Kategori: Bredbandsleverantörer, -operatörer Telekommunikation - Installationer, utrustningar, system Internet-, Intranätlösningar Kabel-TV, digital-TV
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Com Hem AB
2012-01-11
Emil
Jag nappade på två månaders gratis XL från Com hem när jag köpte ny TV. Ingen bindningstid. Hade tänkt behålla det minsta paketet efteråt för att få bättre bild. Men när gratisperioden var över blev bildkvaliteten mycket sämre!
Så jag ringde för att säga upp det.
1. Först knappar jag in mitt personnumer i telefonen.
2. Sen kommer jag till kundtjänst som vill ha mitt personnummer och kopplar mig vidare till en kollega.
3. Då kommer jag till ytterligare en som vill ha mitt personnummer igen och igen kopplar mig vidare till en kollega.
4. Då kommer jag till tredje personen på kundtjänst som också vill ha mitt personnummer och kopplar mig vidare till en kollega. Nu får jag säga upp abonnemanget, men har tre månaders uppsägningstid.
Så nu betalar jag i flera månader för något som jag inte nyttjar, eftersom det inte är bättre än det jag har gratis...
2012-01-08
Pål
Min mamma har blivit pålurad en 24-månaders bindningstid på viasat premium av en telefonförsäljare. Han hävdade att det inte var någon bindningstid på abbonnemanget, men när fakturan kom var det 24-månaders bindningstid ändå. Mamma ska gå i pension i sommar och har kommer ha svårt att klara av kostnaden ekonomiskt. Omöjligt att komma runt bindningstiden. Vidrigt, akta er för comhem
2012-01-01
Totalt urusel och inkompetent service. Jag flyttade för ett tag sedan och det var en otroligt tidskrävande process med felskickade digitalboxar (fler ggr) felaktiga fakuror, felaktig adress etc innan jag efter 4 månader!!! äntligen kunde se på TV i min nya bostad. Rekommenderar ingen att anlita detta företag. Rena farsen att ha med dem att göra.
2011-12-30
Emil
Måste säga upp abonnemanget via telefon. Ditt samtal är nu placerat som nummer 36...
2011-12-21
innan man tecknar ett abonnemnag allting ser bra ut. men sedan när du har tecknat ett abonnemnag då börjar helvetet och vill du avslutar det då bombar de dig med felfakturor. när jag har lyckats att komma i kontakt med de och efter en lång tjafs så väljer de att ändra beloppet men med ett nytt fel och istället för att blåsa mig på ca: 500kr nu är det bara 160kr. och de vill inte ändra och hänvisar till tredje part som ARN men jag upptäckte att ARN har en gräns på ca: 500kr för att kunna ta emot en sådan anmäla. Jobbigt Vad,, men det är inte nog med det nästa månad skickar de faktura för januari månad fast mitt abonnemnag är uppsagd till årsskiftet.. jag funderar på att polisanmäla det hela för man orkar inte med sådan. nu har jag varnat alla bekantar och vissa har redan sagt upp abonnemnagena.. två bekantar som skulle ha tecknat abonnemang hos de ångrade sig när de fick läsa de mejlen som jag skickade till och fick från comhem.jag undrar om de verkligen tänker långsiktigt. de tjäna hundringar på att blåsa folk men lyckas att skrämma de för evig
snacka om självmål
2011-12-14
Rasim
Ur uselt företag där dem luras och vill att man ska betala räkningar och fakturor man inte ens har något med att göra. Jag själv vägrar att betala sådana saker och känner mig helt lurad av dem. Deras kundtjänst hjälper inget vidare heller.
Jag själv har ringt och och försökt att förklara att jag inte har valt någonting av det dem säger. Har tackar nej flera gånger men ändå så får jag räkningar om det hela tiden och dem vill att jag ska betala för det ... vill gärna bli av med min telefoni bindningstid som jag inte valt. 2011-11-14 V.K
2011-12-12
Kristofer Wigren
Telefonförsäljare som lurar på långa abonemang under falsk inledning. Med ren lögn uppges 12 månader som bunden tid. Sen visar det sig att det egentligen är 24 månader som gäller. De juridiskt bindande delen i avtalet rabblas upp i en hastighet så att det med nöd och näppe går att höra ordet 24 innan ordet månader när man lyssnar ordentligt fyra gånger. Det är OK att någon försöker trixa för att tjäna lite extra. Det värsta är ändå COMHEMs ovilja att reparera problemet när man försöker upplysa dem om hur deras externt rekryterade telefonförsäljare agerar. Tummen ner !!!
2011-12-04
Christer
Försöker koppla in telefonen men den fungerar inte effter flytt. Har ringt 4 gr men kommer bara fram till en massa knapptryckningar. 4 dgången kom jag fram till suport min inte fungerar telefonen för att han skulle ändra lite. sitter i telefonkö 30-40 min vid varje samtal mycket dåligt. fundrar på att byta även om det blir dyrare, men då kan jag ju ringa. Måste man sätta betyg skulle det bli 0
2011-11-28
Lars
Om det är fel på kanalutbudet som man betalar för så skall man sitta i telefonkö i 40 min innan MAN KOMMER FRAM. Mailar man få man vänta en vecka på svar i bästa fall. Kompensation vad är det????
2011-11-24
Jonatan
Dom kan ju gärna ta och ta tag i alla internetproblem. man blir disconnected var 5e minut och måste ta ut sladden o sätta i den igen hela tiden och det e fan inte vad jag betalar för. har nytt modem också så det är inga som helst fel på det. och ni som sitter o hyllar comhem här gissar jag jobbar där
2011-11-22
Sabina
De lurar kunderna med prova på rabatt. Tv-kortavgiften, först försökte de lura mig genom att debiterar ny kortavgift efter prishöjningen mitt i bindningstiden. två gången. jag anmälde uppsägningen av abonemnaget 8 månader innan och när det är en månad kvar till uppsägningen så skickade de en faktura med kortavgift på sex månader och vägrade betala tillbaka de pengarna de lurade till sig.. Aldrig mer Comhem. nu flyttar jag även hemtelefoni från de och avråder alla som jag möter att inte teckna comhem abonnemang för de blåsar folk på pengar.
2011-11-15
Min mor fick ett erbjudande om 60 kanaler gratis i två månader OCH Canal+ Total i 6 månader utan bindningstid. Jättebra tyckte hon! Ring innan vi stänger idag stod det i meddelandet. Visst det gjorde hon! Nu har en vecka gått och Canal+Total har stängts av efter en veckas provvisning. Min mor skrev till Comhem och frågade varför de gjorde så här och påpekade vad de skrivit SMS:et. De svarade bara med en mening "Vi har ingen anteckning om det här". Sedan var det ärendet avskrivet. Min mor känner sig nu jättedum och lurad. Aldrig mer Comhem! När de inte vet vad de skriver i sina SMS och inte håller vad de lovat då kan det vara så! Lita därför inte på Comhems reklam. De håller inte vad de utlovar och vill sedan inte kännas vid vad de har erbjudit sina kunder.
2011-11-07
Eddie
har 24mbit som jag har haft nu under 7månader. Under dessa månader har jag haft problem med interneten hela tiden då interneten stäng helt av under nån minut. Jävligt jobbigt när man behöver nätet för ex. gaming eller streaming. När det gäller deras kundservice, så får du vänta minst 30min för att komma fram till en person som inte kan hjälpa dig eller en tekniker som säger att man ska dra ut sladden och in igen så ska allting funka (NOT).
2011-10-27
Allt är dåligt. Har sagt upp abonnemanget idag. Känns skönt! Men får betala i 3 månader trots att jag ej har tillgång till stöddiga Comhem i fortsättningen. Comhem: använd MINA pengar vettigt!
2011-10-21
Jag är volontär utvecklare på fritiden. Har varit kund där i 10 år nästan. Jag har inte haft några ståra problem med kundtjänsten faktiskt förutom det att jag vid några tillfällen blev bollad hit och dit. Detta beror på att jag själv kan lösa de flesta problemen som dyker upp. Det är mänskligt att kunna inte ha koll allt när man jobbar på ett stort företag som comhem.
Så händer i alla arbetsplatser ibland även hemma. Jag tycker att man måste kommunicera på ett visst sätt så att man förstår varandra utan att blanda in känslorna och bara fokusera på att hitta felen i första hand sen är det bara kompromissa om en vettigare lösning som kanske gynar alla.
Vad som kan bli bättre? Tja, alla och allt rent tekniskt kan förbättras naturligtvis. Som till exempel kan jag säga om att comhem kan börja med att ge en fungerande hemsida tillräckligt med utrymme till oss klienter, en konfigurations manual som berättar för alla detaljerad om hur man loggar in och kanske länkar till eventuella lösningar som t.ex. länka till några andra fri programvara.
Att låta kunderna köra egna koder om man så vill när man ska bygga en hemsida. "ASP eller egna skript med CGI, JSP, PHP eller liknande stöds inte" . Tror väll inte vi alla startar företag som konkurrent till Comhem, man bara vill ha mera dynamiska hemsidor då ska man kunna blanda lite i koder exempelvis flash och Php är numera favorita språk.
Jag hoppas på Comhem ska försöka lösa alla dessa problem.
2011-10-19
Tomas Rosén
De har under tiden jag har haft comhem, ändrat avtalet till det sämre för mig. 3 månaders uppsägningstid istf 1 månad. Och jag har betalat extra varje månad för att just kunna ha endast 1 mån uppsägningstid. De påstår att de skickat ut brev om detta till mig, som jag är 100% säker på att jag inte har fått.
Varför kunde de inte då sänkt min månadskostnad i och med att de försämrade villkoren?
Hade sagt upp skiten om jag fått reda på detta.
Men nu har jag sagt upp det med 3 månaders uppsägningstid. Ska bli skönt att bli av med ComHem..aldrig mer.
Tjänsten fungerar inte speciellt bra heller med "glitchar" i kommunikationen..segt bredband mm.
2011-10-19
Berra
Visst mitt internet fungerade bra dock är comhem dyrt och har kryphål som tvingar dig att betala fast du inte vill tex uppsägningstid 3 månader och jag e just nu i utlandet varpå jag betalar för något jag inte använder jippii!
2011-09-28
Fredrik
Har Comhem 8 favoriter sedan flera år, har fungerat bra tidigare även med HD-kanaler.
I somras tog Comhem plötsligt bort en av kanalerna så det bara blev 7 kvar. Varje gång jag felanmäler detta skyller Comhem på min utrustning. Den saknade kanalen är borttagen centralt ur deras system, den finns inte längre kvar när jag loggar in på "Mina sidor". Kundtjänsten saknar all typ av ödmjukhet, varje kontakt mynnar ut i att kunden har fel utrustning hemma. Comhem-supportens frågeträd är helt uppbyggda efter principen att inga tekniska fel kan existera hos Comhem själva.
Det enda man kan lita på är att fakturan kommer varje månad.
2011-09-15
John
Jag har väntat på mitt modem i över en månad, nu har det kommit till Farsta fast jag bor i Gröndal, varför har jag då betalat frakt på 99 kr för modemet?
Jag är tvungen att betala för internet utan att jag hittills inte kunnat använda det på 1,5 månader.
Jag har aldrig tidigare klagat på ett företag, men Comhem är det sämsta jag har träffat på.
2011-09-08
Sofie
Vi har varit utan TV/Internet 1v och och ComHem har ingen tekniker att skicka inom 1-2v och de tycker att vi klagar. Supporten är mycket otrevlig och försöker inte alls hjälpa till. Vi har inom 3år varit utan TV/Internet flera månader. ComHem anser heller ej att de behöver informera om driftstörningar trots att detta kan pågå i dagar. Finns inget positivt att säga om ComHem.
2011-08-25
Sovjetunionen
Comhem autohöjer min hastighet från 5-1 till 8-1. Taxan går upp med 600:-/år uruselt av comhem. Skriver att det behövs för att ladda aftonbladet.Otroligt dåligt erbjudande.Varför inte höja upload? då skulle jag ta det.Rent lur och bluff av comhem.Hoppas media tar upp saken.Kunden(pukot) ska betala säger comhem och vara tyst och dum!
2011-08-24
Matti Ylijukuri
Kundservice = 0 Finns inte
Support= 0 Finns inte
Jag är inte längre kund hos dem, men någon återbetalning för felaktig dragna avgifter har inte kommit efter månader, trots att de skrifligt har lovat att betala snarast!!!
2011-08-23
Todde
Många negativa kommentarer här, men det är ju främst när man är missnöjd som man skriver. Själv är jag kanonnöjd, deras kunniga tekniker har kommit snabbt på plats för att hjälpa mig få perfekt signal, de har ringt och återkopplat efteråt för att se att allt funkar och jag får bra erbjudanden om billigt (och bra) bredband, TV-paket, etc. Bytte från en annan leverantör. Läste att ComHem har satsat mkt pengar på att förbättra kundtjänsten, verkar som de lyckats! Kanon!
2011-08-21
Undantaget nöjd
Värst vad det gnälls här. Visst, det har varit några kvällar med strul med både TV och bredband, ofta efter åska, så några fem solar blir det inte. Annars fungerar det utmärkt, inte sämre än Telia som jag hade förut. Bredbandskollen ger 24.75 av 25 ner och 0.97 av 1 upp. Vad väntar man sig av en kundtjänst, annat än "koppla bort eventuell router och starta om modem och dator"?
2011-08-18
Kim
Opålitligt och segt nät, när man kör bredbandskollen kommer man upp till 13mbit fast man betalar för 24mbit. Okunnig och dålig och lång jävla kötid.
