Omdömen om Forum Frisörerna
2012-01-07
Salongen är snygg och fräsch med kunnig personal. Har gått här många år, även mina barn. Resultatet blir kanon varje gång !
Rekommenderas varmt !
2011-06-17
Gustav
Möttes av en trött ganska otrevlig tröttmössa till frisörska. Resultatet blev helt ok men upplevelsen i sig gör att jag inte kommer gå tillbaka dit.
Hej Gustav!
Tack för din åsikt och vi tar till oss din kritik.
Vi kommer att göra allt för att vårt kundbemötande skall bli ännu bättre.
Forumfrisörerna
2009-08-05
Marianne
Har varit hos Forumfrisörern i Nacka Forum, och har aldrig varit så proffesionellt mottagen förr. Bra service, trevlig personal och inte minst skicklig.
Gjorde en färgbehandling med klippning, och har aldrig fått så perfekt resultat. Jättenöjd. Ni har fått en ny stamkund. Jag rekommenderar er varmt.
2007-12-27
Margareta
Har klippt mig här i flera år hos olika duktiga o trevliga frisörer och så småningom hittat Helena, som alltid lyckas få till den frisyr jag vill ha och den brukar hålla stilen ända till nästa klippning. Priset också helt ok.
2007-05-29
karlsson
jag tycker att helena på forum frisörerna är den duktigaste o trevligaste tjej som jag varit hos. Hon får en att känna sig hemma i salongen. Tack för det bra arbete du gör.
2007-05-29
nöjda!
min dotter blev omhändertagen av en tjej vars jag tror hette Nancy. hon lockade min dotters hår, det blev så fint. tack!

Skulle klippa och slinga mig men kom därifrån med en halvfärdig klippning. Frågade först vad allting skulle kosta med min längd och fick svaret 800-900. Klippningen var hackig och det togs ingen hänsyn till hårets fall. Hon försvann ut för att sedan komma tillbaka med en manlig kollega som sa att det skulle borde färgas istället för att slingas ljusare. Priset enligt honom skulle bli 1300. Priset 800-900 var då plötsligt ett "från-pris". Valde då att betala och gå därifrån. Priset blev 330 kr(!) för en ofullständig klippning då hon skulle fortsätta med klippningen efter färgning.