag till min telefoni och bredband. Det som funkat helt klart bäst är comhem.
aldrig något krångel eller strul. Synd bara att jag inte kan behålla det då jag snart flyttar till ett icke comhem-hus och måste byta leverantör igen.

2011-02-09

Helt inkompetenta och arroganta

Inget att ha om det blir problem, bind er inte! Mitt bredband kopplar ner från ett par gånger om dagen till ett par gånger i timmen. Redan första gången såg comhem att andra i mitt hus också har problemet, men dom väljer ändå att göra så lite som möjligt. Till och med när dom skickade hit tekniker fixade han bara nytt uttag i lägenheten. Att dom skulle skicka hem tekniker såg dom direkt, men det har tagit en månad med upprepad kontakt med deras kundtjänst innan nåt hänt.

Som sagt gillar man att prata med folk som inte har minsta service intresse eller helt enkelt bara är dryga, korkade och arroganta är detta något att satsa på, annars inte.

Välj hellre Telia, t.o.m. deras kundtjänst är riktigt bra jämfört med comhem.

2011-02-08

Christer

noll koll!

I december blev jag kund igen hos com hem och skaffade ett internetabonnemang. Nu har de ringt mig 3 gånger på tre veckor och undrat om jag inte vill ha några fler tjänster? Jag svarade nej varje gång och sa att de inte behöver ringa igen men det hjälper inte. Amatörmässigt!

2011-01-02

Ainla

Varierande support

Ringer idag upp support för andra gången på några dagar, vid tidigare kontakt kunde mitt problem inte lösas. Blir nu vänligt bemött och problemet löses snabbt och jag får även ett värdefullt tips. Beröm till dagens tekniker.

2010-12-13

Jacob K Jacob K

Totalt överkörd av detta hemska företag

Känner mig så lurad och ångrar djupt att jag tecknat avtal med detta företag, tyvärr är man ju mer eller mindre tvungen i vissa hus men nu har jag äntligen flyttat. Trots det betalar jag fortfarande massa pengar till dem trots att de inte kan leverera deras tjänster till mig längre, hur sjukt är inte det? Jag lyckades dock flytta bredbandet till en annan som tog över det, men då försvann ju mitt "combo" så nu får jag pröjsa hemtelefonin jag aldrig använt och aldrig velat ha men som "aldrig skulle kosta mig något". Jag ifrågasatte detta med deras kundtjänst men fick bara fingret (delar gärna med mig av den skriftliga konversationen) vilket ledde till att jag betalade den senaste fakturan (för tjänsterna jag längre inte kan få levererade till mig) 1 dag för sent då konversationen med dem drog ut på tiden, för det får jag nu pröjsa ytterligare 50 kr.
FÖR DIN EGEN SKULL, AKTA DIG FÖR COMHEM!!!
Det är tungt som det är som student...

2010-12-03

Linus

Krångel och svek

Har driftstörningar i min uppkoppling minst en gång i månaden.

Köp inga tjänster av detta företag!

2010-11-26

annie

annie

SÄMSTA företaget NÅGONSIN! dryg, otrevlig personal och det finns inget sätt att komma runt personalen. de har NOLL servicemind

2010-10-23

Comhem suger!

Comhem är sämst! :-(

TV:n och datorn laggar hela tiden! :-( "Söker efter signal" står det på TV:n väldigt ofta! :-( Speciellt när man tittar på nåt intressant program! Och man kan inte kolla driftstörning på Comhems hemsida heller! Man ska fylla i nåt dumt j-a formulär som inte funkar! Man får aldrig någon ekonomisk kompensation från Comhem heller! Comhem är sämst! :-(

2010-10-21

mycket dåligt företag

comhem är dåligt och välj det inte. Tyvärr är det bättre att vara utan om det är ett "comhem hus" pröva allmänna reklamation nämnden måste egentligen göra det skriftligt via posten.