Man kan endast uppgradera ett abonnemang, vilket jag tycker är vidrigt. Jag ville ändra efter 12 mån till att endast ha internet kvar, men de gick inte det går bara att uppgradera, så nu kommer jag säga upp allt istället, jävla skit företag!!
2011-08-06
Com Hem är ett skämt
Com Hem är ett skämt när det gäller bredband. Tyvärr är deras kundtjänst ett ännu större skämt. Okunnig och otrevlig personal som inte kan några andra svar än "starta om modemet".
2011-08-02
Tecknade ett bredband & TV abonemang där det fungerade okej, då jag skulle säga upp avtalet var det bindningstid över 1 år ej upplyst om detta trots att jag frågade om detta vid tecknandet, Eftersom jag till och med flyttat från lägenheten ville jag att Com Hem skulle skicka de nu kvarvarande fakturorna under uppsägningstiden till nya adressen det skulle dom ha ytterligare 250SEK för förutom de kostnader jag redan betalar.
2011-07-31
Aldrig mer Comhem
Comhem lämnar ut uppgifter till Radiotjänst som ringer upp och kräver att min pojkvän ska BEVISA att han betalar deras avgift.
2011-07-29
Mikael
Comhem lägger alla sina resurser på påkostad reklam för att på så vis värva nya, inte ett ont anade kunder. Reklamen finansieras av kunderna som lurats till att abonnera på dyra tv-abonnemang som inte går att säga upp och där 90% av kanalutbudet är överflödigt.
"En gång varit comhemkund, aldrig mer comhemkund"
/Fucked for bindningstiden
2011-07-27
Fy vad dåligt att vi ska behöva betala 3 månaders uppsägningstid när vi flyttat till en adress som inte är ett "comhem-hus". Hur ska vi kunna nyttja det är det tänkt?
2011-07-20
Monica
Ångrar bittert att jag bytte till comhem. Hela våren har bredbandet hackat och modemet ramlar ur systemet. Trådlösa fungerar inte optimalt. Att ringa till dem är en mardröm med deras telesvarsfunktion. Precis varit i kontakt med tekniska supporten för andra gången idag. Första gången sa han att "jag ringer dig om 10 minuter när jag ordnat lite inställningar", inte ringde han tillbaka. Så 70 minuter senare var det bara att börja om. Nu ska det fungera men varför skulle det göra det när det varit problem hela våren och vi har ringt tidigare. De ber inte om ursäkt, ger inga kompensationer och säger "det var ju inte bra". Ring när det är problem så får vi göra en felsökning. Jag får inte säga upp avtalet trots att de inte kan få bredbandet att fungera som det borde. Och nu ska jag ringa och ringa och ringa.
2011-07-14
Silvia
Stort PLUS att man kan ringa och säga till att man inte vill att säljare ska ringa upp. Japp, det fungerar efter att vi ringt och sagt till 2 ggr. Allt fungerar utmärkt.
2011-07-03
Anton
Köpte Viasat HD Premium och en On Demand Box för ca ett år sedan men inget har fungerat som det ska. Dom flesta HD kanaler har inte fungerat som dom ska och Com Hem vill att jag skickar boxen för reperation UTAN ATT FÅ EN NY FÖRST! Dom vill alltså att jag skulle skicka in min box mitt i Premier League säsongen och bli utan tv i x antal veckor. Abbonemanget går ut om en månad och då förlorar dem en kund!
2011-07-01
Steven
Jag har varit kund i över tre år hos Comhem, jag har haft digital-tv, bredband och telefoni. Bredbandet kan gå ner ett par gånger i veckan i, ibland går det inte ner på ett par månader, ibland går det ner och fungerar inte på flera timmar, ibland är det nere i 5-10 minuter.
Digital-tv och HD-tv fungerar dåligt. När jag hade Canal + då fungerade inte Canal + HD och action, alltid störningar på just dessa kanaler, men inte på andra HD eller Canal + kanaler. Detta problem kunde Comhem inte lösa eller kompensera.
Dyra abonnemang, långa telefonköer, obefintligt servicebemötande, ojämn drift av framförallt internet och HD-tv. Jag blir aldrig kund hos dem igen.
2011-06-22
Mattias
Jag var kund hos Comhem tidigare och tänker aldrig bli det igen! Först är deras tjänster dyra och dåliga men värst är nog deras kundservice och telefonförsäljare... Blir man kund får man räkna med terror från säljare! Köp mer! Köp mer! En säljare sålde ett 12 mån abonnemang på Digital TV till mig trots att jag sa nej! Fick fakturor varje månad på något jag inte beställt. När jag ville säga upp det och få pengarna tillbaka var kundtjänst omöjliga att ha att göra med... Blev runtskickad i månader... Till sist sa dom att det inte gick att säga upp och ljudfilen som fungerar som kontrakt visade på att jag hade fel, men jag fick aldrig höra den själv... Jag valde att säga upp allt och bestämde mig för att varna alla så att inte andra hamnar i deras onda klor!
2011-06-20
STP
Jag hade röstat -1 om det hade funnits som alternativ. Jag har varit kund hos Comhem i över 5 år. För några månader sen fick jag reda på att jag hade betalt överpris i 3 år. Jag betalade 354 kr/mån för 8/1mbit. "Oj, där ser man" var deras svar från kundtjänst.
2011-06-20
Pete
Sa upp mitt bredband. Fick sedan en felaktig faktura och ringde kundtjänst. Blev hänvisad till att göra reklamationen på deras hemsida för måste göras skriftligen (???). Skrev in mitt ärende inkl. kontaktuppgifter där i ett formulär och klickar på skicka men får då error tillbaka. Gör om proceduren igen men med samma resultat, error fel på sidan. Ringer upp och meddelar detta och frågar om det finns en mail adress till ekonomi avd istället men får till svar att det finns det inte, utan jag blir då uppmanad att istället skicka ett fysiskt brev till dom (???). Jag sa att nej det tänker jag inte göra utan jag vill bara upplysa om att det är fel på min faktura Han skulle då felanmäla reklamationssidan och bad mig försöka igen lite senare. Vilken fantastisk service. Hela proceduren med att ringa, sitta i telefonkö, prata samt fylla i formuläret tog nästan 1 timme och jag står fortfarande kvar på ruta 1.
2011-06-17
F.d kund
Lisa. Samma sak har hänt mig!
Detta är en urkundsförfalskning och straffet är fängelse. Anmäl händelsen till polisen!
Ju fler anmälningar de får in, ju snabbare kan de ta tag i problemet.
2011-06-15
Lisa
Comhemsäljare luras när de säger en sak utan att spela in ljudfil och sedan spelar in "bevis" att man har accepterat tjänst som man inte valt - och som var ömsesidigt solklart utanför den inspelade ljudfilen. När man sedan försöker få rättelse för detta är det försent, "bevisen" finns på ljudfilen och man bemöts som i Sovjet före glasnost - ingen lyssnar, ingen beömdar sig om att förstå, kundfokus är obefintligt. Säger idag upp min tjänst.
2011-06-13
Johanna
Säljare som ringer och lovar guld och gröna skogar sen sitter man som konsument fast med extrema bindningstider och höga avgifter.
2011-05-27
Jag fick idag ett falskt mail där jag uppmanades uppge mina lösenord mm. Ringde Comhem och bad dem varna sina kunder för detta falska mail. Comhem uppgav att man kände till mailet men hade inte någon avsikt att meddela sina kunder att mailet var falskt, trots att det kan innebära stora säkerhetsrisker för dem som luras. Det tyckte Comhem var vars och ens privasak, trots att det falska mailet gått ut i Comhems namn!
2011-05-21
Malle
Uselt företag som inte hjälper sina kunder.
Hade deras telefoni som strulade under ett halvår, fick inte hjälp alls och comhem fullständigt s--t i mina problem.
Kan verkligen inte rekomendera deras telefoni. Billigt javisst men billigare att inte ha telefon alls vilket jag i princip inte hade med deras tjänst.
Vår kundtjänst har blivit bättre säger telefonförsäljarna, tror jag inte ett smack på.
Har berättat för arbetskamrater, vänner och familj (över 100 personer) om hur jag blev bemött och vet ett flertal som avstått era s--t tjänster pga. detta. :)
2011-05-15
Thomas
...ni kan bättre!?!? Är det det sämsta betyg man kan ge till ett av Sveriges snålaste företag utan fungerande support!?
Usla muppar, varför skickar de ut analoga sändningar när ska vara avslutade!? Så j-vulusiskt snålt så det liknar ingenting. Dags att staten griper in och lagstadgar digital-TV!!, det här är ju pinsamt. VM-final mot Finland idag, i grynig pissbild på en HD-TV trots att vi betalar via hyran!
2011-05-10
Stefan
Blev förra veckan erbjuden billigare internet, fri digital tv och telefoni under ett par månader om jag förlängde mitt internetabonnemag. Tänkte för säkerhetsskul kolla så allt stämde innan ångertiden gick ut, mycket riktigt var jag bunden 12 resp 15månader på dessa! Tur det gick att ångra...
2011-05-06
Sämsta jag länge har sett. Dålig kundtjänst, jobbiga försälningspersonal.
2011-04-21
Mathias
Detta företag måste vara något av det absolut SÄMSTA som existerar, bara strul, okunnig personal, ALDRIG MER!
2011-04-19
Kund puh
Är kund sedan tidigare och blir lovad at fritt få prova tv box i 3 månader. Boxen skall komma fraktfritt vilket den inte gör. Innan det är uträtt går den 14 dagars ångertiden ute detta på grund av att Com Hem förhalar min anmärkan om frakten genom att dom måste lyssna på det inspelade avtalet. Byter till annan leverantör när mitt avtal är slut.
2011-04-19
Blufföretag
Nyligen så höjde Comhem avgiften med 80.00 kr i månaden där jag bor för kabel-tv (ink. kortavgift).
Kan inte byta till annan leverantör för de har avtal med hyresvärden. De tog bort och la till ett par kanaler så det gick jämt ut. Men alla dessa störningar! Svart i rutan regelbundet, funderar starkt på att skippa kabel-tv och nöja mig med de analoga kanalerna. De struntar i sina kunder bara de får sina pengar.
2011-03-25
uselt bolag
undvik com hem de klarar inte av att veta sitt kontonummer de klarar inte av att hitta pengarna på sitt konto de skickar det till inkasso med mera akta er sedan går det till kronofogden fast man har rätt
2011-02-25
Kund, tyvärr.....
Nej, jag är INTE tekniker, jag är tyvärr kund på Com Hem. Om jag inte fixar att dra ur ett flertal sladdar på olika ställen och byta plats med andra sladdar, så är det tydligen kört. Då kan/vill man inte göra något på Com hem...Nej, det är INTE service.
2011-02-14
Petter Barve
När det gäller "customer relations" måste Com Hem vara det sämsta företaget Sverige . Man skyller ständigt ifrån sig och tar sällan ansvar. Jag har tyvärr Com Hem i Hyreshuset. Jag har haft kontrakt med dem i 2 år snart och har ungefär 3 timmar i telefontid med dem i olika ärenden. Vad ni än gör om ni kan Stay away from Com Hem!!!
2011-02-02
Tomas i Uppsala
Det tar en minut att beställa extra kanaler via webben och två till för att få dessa påkopplade så du kan se dem. Snabbt och bra!
Av någon anledning går det dock INTE att säga upp samma kanaler via webben utan det måste göras per telefon och du får alltid minst tre månaders uppsägningstid.
Varför denna assymetri? Det lär vara precis lika lätt att stänga av som att sätta på. Att faktureringen måste göras per kalendermånad är rimligt men varför inte använda webben i bägge riktningar och med samma snabbhet oavsett om det är kanaler som ska sättas på eller av?
Slutresultatet är att du känner dig lurad och oftast struntar i uppsägningen. Pengarna tickar iväg och Com Hem blir glada.
2011-02-01
Kund av tvång
Bakom dessa sorgliga erfarenheter från kunder, ligger frustration och tragedi. Läste just i nyheterna att Comhem gjort sin största vinst någonsin, många sköna miljarder. Hade funderat på att lägga till bredband, men detta avstår jag från nu! Kan inte komma från TV-abonemanget tyvärr, tyvärr. Sverige är i sanning ett monopolistisk marknad i mångt och mycket.
Till alla Comhem anställda: nu är det dags för er att lägga in 4-5 stjärnig kommentar så att ni håller snittet uppe till 1,5 i allfall...
2011-01-30
MS
COM HEM levererar dynga och inget annat. Deras hemsida där man ska kunna ändra abonnemang etc via MINA SIDOR är totalt värdelöst. VÄLJ ANNAN LEVERANTÖR!
2011-01-27
Sämsta jag har varit med om. Försöker pressa en att teckna avtal utan betänketid och ljuger om att man måste ha digital tv box för att kunna se på tv, samt att försäljaren hävda att man måste betala 49kr/mån för att få de tv kanaler man redan betalar tv licens för. USELT. Kommer aldrig någonsin teckna avtal med dessa.
2011-01-26
jk
ni som har cisco trådlösa med antenn kräv att få byta till netgear modemet står skillnad.
2011-01-24
/Sjukt missnöjd
Deras support borde inte få kallas support!
Har haft problem med mitt internet i säkert över 2 år.
Vet inte hur många ärenden jag har skapade. Jag jobbar själv med teknisk support, så jag vet att det är modemet det är fel på, som är från 1400-talet. Men de vägrar att skicka ut ett nytt. När man väl ringer säger att "nu sa vi ta tag i dethär bla bla" men aldrig händer något. Den enda kontakten de har med mig är ett SMS där det står att nu är det löst. Men dagen efter så uppstår samma sak igen.
