2009-11-02
puckelM
Sedan jag började gå till X-Dream har jag varit 100% nöjd varje gång. Visst det är inte billigt men det blir proffsigt gjort och det är inte dyrare än många andra ställen. Att man har trevligt och känner sig välkommen gör ju det inte sämre. Tack alla gulliga tjejer i baren.
2009-06-13
Cissi
Har gått hos dessa tjejer sedan januari och är supernöjd med mina naglar. Nu har dom bytt ut stolarna så nu sitter man skönt också. ;o)
Ni är toppen!
2009-04-04
jag har under ca: 1år gått hos tjejerna på nagelbaren, jag har bara positivt att säga. man får sig alltid ett gott skratt + att man får sveriges snyggaste naglar. har varit hos nästan alla där och är alltid nöjd! fortsätt så tjejer!!!
2009-01-19
beundraren
tjejerna som jobbar där är väldigt bra på alla sätt och viss, alltid glada...man känner sig alltid välkommen när man kommer dit och blir bemöt på ett sätt som man alltid annars inte blir och då menar jag på ett mycket positivt sätt
2009-01-18
Annika
Det är lika trevligt att gå och fixa naglarna varje gång.
Man blir väl omhändertagen och ompysslad av den skickliga och roliga personalen som gör ett fantastiskt jobb!
2009-01-15
ulla-britt
Jag tycker att personalen är urgulliga, roliga och skickliga!
Jag har bara gott att säga om personalen!
Jag rekomenderar att ni provar!
2009-01-14
N.M.
En mycket trevlig upplevelse med ett fantastiskt trevligt gäng som tog väl hand om mina naglar. Resultatet föll både mig och mina vänner in i smaken.
Jag rekomenderar alla denna upplevelse.
2008-12-18
"Tussi"
Efter 13 år och ett antal olika nagelteknologer, från Blekinge till Stockholm - så är detta det absolut bästa stället! Nina är otroligt duktig, noggrann och samtidigt socialt begåvad så att man slapp ha tråkigt under tiden. Priset är helt marknadsmässigt och att utbudet på material är så stort gör att man slipper "fastna" hos en teknolog som av någon anledning inte vill bygga annat än just en sort. Rekommenderas varmt!!!!
2008-11-17
ciccen
tog 2 timmar att få ett set med naglar gjorda, hemska stolar att sitta i o resultatet blev tjocka naglar som släppte i kanterna redan samma kväll
2008-01-29
SM
snälla skojar ni med mig.. dem är jätte dåliga och det är för dyrt.. rekomederar verkligen inte dem.. om du vill slösa pengarna på naglar som är dåliga och om du vill träffa tråkigaste tjejerna så var så god. men vill du ha fina naglar och vill du gå till någon som du kan lita på så rekomenderar jag nagel akuten på söder..
Så nöjd. Bra kvalitet och bra personal. Kan inte bli bättre.