2010-10-09

Magnus Ahlkvist

Comhem tar inte emot uppsägningar

Det började med att Comhem slutade leverera telefon och bredband. När det inte var lätt att få en återinkoppling sa jag upp abonnemanget. Sedan sa jag upp abonnemanget tre gånger till, men Comhem vägrar kännas vi uppsägningarna. Det gick inte ens att straffa sig ut genom att låta bli att betala räkningarna, de fortsatte i 6 månader.
Kronofogden är avklarad och nu väntar jag på om Comhem driver det vidare till Tingsrätten.

2010-09-03

trött

uselt!

Ja då missar man landskampen ikväll! Man betalar dyra pengar för tv och internet hos Com Hem AB men det funkar bara ibland. Känns lite jobbigt att varje vecka sitta i telefon kö i minst 60 minuter, för att de ska fixa det. Men betala det får man göra ändå! Att ingen i företags ledningen gör något åt alla klagomål visar väl bara på vilken okunskap de har.

2010-08-23

Bosse

Lämna Comhem snarast

Efter att ha varit i kontakt med kundtjänst om att de inte kunde leverera tjänsten som jag betalade för sade jag upp den. DE lovade då självklart kommpensation. Efter jag ringer och frågar efter kompensation kan de då tyvärr ej betala ut den efterfrågade kompensationen, tråkigt för mig. Vidrig kundtjänst, dryga personer. Välj något annat! Låt oss alla lämna detta företag från helvetet.

2010-08-21

Mycket dåligt!

Ständigt trassel med internet, modemet, när de försöker fixa saker då blir det oftast TILLFÄLLIGT!!!

2010-08-15

Abbe

SVERIGES SÄMSTA FÖRETAG!!!!

Ren blåsning!! Ska betala mina 760 kr i månaden i fakturor i 8 månader till sen ALDRIG mer comhem!! Levererar bara skit!

2010-08-12

JEA

Girighet och urusel service

1. Skaffade kabel TV för 4 år sedan. Ett 24mån abonnemang inkl canal+. Priset var OK och en för dåtiden bra box ingick. Inga dolda avgifter fick jag höra. Men ändå 495 SEK för att hämta ut paketet.

2. Efter ett år avbeställde jag canal+ inför sommaren då jag skulle vara borta. Via tfnsvarar tjänst visserligen. De missade det och skickade en faktura som jag inte kunde betala. Efter ett par veckor stängdes tjänsten av och när jag kom hem var ärendet hos kronofogden. Kostade en hel del att få igång igen.

3. När 24 månaders perioden gick ut så steg kostnaden från dåvarande 219 till 448 i månaden (299+149 för med+8 fav) och de skickade en ny 6månfaktura utan att meddela detta.

4. (Tisdag 100811). Viasat har ju Premier League nu och i lägenhet är det knepigt med alternativ. Bet mot bättre vetande i det sura äpplet och ringde. Hamnade hos en automatisk röst som ville veta mitt ärende och inte förstod Premier League + viasat + kabeltv. Istället ville den tala om hur man köper bredband !!!!

2010-07-27

Johan Falk

Aldrig mer Com Hem!

Har använt Com Hems bredband i 3 år. Det sista året har lägenheten stått tom och Com Hem har fått sitt arvorde. För tre månader sedan sa jag upp mitt avtal. När jag i juni ställde in betalningarna kom ett inkassokrav från Sergel trots att jag talat med kundtjänst 4 dagar tidigare. Com Hem menar att avtalet inte var uppsagt och att det är bara att betala i tre månader till. Akta er noga för Com Hem. Monopolister som bara suger pengar och trevnad ur en.

2010-07-02

Snål-monopol

Vilka sopor...

Helt otroliga, vet inte var jag ska börja så jag lägger mig och gråter istället.

De stängde av mitt internet. Ringde till kundtjänst och de sa att det skulle försöka skicka någon att fixa innom ett par dar. Visar sig att de haft en tekniker där när jag var borta som helt enkelt stängde av min lina, utan anledning. Få tillbaka pengarna för tiden som jag inte hade internet... ha glöm det.

Krängt av com hem, igen!

2010-05-21

Mickis

Får vänta på tekniker 2 veckor!!

Värdelösa. Otrevliga. Ignoranta = kundtjänst.

Får dom får lust, kan dom koppla om dig så du får vänta ytterligare 10 minuter i deras värdelösa telefonkö.