PINSAMT COMHEM!
2011-01-21
Kreativa Peter
Fick ett kanonbemötande när jag som son begärda att abonnemanget skulle upphöra för min far.
Tack
2011-01-20
bofredrik
Varit TV-kund i många år pga att alternativ saknas. Som kund tvingas man betala för flera kanaler 2 ggr. Därtill en straffavgift på 49 för att man är kund. Ny shockhöjer de avgifterna med 19% tros nollinflation.Kvalitetskanaler slängs systematiskt ut för TV4 skit o mer sport.
2011-01-16
Christin
Blev lurad att teckna abonnemang av en påstridig hemförsäljare som påstod sig komma från bostadsrättsföreningen för att skriva avtal med alla i huset enligt ett styrelsebeslut. Han sa inte ett ord om att jag därmed blev bunden att betala till dem i 24 månader. Dessutom visade det sig att det inte alls fanns något avtal med föreningen och styrelsen. När jag flyttade några månader senare gick avtalet inte att häva. När nu den tvååriga avtalstiden äntligen löpt ut fortsätter idioterna att skicka fakturor. Dessutom är de så oanträffbara så att det borde vara olagligt. Jag brukar inte hetsa upp mig i onödan. Men jävlar i mig vad jag faktiskt hatar detta företag. Aldrig mer COMHEM. ALDRIG!
Och hade omdöme 0 varit möjligt att ge hade det blivit det. Helst -100.
2010-12-30
Ainla
Förändra inte ditt abonnemang !
Har efter att min mail slutat fungera fått besked att ComHem har som rutin att ta bort befintliga e-post konton 30 dagar efter att man begärt en förändring av abonnemang hos dem, oavsett om förändringen berör epost funktionen eller ej. Vill därför varna alla er som har abonnemang för att förändra dem- kolla i så fall först att detta inte händer er.
2010-12-29
Martin
Bredbandsuppkolingen fungerar dåligt och det är flera timmars telefonkö för att komma fram till comhem.
Trots att de uppenbarligen inte har tid att svara i telefon ringer de hela tiden och försöker sälja nya abonnemang.
2010-12-28
Följande hände: Blev uppringd av en försäljare som erbjöd mig tv-large för 30 kr per månad och med rabatterna jag skulle få så skulle det aldrig bli något dyrare. Vilket var ett fantastiskt bra erbjudande.
Frågade 5 gånger, (varav 2 gånger med flickvännen bredvid mig för att hon också skulle få höra detta makalösa erbjudande) om det verkligen kunde vara så billigt och att det aldrig skulle bli dyrare än det. Försäljaren svarade mig samma sak varje gång. Det skulle aldrig bli något dyrare. Han ljög.
Sanningen var den att det blev 230 kronor dyrare i månaden.
Har kontaktat Comhem ett flertal gånger och de är väldigt gulliga och snälla i telefon. Lovar att hjälpa mig men sen händer ingenting.
Har hittills fått betala ca 2000kr mer än det försäljaren lovade mig.
Så passa er väldigt noga om en Comhemförsäljare ringer upp er. Lovar guld och gröna skogar, och skyr inga medel för att komma åt dina pengar.
2010-12-16
Com Hem är ett annat ord för värdelös. De tycks ha satt i system att göra det omöjligt att säga upp tjänsten. Jag har sagt upp Com Hem tre ggr men de fortsätter skicka fakturor och krav och när jag ringer till dem vägrar de erkänna att jag har sagt upp abonnemanget. Varje gång är det några nya villkor som måste uppfyllas för att jag ska ha "rätt" att säga upp abonnemanget. Sen är det ändå tre månaders väntan på avslut. Jag misstänker därför att jag får anledning att återkomma här igen i samma ärende.
2010-12-15
Rasande
Felaktiga fakturor, "rättar till" fel som de själva gjort, utan att över huvud taget meddela detta. Det jobbet får kunden själv göra, kontrollera, ringa, påpeka fel. Comhem förstår över huvud taget inte att de gör fel. Har åter fått en felaktig faktura, (december debiterat två gånger), ringer och får svaret "Just nu är det många som ringer, vi ber er ringa igen". Hur vore det om de la en en tjänst där kunden kunde bli återuppringd, men nej då vore det inte Comhem. Försökte också hitta något annat telefonnummer, för att kunna tala med någon ansvarig. Hur kunde jag vara så naiv att jag trodde att det skulle vara möjligt.
2010-11-24
Oxie
Med briljant säljteknik får man många nya kunder.
Leverans av signal och godtagbar support kan man inte stava till.
Som enda bolag i branschen har man inte klarat av att skriva avtal med TV10.
Kort sagt uselt!
2010-11-16
ICA
Lång väntetid i telefon. Ingen samordning av service- måste ringa 1 linje för bredband och en för TV. Service kan inte avhjälpa felet alternativt löses det men återkommer efter 20 min igen. Utlovar hjälp inom 48 tim, mitt problem inte löst på 3,5 vecka. Service lovar återkomma viss tid men gör det ej. Verkar mest slump om ärendenummer läggs upp samt om de åtgärder som gjorts dokumenteras vilket innebär att jag får berätta allt gång på gång. Nonchalant bemött- som ex har jag beställt bredband XXL, tekniker uppger att det går utmärkt att använda 10 Mb, så det ska inte vara ett problem om jag inte har 100 vilket jag betalar för!!! Produkt som skickas ut är har inte programvra som klarar tjänsten jag beställt. Ja, jag kan göra listan ännu längre men tror attd et räcker för att hjälpa andra att inte beställa av Comhem.
2010-11-15
ES
Har alltid fungerat bra för mig
Vi har både bredband och tv genom com hem.
Hastighet på bredbandet ligger tom. lite över utlovad. Sitter på 100/10
De gånger jag har haft problem har jag fått hjälp snabbt och smärtfritt av trevliga tekniker.
Jag har fått avdrag på fakturan de få gånger bredbandet krånglat.
2010-11-12
Laaze G
SERVICE??? Det vet de inte vad det är - tvivlar på att de ens kan stava till ordet... troligen har comhem sänkt signalstyrkan på det analoga nätet för att kunna sälja mer digitala abonemang!!!
2010-10-26
ab
så j-a otrevliga o fyrkantiga. Vägrar se sina fel. Absolut inte tillmötesgående. Binder upp kunden o kräver sina pengar That´s it :(((
Varning för att bli blåst. Man får heller inte prata med nån chef/ansvarig trots att man kräver det: "De kan iaf inget de göra" är svaret fr kundtjänst.
2010-10-21
håller med andra comhem är verkligen dåligt företag. De borde få minus istället. Tvkanaler klarar de inte heller av.
2010-10-13
Comhem nej tack
Jag har varit kund hos detta företag i 5 år med tv telefoni och bredband telefon lägger av då och då utan förklaring och ringer jag kundtjänst rabblar de upp det som står på hemsidan snärjiga avtal och en fullkomligt värdelös hemsida.
2010-09-28
Peter
Jag skrev upp mig på en kampanj att "prova på" TV large, men jag skulle få byta tillbaks till medium 8 favoriter efter 2 månader. När jag kontaktar kundtjänsten får jag som vanligt ett nedvärderande svar om att jag var 2 veckor för sen - fram till mitten av september hade jag kunna byta. Självfallet ingen som helst vilja att hjälpa kunden, vilket är det första tecknet på bristande konkurrens.
Det är helt klart dags för konkurrensverket att kliva in och strypa åt ComHems påhitt - deras avtal med fastigheten som gör att ingen annan operatör för TV och bredband är tillgänglig är det enda som gör att jag inte för länge sedan hade BETALAT mig ur mitt abonnemang för att slippa dem.
Värdelös kundtjänst så fort man inte vill uppgradera eller köpa något, otydliga kampanjer som snärjer in kunder i evighet, fullkomligt värdelös hemsida med tjänster som inte fungerar etc. etc.
Företaget från helvetet utan tvekan!!
2010-09-22
Jimmy
Kan inte annat än hålla med de festa omdömen nedan. Det är struligt med både teknik och kundservice. Efter många samtal med kundservice får jag en känsla av att det råder en slags ovillighet att försöka fixa till problem och ersätta kunden på lämpligt sätt.
Jag hoppas verkligen att ni på Comhem kan skärpa till er i framtiden. Kommer att säga upp mitt abb. när bindningstiden är slut.
2010-09-15
Micke
Varit kund i ca 1 år. Utan problem. Haft kontakt med kundtjänst ett flertal gånger, och har alltid bemöts på ett trevligt och hjälpsamt sätt. Den procenten som felar är det trådlösa som tappar ibland. Annars är jag supernöjd!!!
2010-09-07
Missnöjd
Det blir aldrig någonsin Comhem igen, om de så var den enda leverantören av telefoni, tv och bredband. Sorgligt att ett sådant företag har tillstånd att leverera dessa tjänster. Telefon som inte fungerar, oseriösa säljare som erbjuder påhittade kompensationer för att sälja mer tjänster, evighetsväntan till för det mesta dryg suport (oftast är felet ditt tycks de anse) när man sedan vill säga upp sitt obundna abonemang har reglerna ändrats så att du får betala i 3 månader till. Synd att de straffar ut sig från marknaden.
2010-09-06
Bli ej kund Comhem
sex timmar Comhem support plus två timmar Hp support för 8 kr/min fick efter tio dagar veta att inställningarna på¨trådlösa modemet EPC2425 inte stämde. Bocka av ( IP FLODD DETECTION)
tar 20 s.
har fått en komposition på 145 kr
2010-09-01
Skratta eller gråta?
Kan meddela att Comhem inte är bättre när man kontaktar dom för företagets räkning. Vi har fått felaktiga fakturor hela året och fortfarande ingen lösning. Bara att betala verkar det som. Har lyckat nå deras så kallade kundtjänst vid 7 tillfällen och "någon" ska kolla och återkomma. Har dessutom fått 7 helt olika förklaringar varför det har blivit som det har blivit. Har nu börjat maila för att ha på pränt vad som sägs men har efter 4 mail och 4 veckor ej fått något svar. Suck!
2010-09-01
Skratta eller gråta?
2010-08-30
Bli ej kund Comhem
Efter fem dagar sen jag anmälde att jag har problem med min modem. Sammanlagt sex timmar kontakt med kundstjäst fick jag veta de jag visste från början att modemen EPC2425 är trasig.
På kvällen 18:30 ringde från comhem trode att dem ville be om ursäkt men nej de var en ... försäljare som ville sälja något.
FAN VA FRÄCKT
2010-08-29
Bli ej kund Comhem
Dem gör om avtal utan att meda kunden. Ändring efter min tidningsartikel.
Support... hahahaha
Om jag pratar med en fem åring kan dem svara mig bättre.
epc2425 modem har bugg fel på drivrutinerna. fungerar som en automatisk on/off knapp.
Vill inte tråka ut er mer.
2010-08-26
Ninna
Efter flertalet felanmälningar har jag nu sagt upp mitt bredbandsabbonemang, fem månader efter första samtalet. Har inte fått någon som helst service, ingen åtgärd, ingen återkoppling, ingenting. Dyrt och dåligt. ALDRIG med com hem.
2010-08-23
David
Com hem behöver se över sin personla, kundtjänst, utrustning, garantier på boxar o liknande, instalationer i comhemhusen och föremodligen sina hjärnor, Sämre företag finns inte ni har ingen vettiga kundtjäns varken öppettider eller personla,. jag pratade just med en tjej som var så extremt nedlåtande och oförskämd och det är inte första gången man stöter på det när det gäller com hem. boxen gick sönder innan garantin var slut, ingen som var delaktig att få den o funka men när jag ringde nästa gång hade garantin gått ut och då kande ingen hjälpa mig!
VÄRDELÖST!!! ALDRIG MED!!!
2010-08-23
Lennart
Efter att ha varit i kontakt med kundtjänst om att de inte kunde leverera tjänsten som jag betalade för sade jag upp den. DE lovade då självklart kommpensation. Efter jag ringer och frågar efter kompensation kan de då tyvärr ej betala ut den efterfrågade kompensationen, tråkigt för mig. Vidrig kundtjänst, dryga personer. Välj något annat! Låt oss alla lämna detta företag från helvetet.
2010-08-12
Alvin
Vi beställde bredband och telefon. Telefonen fick de aldrig att fungera, men vi fick ändå betala för den. Bredbandet har fungerat dåligt, och så ringer man kundtjänst och får det åtgärdat efter en halvtimme i kö. Sen blir det likadant igen.
Vi sa till slut upp abonnemanget, vilket även det krävde en del arbete. Nyss kom fakturan för månaden efter att uppsägningstiden skulle gått ut. Det tog mig en halvtimme i telefonkö och med olika telefonister att få dem att inse att de "glömt" att registrera vår avbokning.
Oseriöst företag. Ger inget intryck av att försöka hjälpa sina kunder eller kompensera för fel de gör.
Jag har hört vänner som fått det att fungera, liksom än fler som haft samma problem. Om du får några problem får du dock räkna med en massa väntetid hos kundtjänst och ofta flera samtal då de inte verkar ha kompetens eller befogenhet att göra det som behövs.
2010-08-09
Lina
Välj något annat om alternativ finns! Bara strul med dessa samt att man blir lite lurad pga dålig information både på hemsidan och om man pratar med kundtjänst! Stackars dom som jobbar där...
