Omdömen om Frö med Posten
2011-05-28
fd kund
Fakturapåminnelse trots betalning var gjord för 2 månader sen! Företaget är nästan omöjligt att få kontakt med, svarar inte i telefon och läser inte mail. Personalproblemen intresserar knappast oss kunder!
2011-05-23
anonym
Sticklingen jag beställde var utan några vidare mjuka skydd runt omkring. Instoppad och förpackat i ett paket 8 gånger större och bredare än trädet självt. Ändå var detta "Mattel Toys" paket för kort och trädet stoppades bara snett och löst in. Plasten runt omkring trädet var inte ens ihop tejpad och pga detta var den helt öppnad och plantan låg löst vid sidan om den. Plantans yttre bild- och beskrivnings emballage stoppades ner i paketet först så båda plasten o emballagen tryckte sönder sticklingen från två olika håll och bröt av dess gren. Hela paketet var full med blad och jord.
Dessutom vet jag inte vart ifrån bolaget tog sig rätten att skriva ut mitt personnummer på faktura
2011-05-20
Susanne Rydvald
Det är enklare att beskriva vad som är bra med bolaget för det tar inte så lång tid. Varor från beställningen innan medräknades vid nästa beställning också, vilket blev mycket trubbel att få bort. Lång väntetid på varan. Bolaget har inte ens sin adress angiven på hemsidan. Fick betala extra pga att jag inte betalade med kort, vilket ändå inte informerades om i förväg. Varorna var inte värda priset och liknade inte alls beskrivningen.
2011-04-20
Beställde fröer som aldrig kom. Fick ringa flera gånger och påminna och till slut kom de men de hade glömt hälften. Fick återigen ringa upprepade gånger eftersom ingen på företaget pratar med varandra. Till slut kom varorna som fattades med det var bara det att det var fel varor. Har efter det haft upprepade kontakter för att få mina pengar tillbaka vilket jag inte lyckats med än. Tänkte jag skulle spara tid och handla på nätet men det var en katastrof, fattar inte hur man kan driva ett företag på det sättet!!
2011-04-14
Banken har bekräftat att betalning har gjorts, men frö med posten säger att de inte har någon beställning från mig. Har mailat igen flera gånger, men inget svar. Har försökt att ringa men telefonnumret på deras hemsida har upphört! Tur att det inte var någon stor summa jag handlat för.
2011-03-31
ALDRIG MER! En betygsstjärna är, i mitt tycke, en för mycket.
Två gånger har de totalt missat en beställning. Vid den senaste svarade de inte ens på mina mailförfrågningar om när, de redan betalda, varorna kommer.
Vid telefonkontakt från min sida efter en månad, ges inte ens ett "ursäkta" och när så paketet äntligen kommer, saknas 3 artiklar.
Ny telefonkontakt, ny väntan - inte heller nu någon ursäkt, snarare ett ifrågasättande och med kommentaren "GRATIS!" noterad på bifogad fakturakopia och självklart ingen som helst kompensation.
De må ha mycket att göra vid den här tiden på året, men någon ordning får det allt vara. Det finns andra fröförsäljare på nätet, som jag beställt från och från vilka framtida fröer fortsättningsvis kommer att inhandlas.

Blev uppringd av företaget dagen efter att jag beställt eftersom minst hälften av lökarna och fröerna var slut. De inledde med "en av tulpanerna" och ville få mig att byta till något de hade. När de nämnt halva beställningen bad jag dem makulera beställningen. Damen blev märkbart irriterad över detta. Alla varor som är slut ligger dock kvar på hemsidan. Trist. Men det ekonomiska löste sig iaf.