Dom kunde inte fixa felet (som varit återkommande sen ja först fick mitt bredband från dem) för några år sedan.
Ringde för ett par dagar sen, då hävdade dom att det var kabeln det var fel på, så dom skickar en ny. Och dom garanterar att det ska funka sen. Tror ni att det gör det!? Nej!

Och igår så felanmälde dom problemet och sa till mig att "En tekniker kommer dyka upp om TVÅ VECKOR (!!), du ska vara hemma mellan 12-16, du kanske kan sköta tvättstugan under tiden"

Har ett 9-5 jobb att sköta för h-e!!

Till råga på allt så säger hon i kundtjänst att om teknikern hittar fel på MIN utrustning, så är det jag som kommer få stå för kostnaderna över att teknikern kommer hem till mig.

Vilket skämtbolag. Dom sätter även massa extra kostnader på kortavgift och faktura.
Jag kommer garanterat att byta. Droppen över bägaren rann över igår.

2010-05-06

christer

USEL SERVICE USELT BEMÖTANDE

Comhem måste vara sveriges överlägst sämsta företag. Har suttit i telefon i två dagar utan att få prata med någon vettig person. De vägrar att lämna ut telefonnummer till någon person eller avdelning som skulle kunna hjälpa oss med vårt problem.

2010-04-23

besviken

Att Ni har kunder kvar!!!

Det måste vara världens tråkgigaste jobb att sitta på com hems kundservice , där man inte har någon möjlighet att förstå och kunna ställa till rätta.

2010-04-06

bi

ALDRIG mer COMHEM

DJÄVLA BLÅSNING!!!

För höga fakturer!
FEL abonemang!
Otrevliga och ohjälpsamma när man ska ringa dem och lösa detta med abonemang och fakturerna...

Har ring och försökt prata med dem nu 2 ggr och fortfarande har det inte hänt nått. Jag fattar inte att detta kan ske i vårt trygga land...

2010-02-11

VARNING! Ha koll på era fakturor!

De tar ut för mycket betalt när man ändrar abonnemanget så för 17 gubbar, ha koll på era fakturor!!

De betalar inte tillbaks om man inte påpekar det.
De kan inte skriva en faktura korrekt.
Det står inte alltid vad man betalar för.

OM de skickar en tekniker så är det inte säkert att denne kan skruva i en skruv korrekt.

Den ena handen vet ej vad den andre gör.
Alla säger olika saker.

De får betalt för antal samtal så de struntar i om de kan hjälpa eller inte.

De stänger av ens internet när grannen flyttar för att Com Hem "gissar sig till ett lägenhetsnummer" när grannen inte vet.

Man måste ryta som ett lejon för att något skall ske. Man kommer ingen vart med att ringa och vara trevlig tyvärr. :-/

Många är direkt otrevliga när man felanmäler. Andra låtsas vara trevliga men gör inte ett skvatt åt saken, så man får ringa igen...och igen...och igen...

Ja, om de fortsätter försöka lura av mig pengar så kommer även jag att poilsanmäla bolaget!

2010-02-09

Nej tack, ALDRIG mer!

"Tack" för de tio åren...

Har varit Com Hem-kund i tio år (d-tv). Oftast har tv-tjänsten funkat bra, men det var en del admin. krångel.

Nu har familjen flyttat till ett hus dit Com Hem inte levererar. Tyvärr stod vi med bind-tid kvar på vårt abonnemang, men "Inga problem, skicka bara in en styrkt flyttanmälan, så (...)". Kan tyvärr inte skriva mer här vad som sas. Det ändrades nämligen varefter vi pratade med olika personer.

Det visade sig att avtalsvillk. förändrats så att vi inte kunde få någon förkortning på avtalstiden alls (tre fax och * telefonsamtal senare vill säga) vilket är ok. Vi begärde då en slutfaktura och att vårt kort skulle spärras via angivet faxnummer. 3 v senare kom det en påminnelse i stället (det senaste faxet "fanns" inte- trots mitt mottagningskv. på det!)! E. nytt samtal till k-tjänst kröp det fram att nä, någon slutfakt. skulle vi inte få (kortet kunde inte spärras heller) innan b-tid. slut! Undrar därför vad som händer de kunder som blir bestulna på sina kort?! Oseriöst Com Hem!