2010-07-23
Ivana
Synd att man inte tittade här innan man hade med Comhem att göra!! Snacka om att detta företag inte är ute efter kvalité. Ringer man dit och vill ha hjälp tar det en jävla tid att komma fram och när man väl kommer fram skall dom sälja ytterligare tjänster fast man sagt gångerna innan att man inte är intresserad. Försökte täckna hemtelefon via internet vilket inte gick så vi ringde. Men nu efter en månad ville vi säga upp den. Då har vi 1års bindningstid??!! Fast vi inte skrivt på papper eller blivit informerade om detta och det här är för att vi gjorde detta via internet -SOM INTE ens funka eller gick igenom! Sånt skitföretag. Längtar tills den dagen vi säger upp allt hos dom!!!
2010-07-21
`F
Har haft ständiga problem med comhem i ca två års tid. Det är svindyrt att ringa kundtjänst. Speciellt eftersom att på en timmes samtal blir man kopplad fram och tillbaka 745 gånger så man pratar inte med en person mer än fem minuter!!! Gick så långt att jag blev svartlistad på grund av att jag ifrågasatte vad det var exakt mina pengar gick till när både telefon och tv inte fungerat på nästan 2 månader men fakturorna fortsatte komma. När jag ringde därpå sa de att eftersom att jag blivit svartlistad kunde bara en "chef" prata med mig och när jag frågade hur jag kunde få tag på en sådan blev svaret kort o gott: Det får du inte. Det finns ingen som har den positionen för tillfället.
Nej, fy fan för comhem. Sitter nu och är förbannad för mitt i långfilmen dog tv'n pga att boxen inte kunde hitta någon signal.. På¨hemsidan står det att det inte är ngra störningar i mitt område. Roligt va?
2010-07-13
Karin
Efter ca 15 år som kund har vi nu sagt upp abonnemanget! Efter många samtal där kundtjänst säger en sak men det blir en annan vid betalningen så har vi gett upp - passande just när digitatlboxen vi köpte för 3 år sedan brann i helgen och ingen garanti är kvar.
2010-07-06
Ringde kundservice, pratade först med en mycket trevlig kille, men behövde fråga ytterligare några saker och kom till en ny person som var så vansinnigt otrevligt, blev nästan chockad. Och sen lägger de inte på luren, så att man inte kan lämna omdöme efter samtalet.
2010-07-03
maja
ComHem har överdebiterat mig grovt i TVÅ ÅRS TID. Detta fick jag nyligen reda på och felet ligger hos dem; att de missat att ge mig avgörande information, inte skickat ut den utrustning jag skulle ha, att de "ljög" för mig om vad jag fick för mina pengar.
Men även om de helt och hållet medger att det är deras rutiner som brustit, vill de bara återbetala en mindre summa. Med andra ord har jag bara kastat pengar i sjön i två års tid, eller snarare gett dem "en present" på ca 10 000 kr.
Har ringt deras kundtjänst så många gånger, kommer ingenstans, varje gång måste jag berätta hela den långa, eländiga historien från början, eftersom de missar att föra in korrekta uppgifter i datasystemet. Nu har de skickat inkasso på mig för en räkning som jag inte betalade eftersom de ALDRIG SKICKADE UT DEN. Hopplöst företag, urdåliga på kundrelationer, vänliga men okunniga människor på kundtjänsten... Önskar att jag vetat detta från början, så jag hade kunnat köpa en lägenhet i ett "icke-ComHem-hus"!
2010-07-02
Efter ha varit kund hos Com hem i tre år vill säga upp min abonemang. De kräver tre månader uppsänings tid. mycket fräka, helt sjukt....
2010-06-25
Zeepax
Skulle ringa com hem så gick in på Eniro och läste alla omdömmen. där 90% gett 1 i betyg. själv har jag haft ComHem i 3år och när jag haft problem har dom hjälpt mig i support. Men jag har nu 50/10 vilket jag betalar 464kr.100/10 kostar 399 tror jag dålig stil av dom att inte uppgradera mig tom för samma pris. utan dom sa DU FÅR VÄNTA TILLS DITT 50/10 GÅTT UT HELST SJUKT!! därför får dom bara 4 i betyg. varför jag ger ett så högt betyg e att ja haft problem med hastighethen fått allt från 3-280!!!/10 både på BBkollen och på speedtest.net. en kille ringde upp mig på mobilen idag och sa att dom skulle skicka ett nytt modem gratis till mig inom 2dar som klarar 100 o då kan ja uppgradera till 100 utan att binda mig 1år för att slippa betala för modemet. så tack för det ComHem + va jätte trevlig. men som sagt ger inte 5a för jag måste vänta tills 50/10 gått ut. fast 100/10 är billigare med 65kr. varav dom fakturan kostar +30kr dåligt elfakturan kostar ju förutom det en 5a.
2010-06-21
tarita
Folk som jobbar där är har dåliga kunskaper och ingen uppfostran alls. När dem kan inte lösa problemet lägger dem på luren mitt i samtalet helt fräk. Har aldrig träffat på någon liknande tidigare.
2010-06-17
tyvärr har min brf com hem annars hade jag inte haft det kvar.dåligt bemötande vid klagomål (vilket är ofta )
2010-06-14
Danne
Varenda gång jag tvingas ta kontakt med Comhems service blir jag bara genomförbannad. Efter två år är det fortfarande omöjligt att komma åt min webmail. Goddag yxskaft får man som svar på ett företag som har absolut NOLL KOLL på vad service är. Genomuselt rakt igenom, för att inte tala om deras helt värdelösa hemsida där allt som borde vara enkelt görs så komplicerat som möjligt. Undvik Comhem alla ni som inte är tvångsanslutna via fastighetsägare.
2010-06-14
"Soon to be" FD kund..
Skall byta till annan bredbandsleverantör.
Inser Comhems "geniala" ide med 3mån uppsägningstid. Alla kampanjer och erbjudanden hos konkurenter varar bara i max 2mån vilket gör det ytterst svårt att tajma när man skall säga upp.
2010-06-10
Nöjd nu
Jag fick hjälp direkt och 30 minuter efter samtalet blev jag uppringd på min mobil av killen som hjälpt mig. Han hade kommit på en idé över kaffet sa han och ville att jag skulle prova göra på ett visst sätt för att se om det hjälpte. Detta var verkligen annorlunda mot hur Comhem gjorde för något år sedan då jag ringde.
2010-06-01
fd KUND
ALDRIG MER COMHEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DE HAR JU FÖR FAAN INTE KOLLEN PÅ NÅGONTING. RINGER IN OCH TALAR OM ATT FAKTURAN ÄR BETALAD PÅ DET OCRNR; LIK FÖRBANNAT KRÅNGLAR DEM. LÄGG NER:
2010-05-26
Henrik
10 min telefonkö för att få höra att människan inte har befogenhet att avsluta abonnemang. Vidarekopplad... 10 min till kö! (Att ett bolag som säljer telefonitjänster mm inte har callback är otroligt uselt i sig!)
Denne person som slutligen svarade skäller ut mig och kallar mig dum som vill avsluta abonnemanget så tidigt och anser att jag måste återkomma senare. Jag står på mig och får slutligen som jag vill (hoppas jag, jag har inte fått brevet ännu som bekräftar att min abonnemang upphör vid rätt datum) bla efter att ha menat att han är en av dem som visar på att bolaget ComHem verkligen har Sveriges sämsta kundservice!
Passa er för detta skitbolag!
2010-05-16
Anders Gustafsson
Skitprodukter som inte håller måttet! Mitt 100 Mbit internet hade en hastighet av 47 Mbit, tog lång tid innan jag fick nergradera det. Och Digital Tv:n? Glöm att boxen ska funka! Har haft samma problem 3 gånger på två månader, den vägrar starta. Har varit inne på lagning två gånger och ska in den tredje idag. Senaste gången höll den 1 dag sen gick den sönder igen. Håll er så långt bort från ComHem som ni kan. Kommer aldrig skaffa dem igen!
2010-05-14
Owe Bengtsson
Det är riktigt fult det comhem sysslar med och det kommer en dag att slå tillbaka på dem. Anlitar småskumma företag som går deras ärenden till mötes genom att lura på hederligt folk långa bindnigstider genom en massa säljknep... Vad händer med girigheten i samhället???? Förbannade hundar är vad ni är, comhem. Tvi, tvi, tvi.
2010-05-11
Just nu är det tyst i telefonluren, bredbandet funkar inte...jag kan inte ens klaga, för att jag inte kan ringa dem, sitter på jobbet, och för att ordna allt måste man ringa hemifrån, men telefonen som sagt inte funkar. helt sjukt. kundcervicen är den värsta. näää ska byta till nåt annat så snart som möjligt.
2010-05-03
Bosse
Com Hem kan inte skicka ut en faktura, inte ge svar eller hålla koll på inbetalningar. Lägg ner.
2010-04-28
Caroline Sölvik
Har aldrig haft problem med Comhem. Ofta skriver man när man har en dålig upplevelse och aldrig när man är nöjd! Jag är nöjd:) Caroline
2010-04-24
Aldrig mer ComHem
I vårt område har vi nu haft driftstörning i snart 2 veckor utan någon feedback från ComHem. Mindre än hälften av digitaltevekanalerna fungerar, inga analoga tevekanaler, inga radiokanaler (inga SVT-kanaler, inte TV4). För att se nyheterna var man tvungen att skaffa BOXER mottagare! Högst pris, sämst kvalitet, sämst service - och inget intresse för kundrelationer och kundvård. Skulle satt noll eller -1 i betyg om det gått.
2010-04-12
Pilsner
Under flera dagar har vi varit utan TV-kanaler i vårt kvarter. Dessutom drabbades vårt hus av att vi inte heller har något korrekt fungerande bredband. Kvarstår bara att gå bort ...
2010-03-22
Snart före detta kund
Till Ingemar G
Comhems nasare lurade på mig ett avtal på 24 månader genom att ljuga.Detta är polisanmält.
Gör så här. Ta kontakt med Konsumenternas tele och internetbyrå www.ktib.se och berätta vad som hänt. Polisanmäl företaget. Förhoppningsvis blir vi så många, både hos ktib och polisen, att vi kan ställa företaget inför domstol. Näringsförbud är ett måste för företag som är oseriösa.
2010-03-13
TdÅ
Brukar alltid begära skriftlig info, men det finns aldrig när nasarpacket ringer och tjatar. Konkurrensmyndigheterna inom landet och EU borde tvångssplittra Comhem och förbjuda skitföretaget att äga nätet. Med alternativ blir det inte många kunder kvar hos hästhandlarna.
2010-03-13
rtr
3 mån utan 100mbits fast betala det sker punktligt får ut max 25
2010-03-11
Ingemar G
Alldeles före jul blev jag uppringd av en Comhem-nasare som ville sälja på mig Canal +. Jag har haft det förut, sport (öken) porr (mera öken) och mediokra filmer. Så skulle det inte alls vara längre och när jag erbjöds att prova i 3 månader sa jag OK. Nu inser jag att det är samma ökenprogram och mediokra filmer, så jag langade in ett mail och sa upp Canal+ inom 3-månadersperioden. Då fick jag veta att jag haft 14 dars ångertid och nu hade en kvarvarande bindningstid på 9 månader. Skurknasaren blåljög alltså. Nån mer än jag som råkat ut för detta?
2010-03-09
Greger
Hade jag tillgång till billigare aternativ så skulle jag byta.
Sämsta kundservicen jag råkat ut för. Lång kö och man kopplas bort. Ingen tar något ansvar alls.
2010-03-08
Förstår inte hur de tillåts fortsätta bedriva verksamheten på detta sät. Kommunikation är en grundläggande del av modern infrastruktur och har ett företag ett monopol (om än lokalt) måste det regleras väl. PTS måste börja kvalitetsgranska denna opertör. Har aldrig möte en liknande inkompetens/nochalans av kunder hos ett företag i en demokrati.
2010-03-07
A
Ja, sa upp mitt abonemang pga flytt. Men det sket de i, hävdar att jag aldrig gjort det så nu får jag sitta och betala ändå. Jävla as. De sjuka är att de säkert vet att jag ringt och sagt upp, men de bara skiter i det,,,Idioter och jag hoppas skiten går i konkurs. Värre än IG Farben!
2010-03-03
Här handlar det inte om att vilja men inte kunna utan INTE VILJA och INTE KUNNA
2010-02-23
Kenneth
Kort och gott. Borde inte Com Hem upphöra att existera? Ge ägarna näringsförbud så kanske vi slipper detta idiotföretag.
2010-02-22
Märkligt att ett så stort företag inte har någon ambition att vara seriöst och hjälpa sina kunder. Tvärsom har de gjort massor med fel från början och aldrig varit beredda att ordna till något. När jag ringt och hört mig för om information har jag fått felaktig sedan tror de mig inte när jag hävdar den information jag fått.
Hatar Comhem oseriöst monopol företag.
2010-02-22
Hatar Comhem oseriöst monopol företag.
2010-02-21
Ekonomiskt våldtagen
COM HEM. Vilket jävla avskum ni är !!!!
2010-02-15
P
Varje gång man kontaktar Com Hems kundtjänst blir man förvånad över hur ointresserade de är av att hjälpa sina kunder - oavsett vad det gäller.
Nu senast ringde vi för att kolla att vår uppsägning var ok (flyttade och kunde inte ta med abonnemanget, tyvärr var det precis förlängt). Återigen är det VI som gjort fel som sa upp abonnemanget 9 månader innan istället för 3. Vilket de INTE informerade om. Så nu måste vi betala för ytterligare 2 mån som vi inte kan använda.
