Vald plats Göteborg Välj ort

Omdömen om Erngrens Båtvarv AB

2011-07-04

Carl

Nej, fy!

Om man inte gillar båtlivet ska man anlita det här företaget! Ett säkert kort för strul med båten, långa väntetider och tomma löften och sen ursäkt på ursäkt på ursäkt. De borde byta bransch till bortsnackarbranschen istället - för jäklar vad en snubbe hos dem (tror att han) kan snacka! Nej, fy! Finns det inget sämre betyg än en etta? Jag vill ge minuspoäng!

2010-08-03

Sabbath Zib

Trevliga men ingen koll

Har anlitat dom för försäkringsvärde, och de vill väl och är trevliga och hjälpsamma men de har tyvärr katastrofal ordning och reda. Dom har slarvat bort mitt kapell och jag har sprickor i båten som de skulle åtgätdat, men jag orkar inte ta upp det med dom efter allt strul. Jag ger helt enkelt upp.

Svar från Erngrens Båtvarv AB
2011-01-17

Tyvärr har du alldeles rätt Mattias, i att det har varit en mycket turbulent period. Men nu är det ny chef och systemet är omgjort för att undvika liknande händelser igen. Beklagar att du har blivit besviken och hoppas att vi kan återfå ditt förtroende.

R1002834;Båtvarv, marinor

Fler båtvarv, marinor i Muskö