2010-02-04

m

bara gott

Lång väntetid på kundtjänst ibland, men dom har öppet och kan ofta ge svar

2010-02-03

Jacce

AKTA ER FÖR HEMFÖRSÄLJARE

Det finns inga fördelar att beställa från dessa. Jag fick inga andra förmåner än vad som fanns att beställa från nätet. När jag skrivit under kontraktet skrev säljaren på ytterligare kostnader, bl.a. fraktavgift och kortavgift, EFTER ATT JAG SKRIVIT PÅ KONTRAKTET! Det måste vara grovt olagligt. Sedan registrerade säljaren det så dåligt att det skickades till min gamla adress i Örebro istället för min nya i Stockholm. Dessutom var det fel digitalbox pga att han fyllt i så slarvigt så de som skickade ordern troligtvis inte kunnat avläsa det. Från Comhem fick jag dock helt okej hjälp så de tog bort fraktavgiften, men inte kortavgiften. Nu får jag vänta ytterligare en vecka innan jag får mina prylar.
Slutsats: Köpt inget av hemförsäljare, se vad dom kan erbjuda, ring sedan till riktiga com hem och beställ av dom!

2010-01-22

M

Usel kundservice och teknisk kompetens

Comhems kundtjänst är ytterst otrevlig och lägger på rakt i örat på en trots att man håller en artig ton. Deras attityd är dålig på kundtjänst. Teknisk kompetens finns inte heller utan alla tjänster lider av ständiga avbrott. Akta er för detta företag!!!

2010-01-18

Mellowyellow

Vänligt bemötande och råd som löser problemen

Bodde i Com hem-hus. I och för sig har uppkopplingen krånglat några gånger, men varje gång har jag fått en mycket vänlig support som lämnat gångbara anvisningar för att rätta till problemen. Förstår inte den kritik som riktas mot företaget. Då ska ni se hur Telenor är: Snorkiga ungdomar som ser kunden som besvär. Ger lösningar som sedan inte löser problemen. Går inte att diskutera fakturafrågor med osv. Och nej jag är inte anställd på Comhem och inte släkt heller. : ) Se även omdöme Ledsen och besviken gällande Telenor.

2010-01-14

VARNING COMHEM

ComHem

Om ni får problem av allehanda slag hos ComHem Då kommer det inte bli roligt att vara kund hos dem.
14 månader av problem med dem. VARNING!!

2009-11-16

mia

vänd på sladden ha ha

Varje gång jag ringer in ang mitt bredband till com hem som har väldigt olika hastighet olika dagar, så säger de att jag skall vända på sladden till com hem jacket. Ett plus till com hem är annars att de är givmilda med att skicka ut sladdar. Men som sagt de verkar sitta och läsa ur samma manual, verkar inte vara någon som kan något om bredband eller datorer där. Å andra sidan kan det ju också ha att göra med obefintlig utbildning av kundtjänst!

2009-11-03

staff bull

99:-

Reklamen lovade 99x3 för 8-10mB/sek och digitalTV Large Mina fakturor har varit 350:-/mån kundtjänst bryr sig inte lovar att rätta men det blir inte av.Ohederligt företag skiter totalt i om kunden har rätt.

2009-10-30

Skitsnack !

Jag har Com Hem och har inte alls haft något problem. Klart man inte riktigt får utlovad hastighet men internet fungerar snabbt och stabilt, mina nedladdningar går fort och onlinespel laggar aldrig.

2009-10-07

A

Uselt

Deras försäljare lurar på folk sånt de varken vill ha eller har beställt. Ljuger gör de också. Prata aldrig med deras försäljare.

2009-08-31

johan

Tacka oligopolet för sina kunder!

Vad kan man säga, har man 1 leverantör av digitaltv in i huset så är det inte mkt att välja på, bara svälja rent av.,
Det mesta är uselt, tog bl a 1 mån att få igång bredbandet.

IT och media
R1000040;Bredbandsleverantörer, -operatörer