TIPS - Spela ALLTID in era samtal med Com Hem, för de verkar inte spara nåt i deras system.
2010-02-11
De tar ut för mycket betalt när man ändrar abonnemanget så för 17 gubbar, ha koll på era fakturor!!
De betalar inte tillbaks om man inte påpekar det.
De kan inte skriva en faktura korrekt.
Det står inte alltid vad man betalar för.
OM de skickar en tekniker så är det inte säkert att denne kan skruva i en skruv korrekt.
Den ena handen vet ej vad den andre gör.
Alla säger olika saker.
De får betalt för antal samtal så de struntar i om de kan hjälpa eller inte.
De stänger av ens internet när grannen flyttar för att Com Hem "gissar sig till ett lägenhetsnummer" när grannen inte vet.
Man måste ryta som ett lejon för att något skall ske. Man kommer ingen vart med att ringa och vara trevlig tyvärr. :-/
Många är direkt otrevliga när man felanmäler. Andra låtsas vara trevliga men gör inte ett skvatt åt saken, så man får ringa igen...och igen...och igen...
Ja, om de fortsätter försöka lura av mig pengar så kommer även jag att poilsanmäla bolaget!
2010-02-01
donrsh
Äckligt dåligt support. Har ringd de mer än 100gånger om att ändra fakturingsadresset och en tanten på andra sidan bekräftar att hon har gjort men ops! nästa månad är det samma sak. Skickar mail, ingen svar alls... undvik skit Comhem. Byt till något annat, eller va utan tv istället för att ha comhem. 0 * av 5!
2010-01-31
Har haft massor med problem med comhem. En gång sade jag upp ett abonemang per telefon och de fortsatte debitera mig och förnekade att jag gjort det. Överklagade och fick ett snorkigt e-mail. De hade fel och jag förlorade pga sknad av bevis. Med dem ska matt alltid begära att få en skriftlig bekräftelse efter samtal. Nu försvinner bilden i teven ofta. De säger att jag måste byta antennkabel. Jag har gjort det 3 ggr utan förbättring. Nu säger de att det kanske är kontakten. Innan comhem fungerade allt perfekt. Och all tid i telefonköer som jag offrat för detta!
2010-01-28
Suris
TVn är inte sig själv efter att jag under en tid haft digital-box och kanaler från ComHem. När jag kopplat tillbaka enheten till grundutbudet efter att ha sagt upp digitalkanalerna så fungerar inte ljudet som det ska längre. ComHems förslag är inköp av en avstörningsenhet. Är dock inte säker på att det fungerar och har ingen lust att lägga ut pengar på en test. Trist är det i alla fall att något som fungerat utmärkt tidigare dvs. TV inte gör det längre efter att ha haft produkter från ComHem under en tid.
2010-01-25
GLE
4 dagar utan bredband och telefon, och problemet är fortfarande inte löst. Comhem vet inte hur lång tid det kommer att ta att fixa ett problem i mitt område. Det är inte första gången att jag har det så här.
2010-01-25
björn
Deras försäljare ljuger. Skulle få TV large i tre månader för 99, sedan skulle det AUTOMATISKT återgå till tv small. Jag frågade specifikt om detta. Nu påstår dom att jag var tvungen att ringa inom de tre månaderna och berätta att jag ville återgå till small - något jag alltså hade sagt redan när de ringde och erbjöd och som skulle fixas automatiskt. De vill alltså ha mig att betala för ytterligare 9 månaders TV LARGE till fullt pris. Kan man polisanmäla eller hur gör man?? Ge mig gärna tips via mail.
2010-01-22
Jag arbetar hela dagarna med att ge service i telefon gällande försäkringar och vårt företag har som policy att svara inom 60sec. Har aldrig varit med om efter en massa himla knappval så man blir snurrig i huvudet oxå får vänta i mer än 10 min i telefon och så är det VARJE gång som jag ringer...... Personalen som svarar är tyvärr ofta otrevlig i telefon om de märker att jag som kund inte förstår vad de förklarar.....
Har varit kund hos Comhem över 15 år men funderar nu starkt på att bryta denna kontakt och övergå till någon konkurrent.
2010-01-22
M
Jag har jobbat på ett telecombolags support och har stor förståelse för att det inte alltid är så lätt, men comhem försöker inte ens. Otrevliga ointresserade okunniga snorvalpar i telefon, de gånger man faktiskt får ställa sig i den timme långa kön.
2010-01-21
Dgus
Är Sååå less på COMHEM, skulle döpa om deras "företag" till COMBORT. Under dessa 2 1/2 år jag haft dem har det varit en massa strul och mitt förtroende är helt borta för dem. Har varit i kontakt med kundtjänst/telefonköat i ca 10 timmar, ringt 45-50 ggr till dem. Tom nu när jag avslutat mitt abonemang så strular de, massa problem nu tom m flytt av telefon nummer.. =(
2010-01-19
Snart före detta kund
Det kan inte vara lagligt att lura till sig avtal med lögner.Ta kontakt med Konsumenternas tele och internetbyrå.www.ktib.se
Gör som jag polisanmäl företaget.
2010-01-18
Andreas
Har aldrig varit med om mer oseriös kundtjänst. Har haft tekniker hemma 2 ggr och bytt mitt modem 3grr. Flyttat en gång och försökt säga upp, reklamera och avsluta utan resultat. Kundtjänst säger "din uppsägning är mottagen och registrerad och avslutas sista september". Jag ringer till dom i oktober då fakturor fortsätter komma. Dom säger " jag ser ingen uppsägning på ditt abonemang". Och detta är tredje personen som säger samma sak. KATASTROF! och det VÄRSTA är att man sitter i telefonkö i 55 min, när man blir samtal nr ett så bryts samtalet.
2010-01-13
Johan
Vad ni än gör!!! Gå inte på ComHems erbjudande om Prova På-paket! Har ringt och sagt upp det 3 ggr nu men får likväl hem en faktura. Sitta 20min i teolefonkö för att sen bli vidarekopplad till en ny kö i 30 minuter. Helt sanslöst! Jag trodde vi levde på 2010-talet. Måste vara det mest inkompetenta företag jag varit med om!
2010-01-11
Ville
Fungerar prima hela tiden, många som klagar vet inte vad dom snackar om.
2010-01-10
Eric N
Har aldrig varit med om något såhär dåligt.
1. Allmäna småavbrott i början, efter en tre samtal och ett par veckor så fixar dom det vid stationen. Sånt som händer.
2. Ringer med ett slags erbjudande, missar bindningstiden och får inte höra något om priset dom höjer till efter tre månader (naivt av mig).
3. Fler problem med blandade avbrott, ringer först efter ett tag och säger att jag vill byta. Möts med totalt oförstående, dom klagar på att jag bara ringt en gång.
4. Internet går ner i hela kvarteret, ingen info om vad felet är eller hur lång tid det tar att få upp det. Otrevlig kundtjänst som inte har något intresse av att hjälpa mig. Nere i över ett dygn.
5. Plötsliga avbrott i modemet, flera samtal där jag måste övertala inkompetent personal att det inte är fel på min dator. Tekniker kommer ut och håller med mig, får ett nytt modem, hjälper inte. Ringer kundtjänst, dom stänger ner mitt internet helt och säger åt mig att vänta en timme, ringer upp, dom har gått hem för dagen.
2010-01-08
Så missnöjd man kan bli!
De har urusel kundtjänst med okompetent personal. Blir något fel och du behöver få hem en tekniker så klara de inte av det. En gång som vi väntade på en tekniker så hade com hems kundtjänst inte klarat av att boka tiden som de sagt till oss med teknikern. Andra gången så kom en tekniker men felet blev inte fixat fast com hem trodde det. Pratade då med en på kundtjäst som skulle ta bort fakturan den månaden som kompensation för att det inte fungerade. Men den misslyckades med det också så de skickade en påminnelse. Nästa person på kundtjänst sa att han inte kunde kompensera på det sättet utan att vi får ringa gratis för 600kr och andra konstigheter. En annan gång när telefonen och internet inte fungerade så bad vi dem på kundtjäst ringa upp den som befann sig i lägenheten för att kunna göra en felsökning. Fick då svaret att kundtjänstarbetaren inte hade tid med det. Helt värdelösa! Ingen vet vad den andra gör eller säger och de verkar alla ha sina egna regler och riktlinjer.
2010-01-04
mer än missnöjd
Behöll den urusla (hem)telefonin pga att jag fick ekonomisk kompensation vid de mycket vanliga driftavbrotten, jag ringde "gratis" i 11-12 månader, när de slutade ersätta mig ekonomiskt för avbrotten sa jag upp sk*ten. Comhem verkar inte ha någon koll på alla mina klagomål och felanmälningar för de ringer och skriver glatt återkommande och försöker sälja på mig telefoni igen. Bredbandet har börjat fungera utan avbrott den senaste tiden, men comhem levererar inte utlovad minimi hastighet, enligt bredbandskollen får jag endast ca hälften av den utlovade maxkapaciteten. Jag sade upp mitt bredband 1/1 och då är det helt omöjligt för comhem att räkna januari som en uppsägningsmånad. Urusel kvalitet, nästintill obefintlig servicenivå, långa väntetider i telefon.
2009-12-29
Tar mer betalt än vad som sagt i början. Jag har t.e.x precis upptäckt att jag i 3 års tid har betalat för en bredbandshastighet som jag inte ens har! jag valde ett billigare alternativ när jag skaffade bredband genom com hem, men dom har ju för fan tagit betalt för ett dyrare bredband i 3 år! Fattar inte att jag inte märkt det tidigare, jag antog att de va p.g.a faktura avgift eller nå sånt skit som räkningen var högre än jag trodde men så ligger det alltså inte till. Plus att det ALLTID är nå fel med antingen internet eller tv:n och på kundtjänst verkar dom knappt veta hur man startar en dator så där får man ingen hjälp. NI SUGER! bor tyvärr i ett "comhem hus" så jag har inga andra alternativ att välja på då min datorn e jävligt gammal och ja tror inte trådlöst funkar på den :P
2009-12-29
Du kan inte lita på något de säger! Allt kan hända!
2009-12-22
COM BORT
Det måste vara Sveriges otrevligaste och oproffsigaste företag.Jag betalar hellre 500 i månaden än att fortsätta att ha com hem.
Man blir otrevligt bemött och inget funkar som det ska,specielt inte om man flyttar.VÄLJ NÅTT ANNAT FÖR DIN MENTALA HÄLSAS SKULL!!!!!
2009-12-21
Utled
Undermålig kundtjänst.
Vimsig skötsel. felaktigheter i deras faktureringsrgistrering sedan månader, lyckas inte reda upp det. Kundtjänstungdomar okunniga och närvisa i luren.
Tack och lov för att jag inte nappade på erbjudande om både internet, telefon och TV utan bara har digital-TV från dem, som jag nu snarast upphör med.
2009-12-18
Trött
Finns inte mycket bra att säga. Nämner man Com Hem suckas det i varje hörn. Skyller på allt och alla och sköter inte sina åtagande men vill gärna ha betalt.Många timmars väntande i telefone. Com hem Com bort för mig.
2009-12-09
David
Idel problem med försäljare och kundtjänst - jag lägger ned comhem från och med nu, skall alltid leta efter alternativa leverantörer av produkterna.
Tack och hejdå.
2009-12-08
Honni
Efter flera avbrott i fast telefoni kom en tekniker hem. Fick be en vän som är arbetslös möta upp då de inte kan lämna närmare tid än mellan 13-16. 13.40 ringer teknikern upp och undrar var jag är. Kastar mig hem från jobbet för att finna att han står i trappan och väntar, inte ringt på dörren!!!!! Min vän väntar snällt i soffan... Annars bra bemötande av kundtjänst efter lång väntan i telefonen. Fick samtalspott som plåster på såren.
2009-12-07
sp
COMHEM är ta mig f** det sämsta jä*** företag jag nånsin har stött på. skaffa aldrig COMHEM !!! jag varnar er !!
2009-12-03
Trött
Det är väldigt svårt att få bra svar när problem dyker upp, men det är däremot mycket lätt att få frågor som man redan besvarat när felet beskrevs.Kundtjänsten borde vara lyhörd och försöka lösa ärenden åt kunden. Nu får man bara snabba svar som inte besvarar frågeställningen.
2009-12-02
Missnöjd
Kan inte komma fram till kundservice!!!
2009-12-01
Margaretha Malmö
Tyvärr jag har också både digitalteve och fast telefoni kund. Inget av det har fungerat efter installerinig. De kan inte ens koppla in en fast telefon utan stora problem. Och deras totala brist på service, är man irriterad slänger de bara på luren och skiter i att ta hand om kunden och då får man ringa upp igen och vänta 45 min innan man kommer fram. Jag kommer att säga upp dessa avtal omedelbart och får betala surt 12 mån frammåt, men det är det värt bara man slipper att ha att göra med com hem. Stor varning om ni vill ha vettet i behåll.
2009-11-30
besviken kund
blev uppringd av detta företag som frågade om jag var nöjd med com hem. svarade ja. va bra då skall du få pröva på tv1000 eller canal digital. du kan pröva dem så länge det behagar sedan är det bara att säga upp det. gör du det innan månadsskiftet så är det en månads uppsägningstid. det låter väll bra..? När jag ville ta bort tv1000 så säger dom. njae. det är 12 månaders bindningstid.
