Norrorts Byggteam HB

Kategori: Byggmästare, Byggnadsentreprenörer

Omdömen om Norrorts Byggteam HB

2011-05-02

Anders Bladh

De struntade helt i att komma!

Läste de poisitva kommentarerna och bokade in Norrorts Byggteam. De var inte speciellt flexibla, ville inte komma tidigt, så jag fick ta ledigt från jobbet. Tyvärr struntade de helt i att komma på överenskommen tid och hörde inte ens av sig.
Dyr och dålig erfarenhet av denna firma!

Svar från Norrorts Byggteam HB
2011-10-03

Tråkigt att vi missade avtalad tid. Tyvärr havererade telefonen på grund av fuktskada. Hade alla bokade kundbesök i telefonens almanacka. Vi försöker alltid att utföra kundbesök direkt på morgonen. Lättast för både kund och oss. Om det passar kunden bättre, utför vi ofta besök på kvällstid. Mvh Norrorts Byggteam

2010-08-23

Sture P Sture P

Jättenöjd villaägare

Bytet av träpanelen på takfoten utfördes snabbt och professionellt av Peter och Håkan. Trevliga och yrkeskunniga grabbar som vi gärna rekommenderar och gärna anlitar igen.

2010-02-15

F och M Testorf

Renovering duschrum, relax med bastu

Peter Wilhelmsson och Håkan Sandberg har en enorm kompetens, är noggranna och punktliga. De ser inga problem, bara lösningar. Vilken tur vi hade att just de ville åta sig arbetet hos oss !

2010-01-18

Thomas

Ombyggnad av kök och stenläggning av uteplats

Vi har vid två tillfällen anlitat denna firma och
vi är enormt nöjda med deras jobb. De är noggranna och punktliga och kommer med idéer om hur saker skall lösas. Dessutom är de supertrevliga att ha och göra med. Vi kan varmt rekommenderar denna firma.

R1000656;Byggmästare, Byggnadsentreprenörer