2009-07-20
Jag är inte nöjd med hur jag blev bemött sist jag klippte mig hos Klostermanns frisörer. Frisörskan klippte håret men lämnade luggen. Jag sa att jag ville att den skulle kortas. Hur jag än förklarade att jag ville ha lugg så sa hon att jag skulle passa bättre i att ha lång lugg. När jag sa att jag inte vill ha hår i ansiktet så sa hon att jag kunde ha ett hårspänne i håret tills luggen växt ut så pass långt. Eftersom jag inte mådde helt 100 fick jag till slut ge mig. Hade jag varit frisk hade jag vägrat att betala 350 kr för att inte bli klippt.
Det låter inte bra. självklart skall du själv bestämma hur du vill ha det och vi ska bara ge förslag.Du får gärna komma tillbaka och vi ordnar din lugg som du vill ha den mvh Pia klostermann
2008-02-21
Johanna
Tjejerna som jobbar på klostermanns hårpalats är riktigt duktiga allihopa, trevliga och serviceminded. Nageltjejen gör riktigt snygga naglar - Linda- Tack för det!! många kramar till er!
2008-01-07
Anita
Ingegerd är den bästa frisören som finns. Rekommenderas över alla andra; snabb, duktig, snygg och trevlig.
Låter ingen annan än Pia på Klostermans röra mitt hår, hon är kanon!