2009-11-26
JO
Tyvärr är man en riktig looser som har både internet och telefoni genom Com Hem. Avbrott titt som tätt. Det längsta avbrottet varade nästan i en månad inte så kul när man ibland jobbar hemifrån. Kundtjänsten lägger på i örat när man ringer. Om man vill prata med någon ansvarig så säger kundtjänst att de inte får lämmna ut namnet på chefen för att folk kan hitta nummret på hitta.se och ringa och störa. Säger väl det mesta om Com Hems syn på kunder!
2009-11-24
jocke
Vad du än gör, teckna inte avtal med ComHem.
dom är helt värdelösa!! ca2 månader tog det för dom att skicka rätt modem mm då jag beställde bredband.
digital-tv kom precis som sagt, och det gick för bra för att vara ComHem....
juste PRECIS dom skickar ut de men mina kanaler börjar gälla veckan EFTER jag fått modemet!!!!! så då måste jag ringa dom iaf....
okunnig personal, långa telefon köer och pissig service!!!!!
2009-11-24
Besviken
Bredbanduppkopllingen fungerar inte sedan 26 OKTOBER ( idag har vi 24 NOV). Ingen respons från Com Hem, endast schablonsvar om att de arbetar på att lösa problemet. Inget förslag från deras sida hur jag ska kompenseras. kundvård - vad är det ? Jag avråder bestämt från att bli kund hos Com Hem.
2009-11-23
Nordin
Helt allvarligt. Detta är förjävligt. Har haft bredband 100/10 mbit i bra precis 1 år.
Under de 5 första månaderna har modemet dött " brutit " titt som tätt. Efter 10 talet uppringningar till Com Hem Support skickar de tillslut ett nytt modem. " Allt skulle lösas då sas det "
Tjejen vid support sa att självklart skall du bli kompenserad för allt detta tok !
nu har över 12 månader passerat har fortfarande kvar skiten på löpande abonnemang villkor.
Blir hela tiden hänvisad till den ena avdelning efter den andra. För just de personer man talar med har inte befogenhet att ta beslut...
Tror du dom ringer upp en ? nej man får ringa, ringa och ingen kan ordna upp allt..
Jävla dyyyng företag.....
fick besked nu ifrån k-tjänst
9 dagars kompensation för ett ärende som inkom 9 april tom nu....
Jag tänker gå vidare med detta ärende nu !
2009-11-22
Bitte
Att ett företag med så dåliga produkter överlever kan bara bero på den monopolliknande situation som råder på TV-kanalmarknaden; en hemsida så dålig att den inte skulle bli godkänd om den var ett examensarbete av en student. Boxens scratkablar fungerar inte. Fjärrkontrollen fungerar i två veckor. Valet av kanaler genomförs inte. Kunde"service" låter meddela att de levererar ett startkit till nya kunder. Om det sedan inte fungerar är inte deras fel (!) - Jo det är sant. De skrev så! Och som grädde på moset fakturerar de fullt ut under hela den tid jag har haft oturen att vara kund hos ComHem.
2009-11-20
Comhem +
har tidigare haft telia som fungerade helt ok tills man flyttade o då strulade det i 3 mån tills dom äntligen gav upp och tog bort abonnemanget, efter mycket tjat från mitt håll, då jag vägrade betala för något som inte fungerade. dom sa att samma sak skulle hända med alla andra operatörer för att jag inte visste vilket nummer dom haft i lägenheten innan mig. Men besätllde då comhem som snabbt levererades til mig och fungerade på en gång . har inte haft några problem alls och kommit fram till kundservice snabbt varenda gång.
2009-11-20
nana
Jag förstår inte hur jag kunde bli kund hos dem! Fick en faktura på 1600:- för en månad!!!
Har aldrig fått så j-vla mycket!!!
Och så har man bundit sig ett helt år också!
Nån som vet om man kan säga upp avtalet av att man är missnöjd?
2009-11-17
Li
Jag hade problem med telefoniavbrott flera fgånger varje dag. Det kunde fungera ett par timmar när jag startat om modemet.
Kundtjänst/supporten: "Det kan vara fel på koaxialkabel."(kabeln mellan "tredje hålet" och modemet)
Jag: "Ja, men bredbandet fungerar ju som det ska, det vore ju konstigt att det skulle funka med en felaktig koaxialkabel."
Kundtjänst: "Vi kan inte göra något förrän du har provat med en ny koaxialkabel. Vi skickar en.
Det tog tre veckor innan kabeln kom. Då hade telefonin redan hunnit bli bättre med färre avbrott. Jag bytte kabeln ändå, men - som jag förstod - påverkade detta inte avbrottsfrekvensen.
Naturligtvis måste det varit probelm med själva tjänsten, inte min utrustning. Men det var ju ett bra knep att skylla på koaxialkabel (och att det inte går att göra något innan den är bytt) och sedan låta det ta lång tid innan den skickas ut. De slapp ju tjat från mig under denna tid.
yvette
HAR I SEX MÅN. KÄMPAT MED COM HEM FÖR ATT DE TAR BETALT FÖR TJÄNSTER DE INTE LEVERERAR. ÅTERKOMMANDE TRASIGA APPARATER SÄND FRAM OCH TILLBAKS, SOM TUR ÄR SÅ ÄR KVALITETEN SÅ DÅLIG ATT GARANTIERNA FINNS KVAR. SÅ TILL DET SOM ÄR EXTREMT ANMÄRKNINGSBART!! DET FINNS INGEN MED ÖVERGRIIPANDE ANSVAR ATT TALA MED!! JAG BETALADE FÖR ETT MOBILT BREDBAND SOM ALDRIG FUNGERADE, JAG VAR HELT UTAN DATOR I 3 MÅNADER. RÄKNINGARNA JAG FICK SKULLE DOCK BETALAS OCH DESSUTOM ÖVERSKRED DE KRAFTIGT DET PRIS JAG BLIVIT LOVAD. EN HÄRVA AV SAMTAL TILL KUNDTJÄNST SOM SATT OCH SA OLIKA SAKER OCH ÄVEN SKYLLDE PÅ VARANDRA FICK MIG SLUTLIGEN ATT EFTERFRÅGA NÅGÅN PERSON MED ETT STÖRRE ANSVAR, MEN DET FINNS INTE TILLGÄNGLIGT FÖR OSS KUNDER (TORSKAR) UTAN JAG HÄNVISADES ATT SKRIVA TILL KUNKONTAKT, VILKET JAG GJORDE FÖR TREMÅNADER SEDAN (4?) OCH JAG HAR INTE FÅTT SVAR ÄNNU. JAG HAR PÅTALAT DETTA FÖR KUNDTJÄNST, O RESPONS, ´SKRIV IGEN SA DOM. NUHAR JAG BARA 1.2 OCH 4:AN ATT SE PÅ MIN TV FÖR NU ÄR KONTROLLERN PAJ. SUCK!
2009-11-14
..........på denna sida. Det var väntat. Såg ett "bemötande" från ngn anställd på Comhem. Läs själva hur korkad man kan vara på Comhem. Tydligen från en "stressad" Comhem-anställd. Stackare som jobbar på "supporten" och försöker försvara sin egna situation som anställd och som inte har bemyndigande att gå i svaromål?
nocomhem
Har haft problem med internet, telefon, TV i snart ett år. Man tröttnar. Sälja kan dem men lösa en kunds problem är inte deras bästa sida. Eter min bindningstid byter jag lev.
2009-11-11
Oscar
Har inte fått någon räkning från Comhem på år, utan betalat när jag fått påminnelsen ilådan ist. men så idag ringde jag tillderas kundtjänst, jag satt i kö max 2 minuetr sen fick jag hjälp av en jätte trevlig tjej som verkligen togsig tid! =)
2009-11-09
Kim
Fem samtal till kundtjänst för att anmäla en (1) adressändring. Dubbelfakturerad fyra månader i rad utan att de lyckats lösa problemet efter säkert 15 samtal. Samtal till kundtjänst bryts mitt i, efter 20 minuter i kö. EN gång har jag blivit kompenserad för ett längre avbrott, med 50 kronor i ringpott, men den försvann hux flux. Kundtjänst har INGEN koll på varken mig som kund eller vad deras kollegor gör.
Nu säger jag upp mitt nyligen förlängda avtal i förtid.
2009-11-07
extremt missnöjd kund
Förbluffande dålig kundtjänst, timslånga köer och sedan bryts samtalet/handläggare lägger på när man väl kommer fram. Detta händer nästan varje gång. Alternativt får man något felmeddelande (olika varje gång) direkt när man slagit numret och så kopplas samtalet ned. Handläggare som ej fullföljer vad som avtalats, t.ex. flytt av abbonemang. Krävdes ett tiotal samtal och åtskilliga veckor innan vi lyckades flytta vårt bredband/digital-tv. Trots att vi från början sagt till i tid. Vet inte hur många timmar jag spenderat i telefonkö eller samtal med comhems kundtjänst. Denna extremt dåliga kundtjänst i kombination med att tjänsterna krånglar och ej fungerar under större delen av tiden har gjort att situationen blivit ohållbar! VARNING!! VÄLJ INTE COMHEM!
2009-11-05
Göteborg
Ringde in för att köpa digital TV ab. och box.
Fick presenterat ett lukrativt avtal och en bra box med lovord från en skånsk ung kille att det tar ca 3 dagar tills jag har den på posten.
Efter en vecka ringer jag och då svarar en otroligt otrevlig människa att ingen box var utskickad. Att jag inte har beställt en inspelningsbar (vilket jag gjorde) och att priset var dubbelt så dyrt som killen sagt till mig över telefon.
Hon skulle be säljaren kontakta mig för att reda ut det hela och givetvis ringde han aldrig upp.
När jag rindge nästa gång så svarade en underbar dam och skulle hjälpa mig, allting såg rätt ut.
Men nej, ringde idag ytterligare en vecka senare och ingen box utskickad och herrn som nu försökte hjälpa mig visst ingenting om någonting.
Med FRED som han hette var mycket trevlig och behjälplig och höll kvar mig i luren tills han sett att ordern gått iväg och allt var löst.
Tack Fred! Mer personer som dig behövs.
Katastrof är mitt betyg i övrigt.
2009-11-02
Besviken
Är så besviken,beställde bredband via nätet skulle kosta 99 kronor de första 3 månaderna,men nejdå ComHem ser ingen sådan beställning så det är bara till att betala 339 kronor i månaden,när jag läser alla andra kommentarer så förstår jag att jag har att göra med ett riktigt dåligt företag....när tiden löpt ut tackar jag för mej....och hoppas ComHem hamnar i graven där den hör hemma...synd att jag inte läste alla kommentarer innan då hade jag inte varit kund hos ComHem idag....vi är trots allt "några stycken med samma uppfattning om företaget"
2009-11-01
hakper02
Är tyvärr tvingad att byta till Comhem nu när jag flyttar. Har ett flertal gånger försökt beställa tjänster via deras hemsida utan att lyckas, likaså nu... Skärpning Comhem! Hoppas för allt i världen att de kommer att infria sitt nya löfte de gett på sin hemsida: "förbättring utlovas!"
2009-11-01
Förbannad
Ingen annan internetoperatör kan tävla i jumboklassen med detta katastofalt odugliga företag! De har en av landets absolut inkompetentaste ledning som inte förstår att vi lever i en marknadsekonomi. Cheferna för detta företag måste vara direktimporterade från forna DDR. Så många trafikstörningar att man inte äns kommer in på deras egen hemsida!
2009-10-28
Nina
Inte bara jag som tycker att Com Hem är Sveriges uslaste företag!
All kritik som läses nedan, nästan allt har jag råkat ut för.
Hatar Com Hem rätt och slätt!
2009-10-24
Erfarenhet
Först & främst: Avtala aldrig något per telefon, ta allt skriftligt. Om du är/måste bli kund & ringer kundtjänst, kräv fullt namn av personen du pratar med, anteckna dag & tid, stäm av med k?tjänst vad ni har avtalat & bestäm åtgärdstid. Blir det inte OK ring igen, kräv att få prata med avd.chefen för tidigare samtalspartner, det har du rätt till! Inget resultat? Skriv till 'Kundrelationer' under adressen i Härnösand, bifogar noteringarna. Comhem verkar ha en strategi att dölja sig, ingen postadress, inga personliga e-postdresser & telefonnummer, inga namn på chefer, etc. Även k?tjänstpersoner är rädda att uppge sitt fulla namn! Samtal till k?tjänst tar för lång tid & kostar för mycket, kontaktar dem via e-mail, då har du allt skriftligt. Använd fler vägar att lämna in problem/frågor via hemsidan, du får se att du får olika svar. Att k?tjänsten är dåligt utbildat, samt att det saknas inställningen 'Vi löser ditt problem' är beklagansvärt, men vi kunder kan bara välja med fötterna.
2009-10-22
emma
blev lovad ett presentkort, när jag skrev över mitt bredband på en vän. fick inte ett skit. och jag har ändå påmint 2 ggr om deras utlovande.
långsamt och dyrt bredband dessutom!!
2009-10-17
Anders
Att det ska ta flera minuter genom telsvarssystem för att man ska få möjliighet att prata med någon och sen får man stå i en evighetskö. Fy!
2009-10-16
Robban B
Com Hem vet inte vad reklamtionsrätt är, att den gäller i 3 år, dom hänvisar enbart till att den 2åriga garantin löpt ut på vår digitalbox. Dom vill enbart sälja ett nytt abonemang till oss kunder. Dom vill inte följa konsumentlagen eller ge oss kunder en bra service.
2009-10-14
Örebroare
Förstår inte ett NEJ! Killen i dörren blev helt stirrig när vi inte ville lyssna och stod kvar och pratade efter det att vi stängt dörren! Sjukt beteende.
