Jämfört med priserna i vilket butik som helst gör N&N upp till 8 ggr påslag...! De var inte heller villiga att dra ner priset efter påpekande.
De är få i personalen vilket gör att de inte är flexibla med arbetstider och bokningar. Bra utfört arbete dock, men det är ju något man borde kunna räkna med ändå...
Anmäl omdöme
Svar från Nordlund & Nyström El & Styr AB
2012-02-08
Eftersom du anonymt skriver detta omdöme kan jag bara kommentera som ett generellt fall. Om annat inte överenskommit innan entreprenadens start debiteras material med våra grossisters grundnettoprislista i enlighet med den prislista du godkännt vid arbetenas start. D.v.s. inga påslag görs! Du är mer än välkommen att kontakta mej för diskussion om du känner dej vilseledd på något sätt. En av våra målsättningar är att bli erat förstahandsval när ni väljer elinstallatör, men då måste vi också få chansen att behandla ev. frågor och inte hitta sådana påståenden på nätet. Välkommen att kontakta oss för vidare diskussion.