2009-09-29
Rolf
Så otrevligt bemött som jag blev på byggmax i linköping har jag aldrig tidigare blivit.
2009-02-03
Byggmaxare
Ser att det är några som klagar på service och kvalité. Jag arbetar själv på Byggmax och kan berätta lite om vår policy. Vi säljer billiga byggvaror. Dvs ni betalar mindre pengar för praktiskt taget samma grejer som hos andra bygghandlare. Det betyder att Byggmax är butiken för er som vet vad ni ska ha och kan plocka ihop det själva. Personalen är först och främst där för att se till att allt är på sin plats, att kunderna sköter sig och för att ta betalt. Vi svarar på frågor om vi kan svara. Byggmax utger sig inte för att personalen kan svara på allt som vissa andra kedjor. De flesta av oss är inte utbildade snickare osv. Och för att kunna ha låga priser sparas det in på andra saker så som personalkostnader. Vi har inte personal till att springa och hjälpa kunder alltid. Men vi hjälper gärna till om vi har tid. Det är så det fungerar på Byggmax för att ni kunder ska kunna spara en slant. Hoppas alla de som klagar har fått lite bättre insyn nu. MVH
2008-11-24
Lab
(Omdömet avser BYGGmax)
Utan er hade vi aldrig haft råd att renovera som vi har gjort. Tack !
2008-11-24
Bob
Som hemmabyggare har jag varit lite skeptisk till BYGGmax, då en hel del personer SÅGAT butikens service och kvalitet. Nu kan jag bara tala för butiken i Skellefteå, men jag blev helt klart positivt överraskad. Den unga personalen var mycket service-minded och försökte hjälpa till på alla sätt. Priserna var mycket bra och jag kan inte säga att kvalitetén var speciellt mycket sämre än någon annanstans. En positiv överraskning!
2008-11-23
simon
Jag tycker om byggmax för de har så bra kalitet. Och super trevlig personal som sörvar en. Och fina saker. Där finns aalla sårters skruvar och spikar som är super bra.
2008-11-22
filip
Jag älskar byggmax för de har så många bra saker som inte går sönder lätt. Morfar ska inte ta isönder sakerna och det kan han inte.
2008-11-19
Byggmax är väldigt bra för att det är bra byggvaraor och bra service.
2008-11-16
Tom
(Omdömet avser BYGGmax)
Mycket hjälpsam personal, de bästa priset! Vad krävs mer?
2008-11-13
(Omdömet avser BYGGmax)
Billigt! men med obefintlig service begränsad kunskap hos säljarna.
2008-11-07
BiWa
Jag fick jättebra vägledning av personalen i Kållered när jag köpte virke och annat till ett altantak.
2008-11-05
Lennie
Butiks personalen är inte intresserade av att hjälpa till och kundservice är rent av otrevliga. Åk till K-Rauta istället!
2008-11-05
gerott
Sveriges billigaste byggvaror Kanonbra hemsida snabb, överskådlig med lagerstatus/varuhus Att personalen är kunniga och trevliga år en extra bonus
2008-11-04
nöjd
Det är super smidigt och köpa pellets. Det är kr/påse då kan man ta så många man behöver. Dem är väldigt billiga kr/påse också billigare är att köpa en hel "pall" =P
2008-11-04
Annika
Vilka underbara killar som jobbar på Byggmax i Vellinge! Alltid lika glada och ger bra service! Bra priser, bra varor och trevlig personal!
2008-11-02
SA
man brukar säga att det dyra inte alltid är det bästa (kvalite) men i det här fallet så valde vi en annan bygghandlare när vi skulle köpa virke till våran altan. Dvs bättre kvalite hos en lite dyrare bygghandlare , raka och hela brädor + garnati på virket om det skulle vissa sig var fel på någon brädan. Vilket byggmax INTE ger. Annars en mkt bra affär för övrigt , har köpt mkt annat där så som metall beslag , stuprör och mkt skruv till en billig peng.