2009-10-14
Balroy
Förmodligen världens sämsta kundservice. Man får verkligen kämpa varje gång man kontaktar dem för att få något vettigt svar.
2009-10-11
FUCK OFF
jag har aldrig varit med om ett så slött bredband som comhem har.
2009-10-07
A
Med lögner och bedrägeri lurar deras försäljare på kunder sånt de inte vill ha till maximal bindningstid. De blir bara av med kunder som annars hade stannat kvar. Så korkat. Välj annan leverantör.
2009-10-03
Martin
Det är ok när det funkar, men det är många gånger det strular. URUSELT SERVICE, jag väntar redan i en vecka för att få felet åtgärdat. Idag ringde jag igen, de säger att jag ska vänta en vecka till. Jag sade upp min abbonemang direkt. Jag kan inte acceptera att jag ska vara utan telefon och Internet i så lång tid.
m.
Ett råd till alla - skaffa aldrig comhem! De är lurendrejare på alla dess sätt & vis. Överpriser, driftstörningar, kundtjänsten är ett rent helvete etc etc. Skulle jag kunna ge 0 av 5 skulle jag bannemig! De förtjänar inte ens 1 stjärna..
DT
Usel kundtjänst. Ber man att få prata med någon ansvarig vet dom inte vem som är det. Har väntat 3 veckor på att dom ska rätta till fel pris på tjänst samt kredit.
Missnöjd!
Det är ett gäng outbildade ugndomar som sitter i kundtjänst och de skyddar sina överordnande med hull och hår eller finns det ingen VD, marknadschef m.m. finns det bara en Mattias, Tobias, Linda och Jennifer m.fl.? Sitte nu och väntar på att "någon" från ComHem? ska komma. De säger inte från vilket företag eller vad personen heter, de vet de inte säger de!
2009-09-28
olov
comhem är ett av de sämsta företagen på KUNDTJÄNST och vi skall inte PRATA OM DERAS EGNA intärnpost eller vad de har .
2009-09-28
empa
Hade bara comhem haft något alternativ hade jag dumpat dom direkt men nu har dom monopol på marknaden så går inte bli av med dom. Comhem har verkligen sveriges sämsta kundtjänst alla kategorier!
K
Klagade per mail över att vi varit utan TV, Bredband o telefoni 2 dygn o ville ha ersättning, svarade inte ens de rackarna....
Lena
Det är skandal att det inte går att nå någon chef/ansvarig när Kundtjänst totalfallerar! AKTA ER FÖR COMHEM! DE ÄR TOTALT INKOMPETENTA OCH KORKADE!
Lena
I veckor har Com Hem plågat mig. De har gjort ALLT fel. Fortfarande krånglar de och vägrar förstå vad jag säger och skriver. Gång på gång har jag klart och tydligt redogjort för problemet, som består i att jag inte kan lägga ut nya filer till min hemsida som ligger på Com Hems server. Detta förstår de inte och uppmanar att "omformulera problemet". Det är så korkat så jag börjar tro att de driver med mig. Detta är bara en liten del av allt de ställt till med för mig de senaste veckorna. Så veckorna går och jag kan inte uppdatera min hemsida!
2009-09-24
Andreas
Sämsta företaget jag haft att göra med alla kategorier.
2009-09-24
UL
Efter att 1 räkning uteblivit och ingen påminnelse skickats kom det inkasso krav istället. När jag ringde upp com hem ang att jag varken fått faktura eller påminnelse hävdar dom att dom inte gjort något fel i alla fall. Felet ligger hos posten anser dom. Det är ju lätt att säga men hur kan samma räkning försvinna hos posten 2 ggr . Detta är en OMÖJLIGHET.
Nu är det jag som får betala extra pengar för att Com hem inte skickad varken faktura eller påminnelse. SKALL DET FÅ GÅ TILL PÅ DETTA VISET???????
Nu byter vi bolag för detta kan man ju inte bara Acceptera.
Många gånger när inte internet fungerat på kvällarena pga att något inte funkat för com hem har ju vi alltid fått betala för att det skall fungera.
SEr att många andra användare är lika illa bemötta av ert företag.
2009-09-23
Erik
Nu har Com Hem ändrat till TRE månaders uppsägningstid. Det är ju inte klokt! Tänk om man dör, eller måste flytta med kort varsel tex för att man fått ett drömjobb. Varför göra det kundovänligt och sämre för kunden?
Nä, skärp er com hem, en veckas uppsägning är vettigt, inte tre månader!
2009-09-22
GB
Jag har haft en rad olika bredbandsleverantörer och det har alltid varit problem när man ska säga upp ett abonnemang. Vanligtvis får man sitta i en timmes kö i telefon mm. På Comhem har man servicen på hemsidan, grymt bra! Jag byter då vi dragit in fiber från annan leverantör i huset annars är jag grymt nöjd. Kommer välja Comhem igen om jag flyttar
2009-09-16
Linda
Jag och min sambo har massor av problem med Comhem. Deras kundservice lämnar dessutom det mesta att önska. Vid flytten om några månader byter vi garanterat bolag för tv och bredband. Aldrig mer Comhem.
2009-09-15
Kenneth
Helt obegripligt att detta företag fortfarande existerar. Kundtjänsten är ett skämt när man väl tryckt sej igenom denna förb.....e tryck mej hit och dit växeln och en sanslöst lång väntetid. Att väntetiden är lång är i och för sig inte konstigt eftersom det måste vara många kunder som har problem.
Har du möjlighet. Välj en annan operatör. Com Hem borde beläggas med näringsförbud.
2009-09-14
//M
Comhems telefonilösning skall ni akta er för väldigt noga om ni inte vill betala dyrt och vara utan telefon! Det är skrattretande dåligt! Vissa perioder ligger systemet nere helt. Löften om att det skulle kosta 69 kr/mån slutade i att det kostar 119 kr/mån inkl. nummerpresentatör som inte har fungerat sedan dag ett! Varje månad dras pengar för nr.pres. fast det inte funkar. Comhem säger att man får ersättningen när det är åtgärdat, vilket inte har hänt på 8 (!?!) månader! Återigen, HÅLL ER BORTA FRÅN COMHEM!!
2009-09-14
TRÖTT
I MAJ. 09 BLEV JAG ERBJUDEN MOBILT BREDBAND, TV-LARGE OCH TELEFONI AV COM HEM FÖR 460 KR. I MÅN. DET RESULTERADE I ATT JAG BLEV UTAN DATOR I JUN. JUL. OCH HALVA AUG. RÄKNINGARNA FULLKOMLIGT REGNADE IN I BREVLÅDAN. INGEN VAR PÅ 460 KR. DE FLESTA LÅG PÅ 600 OCH UPPÅT. SAMTALEN TILL COM HEM BLEV MÅÅÅNGA OCH NÅGON KOM PÅ ATT JAG HADE FÅTT EN FELAKTGT FUNG. UTRUSTNING OCH VI KOM ÖVERRENS ATT ÄNDRA TILL TRÅDLÖST. DET SLUTADE INTE SÄRSKILT LYCKLIGT HELLER, KABELN SOM SÄNTS FÖRUT VAR DET FEL PÅ. NU FUNKAR DATORN. MEN JAG SKA BETALA FÖR BÅDE MOBILT OCH TRÅDLÖST. DET FINNS INGEN MED ETT ÖVERGRIPANDE ANSVAR ATT TALA MED, MAN HÄNVISAS TILL KUNDRELATIONER SOM ENDAST KAN NÅS PER BREV. OCH DOM SVARAR INTE PÅ BREVEN. SOM KUND HOS COM HEM ÄR DU HELT MAKTLÖS. DOM TAR INGET ANSVAR FÖR NÅGOT OCH DU KAN FÅ HUR HÖGA RÄKNINGAR SOM HELST. VILL DU BLI FATTIG OCH FÖRTVIVLAD SÅ SKRIV PÅ FÖR COM HEM..
2009-09-12
Fredrik
Comhem är makalöst dåligt. Några exempel:
-Comhem ersätter inte avbrott i sändningarna för mindre än 24h. Så om du t.ex. förväntar dig att se säg... Champions Leaguefinalen. Du knäpper på TVn 1h innan för att försäkra att koder etc ska nedladdas, men det funkar inte ändå och du missar hela finalen. Ja, då får du så mkt som 0 kr i ersättning. Tyvärr har detta hänt mig nyligen + att jag missat stora delar av andra matcher (5 matcher hittills i år där jag fått ringt kundtjänst).
-Comhem bytte programkort. Tyvärr är de inte kopplade till adressändring och de skickade till min gamla adress. Detta "fel" tog Comhem 30 dagar att hitta. Blev utlovad kompensation men har trots 2 påminnelser ej fått något.
-När du ringer kundtjänst pga att en kanal inte funkar så räkna med att bli tvungen att vänta 60 min med TVn på exakt den kanal som inte funkar. Det tar nämligen 60 min att skicka en signal från Comhem.
Värdelöst! Vill du bli gråhårig och få tidig hjärtattack så skriv på för Comhem.
2009-09-08
Thomas
Varje gång jag loggar in, så kommer jag till en sida där det står:
"Du har hamnat på denna sida då din inloggning eller din beställning, av säkerhetsskäl har blivit inaktiv. Pröva att logga in igen eller starta om din webbläsare."
Prövar igen, men samma visa. Har anmält felet per telefon för en månad sedan. Ingen åtgärd. Anmälde det per mail förra veckan, och fick svaret att det redan var åtgärdat (vilket det INTE var). Mailade igen och påtalade detta, och fick följande svar: "Ring support så att dom kan hjälpa dig därifrån"
Skall jag skratta eller gråta? Var finns ansvarstagandet?
2009-09-03
gulu
comhem inte-net Betala för internet och få intenet.
Support knappast. Blir bortkopplad
2009-09-03
johan
Hade stora problem med mitt internet. Efter brottnings match med inkompetensen högborg så visade de sig att de hade kabel problem. Någonstans, som de sa. Därför kunde de inte åtgärda problemet men betalt skulle de ha hela bindningstiden trots att de var obrukbart. Jag kan inte sätta någon sol alls..om de gick att sätta minus sol så hade de fått 100 stycken.
2009-09-01
Margareta
Grattis till sämsta företaget! Absolut det sämsta företaget jag någonsin har kommit i kontakt med!
Finns det ingen ansvarig som vågar stå för den service som ges till kunden?
2009-08-31
co
Var finns valfriheten på TV marknaden. Vem vill vara kund hos Com HEm om man kunde slippa!! Sämsta kundbemötande jag mött.
2009-08-24
Kisa
Den tekniske supporten var så virrig och irriterande att jag var tvungen att lägga på luren.
2009-08-12
L
Modemet fungerar uselt från start, internet havererar med jämna mellanrum & det strular som bara den med fakturorna när vi ordnade e-faktura för att slippa avgifterna.
Supporten är katastrofal..
2009-08-12
Jonas
Vill man en dag helt plötsligt bli på dåligt humör är det bara att lyfta luren och ringa Com Hem. Makalöst vilket företag! Personalen har inte ens koll på vad för abonnemang som finns. Deras erbjudande ser faktiskt när man tittar på dem (icke finstilt) riktigt bra ut. Jag vet efter erfarenhet att så inte är fallet. Ni blir lurade!
2009-08-11
Titti
Jag har sedan 13/5 haft problem med digitalboxen. Returnerat den 2 ggr och senast idag hämtat en ny som ej fungerarar. Har skriftligen framfört mina klagomål och fått ett mkt oprofessionellt svar på vitt papper utan logotype och utan handskriven namnteckning. Kundtjänsten kan inget göra utan skickar endast en returlapp. Akta er för Comhem!
2009-08-11
Sari
Efter att jag uppgraderat mitt bredband, ändrade plötsligt Com Hem faktureringsadressen. Då jag arbetar hemifrån, står min arbetsgivare för bredbandskostnaden. Detta har funkat i alla år, men så plötsligt då jag gjort ändringar avseende den aktuella tjänsten, faktureras bredbandsavgiften till mig. Jag har ringt och skrivit 2 gånger till Com Hem, men ingen har hört av sig. Nu en månad senare damp påminnelsen ner i brevlådan, med hot om inkasso. Hur står det till med Com Hem egentligen??? De klarar inte av vanliga faktura o kreditfrågor i alla fall.
2009-07-29
Peter
Fy fan för Com Hem, är du inte kund så var glad för det
2009-07-23
msf
Har aldrig varit med om ett företag som brister i den utsträckning som Com Hem gör. Dessvärre kan man aldrig nå någon som har ansvar utan blir ombedd att maila in, skriva in då avdelningar inte kan koppla kunder och samtal emellan sig. Kvalitèn är dålig på allt och det värsta är att som kund så finns det ingen motpart att prata med. Nu är det krångligt att byta boxar, bredband, inkopplingar mm och det vet Com Hem och kan därför ha detta undermåliga kundbemötande! Välj någon annan innan allt är inkopplat!!!!! Snälla konsumentverket, Sverker, någon - gör något åt det där företaget
2009-07-22
Jonas
Fruktansvärt hur man kan behandla kunder på det sätt som comhem gör. Luddiga avtal, dålig kundservice som inte fattar vad man har för problem. Teknisk support är fullständigt värdelöst och när de ska skicka ut någon för att hjälpa kan de inte säga vilken tid de kommer bara att de kommer mellan 08.00-16.00. Alltså arbetstid för normala människor! För att få ett avslut på eländet har jag nu försökt säga upp de abonemang jag har. Efter tredje försöket fick jag till slut min slutfaktura. Det är företag som Comhem som får oss privatpersoner att känna oss små.
