Runy´s Frisörer

Omdömen om Runy´s Frisörer

2012-05-21

Lilit K Lilit K

Annelie är bäst!

Täbys bästa salong, mycket trevlig personal och bästa frisören Annelie!

2012-05-16

Susanne

Bästa Annelie

som alltid mycket nöjd med resultatet efter klipp och färg!har gått hos Annelie i många år nu.man får bra stylingstips.och älskar prata makeup.tack för alla tips!blev fin inför Parisresan.även därborta fick jag en massa komplimager.åker till Täby från södra Sthlm

2012-05-13

Sessi

Anneli

Jag hittade Anneli genom en vän som alltid är så fin i håret. Hon verkar ha jobbat på kändissalong innan så det är ju kul att hitta en sån frisör i lilla Täby!
Nu har även jag fått en klippning och ny färg som jag aldrig haft förut men som jag trivs otroligt bra i!
Tre, för mig okända, tjejer har på två veckor frågat mig vem min frisör är! Utöver dem får jag dagligen komplimanger för mitt fina hår!
Anneli är bästa frisören! Tack!

2011-07-17

Malin

Tack!

Duktiga Sarah räddade mitt hår som förstörts på annan salong. Stort tack till alla för trevligt bemötande och framför allt gjorde ni ett kanonbra jobb med håret!

2011-05-15

Peter

Bäst!!!!

Bästa salongen i Täby

2011-04-13

Annika

Har hängt med Annelie i 10 år nu och byter aldrig bort henne! Hon kommer ständigt med nya ide'er och det blir alltid superbra!

2011-04-12

Rolle

Bästa Runys

Jag tycker att runys är i särklass den bästa frisören i norrort. Har varit på de flesta salongerna i täby. Men just runys är speciell med kaffe till kunderna trevlig personal och väldigt duktiga herrfrisörer.

2011-04-04

Har klippt mig hos Annelie länge nu och är jättenöjd!

2011-03-29

Bäst i test :-D

Blev jätte nöjd, kan varmt rekommendera.

2011-03-28

snart stamkund

Håller med!

Jga visstt inte först med rekomendera Anneli.
Hon är bästa frisör. Fantastiskt färg! Ser ut som Beyonse! Hi hi!
Extra pluss för service.

2011-03-14

Marie O Marie O

Annelie är...

min favoritfrisör helt klart. hon kan mitt hår, ger mig ärliga och bra råd, och jag är alltid supernöjd när jag går därifrån. Samt att hon gjorde mig till världens finaste brud, med både hår och make up :)

2011-02-20

Evelyn

Annelie!!

...Är i särklass den bästa frisören jag varit hos, någonsin. Jga är ganska kräsen, och har varit hos många frisörer! Hon vet precis vad jag passar bäst i, och jag kan bara luta mig tillbaka medan hon skapar. Har ALDRIG blivit fel, fast jag klippt mig och färgar mitt hår hos henne i flera år nu. Du är bäst!

2011-02-18

Lona

Ska man klippa sig i Täby C så är det på Rudys

This is it!

2011-02-15

David

Super nöjd

Blev jätte nöjd både med klippningen och servicen.

2011-01-12

Petra

Fantastiskt nöjd

Från att jag flyttade från min hemstad för 10 år sedan hr jag provat olika frisörer och ALDRIG blivit helt nöjd. Tills jag flyttade till Täby och panikslagen letade efter en frisör som hade tid för mig inom två dagar, hittade Runys frisörer och hamnade hos Anneli. Hon förvandlade mitt ganska tråkiga hår till ett grymt, rockigt och helt fantastiskt svall! Frisyren funkar super i både lockigt och rakt. Anneli är en skicklig frisör som vet vad hon gör med både sax och färgning, hon är jättetrevlig och man känner sig lyxigt ompysslad! Jag skulle vilja hålla henne för mig själv så att det inte ska bli svårt att få tid :) Men jag kan inte annat än varmt rekommendera henne!

2010-11-17

supernöjd

Anneli

Jag måste rekommendera denna underbara frisör!
För första gången i mitt liv har jag fått en frisyr av mitt långa hår.
Alla andra har bara toppat och jag har inte tott att det gick att få så snygg frisyr utan massa stylingprodukter och föning.
Att det sen var förstaklassig service gjorde inte besöket sämre!
Lång hårbottensmassage som var superskönt.
Tack för denna gång! Ses igen!

2010-08-09

Oengagerad personal

Förutom att personalen verkar vilja vara någon annanstans (helst en plats där man inte behöver ha kundkontakt) är detta inte en salong där man är villig att tillmötesgå missnöjda kunder. Såvida man inte är helt hundra på sin frisör bör man söka upp en salong med en annan policy.

Fler företag i Täby