2008-11-01
Nöjd kund
Helt kanon Klart billigast Handlar ingen annanstans
2007-08-30
Inte den bästa kvaliteten men kollar man noga kan man få virke rätt så billigt..
2007-07-17
besviken
Besökte ByggMax i Falun och det finns det minst en kvinnlig personal som inte har kompetens eller kunnande för att arbeta där. Annars är det bra priser.
2007-06-22
Magda
Imponerad av att grabbarna o tjejerna klarade av att hjälpa mig så fint, trotts att dom var så få. Dagens ros till er i Sundsvall
2007-06-12
Arselspark
Bra grejor till bästa priserna. Svårt att få hjälp, men vet man vad man ska ha är det här stället att kolla.
2007-06-11
Imp
att handla men något tvivelaktig kvalité på virket. Bra priser!
2007-06-07
Hase
Bra att kunna göra inköpslista på webben innan man besöker butiken, speciellt då man bor långt bort!
2007-06-05
J
Frågade om tre olika saker fick jag vet inte till svar på alla 3 frågorna bra priser men mer påläst personal vore trevligt.
2007-05-24
Klasson
Halva priset på golvlister samt frigolitisolering vid jämförelse med lokal affär i Stenungsund.
2007-05-07
åj
pigg och glad personal, en god hjälp vid lastning
2007-05-07
Fixa Hemma
ByggMax har bra tryckinpregnerat virke och har hygglig kvalitet på trävaror. Jag har sparat många tusenlappar på att inhandla här. Jag undviker att handla på helger, då köerna till att få materialet uppmätt är enormt tidskrävande.
2007-03-07
Hur bra som helst!!! Superbra priser och bra kvalité Jättetrevlig personal i Sundsvall.
2007-02-24
fd. kund!!
Reklamerade ett laminatgolv som inte var fräst i vinkel, går alltså absolut inte att få ihop! det skillde upp till 4 mm. i de snedafrästa kortfogarna. Men de två pojkarna som jobbade denna dag visste inget om golv, absolut INGET!! De säger att: Slår man hårt går det ihop - LYCKA TILL säger jag då!! Då slår man sönder ytskiktet !! Jag som kund fick fylla i en massa blanketter för att efter lång diskution kunna BYTA golvet INTE ÅTERLÄMNA ALLTSÅ!!! Aldrig mer ett golv där!!!
2007-01-13
Danne
Bra bemötande av personalen, om dom finns tillgängliga vill säga. Anställ mer personal som kan hjälpa kunderna tack!
2007-01-11
Anders
Fick ett mycket bra bemötande av personalen på byggmax. Dom tog sig tid att hjälpa mig med hitta längder som jag skulle ha. Jag vill tacka alla på byggmax och rekommendera byggmax till alla som ska bygga.
Mvh
Anders
2007-01-05
SB
Detta superbra företag skulle finnas i fler städer så vi slapp allt översitteri från andra aktörer i branschen.
2006-11-28
HH
kommer aldrig mer sätta min fot på byggmax i arninge, blev behandlad av personalen som man va riktigt dum eller nått. arrogans kommer ni ingenstans med.
Nu mister ni en byggare som handlar för 500.000 om året men dom pengarna hamnar hhos k-rauta istället för där har dom perfekt kvalitet och mkt kunnig personal.
2006-09-22
Nöjd Kund
Otroligt lätt att handla, mycket bra priser och trevlig personal
Jag har mestadels köpt virke på Byggmax här i Linköping. De gånger jag köpt annat är när jag byggt grejer med ett något lägre krav på finish, källarutrymmen, förråd osv. Kök osv inhandlar jag på andra ställen.
Eftersom priserna är bra är jag nöjd. Det är dock tråkigt att inte kunna lämna tillbaks virke. När jag beställer via nätet vill jag ha möjlighet att granska varorna och sen returnera oönskade brädor. Jag måste dock säga att när virket levereras och har kommit direkt från paketet så håller det högre kvalité än de utplockade högarna på gården.
Något riktigt dumt är att när man tar en bräda på gården som innehåller sprickor och är dålig så får man ändå betala för hela, lite borde de kunna pruta.