2009-07-21
Petter
Hej!
Fick dålig bild och de kom ut och fixade detta med en trevlig tekniker. Även supermodern o bra hemsida tycker jag. Kanske ovanligt att gå in här när man är nöjd, men sån är jag!
2009-07-15
Mosebacke
Absolut det sämsta företaget jag någonsin kommit i kontakt med! Kundservicen är urusel och oproffsig. Att lägga på luren mitt i ett samtal är tydligen ett "normalt" sätt att bli av med vad kundservice tycker en jobbig kund. Om det finns alternativ till Com Hem, ta detta trots att kostanden ev. blir högre. Man får senare lägga ner både tid och pengar på att försöka få sitt internet eller sin TV att fungera. Ta inte hem Com Hem!!!
2009-07-14
Mattias
Har under många månader haft problem med kanalsändningarna. Har på egen bekostnad tagit hem en extern teletekniker som säger att signalstyrkan är bra, det är boxen det är fel på. Trots detta vill man inte ge oss någon form av ersättning, om jag ska ha deras tekniker hemskickad måste jag själv sitta och vänta i upp till fyra timmar. Har jobbet ett kvarter bort, och bad dem ringa 5 min innan. Kundservicemedarbetaren hävdade då att det inte är alla tekniker som har mobiltelefon! Va?! Beslöt mig till sist att säga upp avtalet i stället (ny telefonkö) utan uppsägningstid. Detta var omöjligt att fixa, trots att vi just nu har störning på varenda kanal, inkl baskanaler. Man erbjöd oss en ny box mot att vi skulle binda oss ett år till. Det här bolaget suger rejält. De må ha det bästa kanalutbudet, men det räcker inte. Aldrig mer! Telia, here I come.
2009-07-06
Missbelåte
Den sämsta servicen jag någonsin har upplevt. Först flera dagar utan internet och telefon. Sedan två veckor kan jag inte få iväg något e-mail, då de klassas som spam fast jag inte har något virus på min dator. När jag ringer upp kommer jag inte fram eller blir bortkopplad när jag är nr. 3 i en lång kö. Personalen jag pratade med skyller antingen ifrån till dataföretaget eller också är den okunnig. Den tredje personen efter ytterligare kö gick att prata med
2009-06-17
Calle
Då Com Hems bredband går ner, vilket inte händer alltför sällan i mitt hus, är det ingen idé att kontakta kundservice. Sitter man i telefonkö i en timme blir lönen för mödan att man blir beskylld för att ha fel på sin dator eller någon annan del i utrustningen - trots att resultatet blir detsamma med samtliga datorer i hushållet och det enda som sitter mellan datorn och väggen är Com Hems eget modem. Com Hem är experter på att skylla ifrån sig. Och glöm support via email, därifrån får man inte svar på flera dagar.
2009-06-16
M
Dålig, otrevlig support, uppfyller inte sina löften, debiterar tjänster man inte ska betala för, etc etc. Håll dig undan och välj någonting annat i stället.
2009-06-13
Missnöjd
Comhem har ingen kundservice. Långa tider i kö för att komma åt supporten - aldrig upplevt mindre än 30 min väntan. Sedan när man väl anmält problemet får man dagen efter ett SMS att ringa igen. Varför kan inte Comhem ringa upp - de har mitt telefonnummer. Sedan ytterligare minst 30 min väntan. Teknikern - han kommer bara mellan 09-11 alt 13-16. Jobbar inte Comhems kunder? Så det är semester som gäller!!!!
2009-06-01
LURAD!
Jag är 62 år gammal och har alltså ganska lång erfarenhet av livet och olika avtal. Men har aldrig upplevt något som liknar Comhems nonchalans.
Jag blev uppringd av en säljare som ville att jag skulle binda "avtalet" för att få prova-på-kanaler. Jag gick med på det eftersom jag trodde att det gällde befintligt avtal (samma adress, samma efternamn). MEN DET VAR ETT HELT NYTT AVTAL, med samma 8 favoriter och i samma tv som förut.
Nu går det inte att få kontakt med någon på Comhem, ett enda telefonnummer som man gömmer sig bakom. Finns det ingen ansvarig som vågar stå för den service som ges till kunden?
Går det inte att skicka utan att välja antal stjärnor - jag tycker inte Comhem ska ha ens en halv.
2009-05-19
Har Com Hem hört tals om tre hål i väggen? Där ingår alla tre!
2009-05-05
GåBort
...meddelandet man får när man ringer 0771-55 00 00. Och deras hemsida kommer man inte in på heller. Min tv har ingen bild och jag vet inte om det beror på gammal tv eller fel hos com hem... jag anar det sistnämda.
2009-05-05
Sämsta kundtjänst som finns! Blir det problem så kopplar dom bort en....
2009-03-18
Vidar M
Tack Tomas Vidmark för att du lugnade min frustration när jag var
hjälplös med telefoni-ochdigitalvt-installation.Hoppas teknikern kan hjälpa mig.
2009-02-12
Ofta utan bredband, har beslutat byta till Tele2
2009-01-26
SOK
Har åter gjort fel och vägrar rätta till felet.
Kan inte längre se analoga kanaler.
Varning för detta företag.
2008-12-12
L-G
Detta företag kunde varit bättre om man hade färre avbrott, fler personer vid supporten, kompensation för ekonomisk förlust vid bet av räkningar eller köp av Aktier och fonder. Comhem AB har extremt lång väntetid då jag ringer supporten. I min bostadsort har vi 3 veckors funktion och 4 veckor av avbrott i både internet och TV. Prisena är inte rätt satta med tanke på vad Comhem AB levererar, även om de tillhör en av de snabbaste anslutningarna i Sverige. Jag funderar på att byta leverantör men det skulle kosta mig mycket arbete. Jag brukar skriva dagbok om när internet eller TV:n slutar fungera. Sedan skriver jag till Post
2008-12-08
Jossan
De har dragit 199:- i månaden via autogiro i 9 månader EFTER vi sagt upp abbonemanget. Pengar som de nu vägrar betala tillbaka! ALDRIG MER Com Hem för oss i alla fall!!!
2008-11-07
besviken
När jag ringer först kommer jag till ett knapp alternativ tänk på dem som inte kan ange en viss siffra på sin telefon och inget kommer de att man ska bli vidare kopplad iaf.. ? alla har inte toppmoderna telefoner?! senare när jag väl får tag i en telefon ber de mig knappa in mitt postnummer... får vänta en stund kommer till någon telefonist jag ber få prata med marknadschefen och då frågar hon varför? de har väl itne hon med att göra om jag vill prata med honom är de ju honom jag söker. blir senare kopplad överallt och ingenstans för att senare veta att han är ute för dagen?! orka!
2008-10-27
Kalle
Har nu ringt 2 gånger uppgiven väntetid ca 3 min efter 5 min bortkopplad.Fy Fan.
2008-10-07
Anders S
Ett bolag med den ställlningen som comhem måste fråntas rätten att bedriva företagssamhet när dom uppvisar en sådan nonchalans mot sina kunder. Jämförelse saknas
2008-09-09
Det är totalt omöjligt att komma fram till dem via telefon. Har försökt. Svar, det är många i kö v.g försök senare. Samma sak var gång. Är det så svårt att komma fram får de sätta dit fler att svara i telefon. Tur man inte har telefon eller bredband hos dem.
2008-08-31
Förbannad
Har varit utan TV i en vecka, kabelnätet är trasigt, comhem reparerar ej. Det är ett antal hyresgäster som det berör på Chalmersgatan 26 i Göteborg.
2008-08-11
FA
jag har försökt nå deras kuntjänst i flera dagar utan att komma fram, otroligt dålig service!!!
2008-07-17
Josephine
Vi kan aldrig lita på att vårat internet fungerar när det behövs!
2008-07-09
smulan
Alltid strul, är det inte tv, bredband så är det telefoni. Kan bara säga aldrig mer. comhem. Har aldrig upplevt sämre med någon annan leverantör.
2008-07-04
ComHem är så DÅLIGT på alla frågor att det saknas ordet att beskriva det.
2008-06-13
Är för femtioelfte gången utan telefon/bredband!!! Försökte ringa comhem från jobbet, har ju ingen tele hemma :( Och det fantastiska har hänt, comhem har överträffats sig själva. Nu kan man inte ens komma fram till dom, och när man ska in på deras hemsida ligger den oxå nere. Ska man skratta eller gråta. Har svårt att tänka mig att cheferna på comhem själva har dom som leverantör........
2008-06-10
Mansoori
enligt kundnr:20087742.skulle jag har varit är kund fm 10-04-2008. Idag är 11.06.2008 som är 2månader som ni lovar och jag har ingen Telefon.Jag vill gå tillbaka till Tel 2.Jag är sjuk, jag behöver tele kontakt med lasarettetSka ni svara eller ska copla advokaten.
2008-05-29
Besviken
Alltid samma svar: Var god vänta! Långa telefonköer och tjatiga säljare som alltid vill vi ska skaffa com hem telefoni också. Aldrig. Vi har bara com hem på teven för vi måste, alla lägenheter har det o man kan inte välja.
2008-05-13
Nöjd
Har använt 8mbit adsl först hos telia med många problem och max 6mbit ner och ca 60kbit upp, bytte till tele2 - billigare och trots att jag hörde en del negativt funkade det minst lika bra som telia med samma hastighet. Fick sedan erbjudande från comhem och nappade på deras 8 mbit vilket blev över 1mb i sekunden ner och runt 120 kb upp vilket är superbra enligt mig. Har haft avbrott några enstaka gånger vilket då drabbar iptelefonin samt tvn också men jag hade ändå oftare problem då jag hade adsl. Jag är supernöjd, väntar bara på att få 24 mbit ner och 8 upp.
2008-04-01
Hemsida och framför allt den obefintliga kundservicen är katastrofal. Försök att hitta telefon nummer till kundservice på hemsidan. När du hittat numret, ring och prata med en bandspelare 2-3 minuter innan du hamnar i en kö. Där skall du lyssna på information som du inte frågat efter i 10-15 min. Dessutom får du frågan om vad du tycker om kundservicen!! Varför ställa frågan när man ändå inte bryr sig om vad kunderna tycker. Primitivt, värdelöst.. Ledningen för supportavdelningen borde avgå, få sparken, omplaceras eller deporteras omgående. Vem äger företaget? Hur mycket av min lediga tid anser Comhem att jag och kunderna rimligen skall lägga ner på en enkel fråga. Livet är för kort för att man skall acceptera detta.
2008-03-18
Har haft en felanmälan i snart ett år och det enda man får höra är bortförklaringar, trots att de erkänt att ett stort tekniskt fel föreligger. Bara att få dem att lyssna på mig och verkligen undersöka felet tog ca 6 månader. Otroligt att det kan vara så uruselt!
2008-03-03
Dålog service, väldigt långa köer till supporten
2008-02-25
Förbannat
Ständiga avbrott i TV-sändningar. Att ringa deras support hjälper inte.
2008-02-04
Besviken
Alldeles för lång väntan1 Kopplas hit och dit.
2007-10-19
Urtrött.
1. Det kostar pengar att vänta 2. Ber man att bli uppringd händer inget. 3. Skickar man E-post så får man ett donotreply@conhem.se till baka där man blir ombedd att savar. donotreply->lika med reply. Man får änd inget svar. Idiotiskt!!
2007-09-28
Gav upp!
Inget av alternativen passade in på mig som gavs. Mycket bättre med en verklig person att prata med som kan slussa en rätt. Är så trött på att knappa in än det ena och än det andra.
2007-09-14
Erik
Hur kan comhem ersätta eurosport men 4sport, gamla program, långa serier fotboll och kampsport som bara kan tilltala specifikt intresserade, vid tillfällen har jag sett fotbollshuliganer i lagfärgade halshukar som plöjer fram på gator med poliser utrustade med sköldar på sidorna. Denna skräpkanal måste com hem få betalt för att visa. Visningsvärde och kvalitet är väl inget som styr förstår jag utan ren och skär krämarmentalitet, det måste ju vara så förstår jag.
2007-08-21
Besviken
När bredbandet inte fungerar (vilket inträfffar alltför ofta!) kan man förstås inte nå Com Hem via mail,f.ö. inte heller via telefon (oacceptabla väntetider), ej heller via "vanlig" post eftersom någon adress inte framgår! Uselt!!
2007-08-07
CIV.ING LL
företaget har under ett halvår struntat i att reparera en trasig server i Västra Frölunda. Avbrott i pokerspelandet (dyrbara) är legio. Trots hundratals påringningar och påpekande av hundratals abonenter händer inget annat än att en så kallad tekniker åker ut och undersöker de lokala förstärkarna. Vid mina samtal med denna tekniker förstår jag att kunskaperna om felkällan (servern)totalt saknas.Listor har börjat skickas runt till hundratusen boende i området,målet bojkotta comhem för alltid. Vissa comhem-kunder har haft problemet i ETT ÅR...
2007-08-02
Azrak
Väldigt ofta minst 15 minuters kö när man ringer och de missar att sända en hel del fotbollsmatcher. De skickade mig till inkasso när felet var deras, när jag ringde och påpekade detta, beklagade dom sig och rättade till problemet trodde jag, men sen kom fakturan från inkaso. jag står i kö 46minuter till inkasso men kommer inte fram. vad gör man...

Har inget gott att säga om Com Hem. Usel hjälp när det gäller annat än att teckna nya avtal. Kommer aldrig att använda mig av er igen efter att jag har betalat 4 månaders bredband fast jag inte använder det.
Tack för hjälpen.... med ingenting.