Tandläkare Viking Melander AB

Kategori: Tandläkare

Omdömen om Tandläkare Viking Melander AB

2011-07-05

Ulrika

Tack! Toppen att du hade möjlighet att ta emot mig med så kort varsel mitt i semestertider. Tydlig och nogrann. Mycket nöjd!

Jerrt

Rekomenderas.

Jag kan starkt rekomendera denna tandläkare samt hans tandhygienist Stina.

Jag bokade en tid och fick träffa de båda för diverse. Jag hade tidigare blivit lurad att tro att jag hade hål i en tand, men efter besök hos Viking visade det ingenting.
Skönt med en tandläkare som kan vara ärlig och inte bara tänka pengar utan också på patient vård.
Jag fick även berättat för framtida hål att de arbetar med laser(!) det passar ju mig alldeles utmärkt eftersom jag tycker att borrandet kan vara obehaglig.

Tack för all hjälp i Stina och Viking! Vi ses nästa år. (Om jag inte passar på att göra en blekning nu in för semestern...)

Mats

Tack!

Tack för det trevliga bemötandet och att jag äntligen fått munnen i ordning!
Trots att jag inte kunde komma under kontorstid så var det inget som var omöjligt för er!

Tack igen, vi ses om 3 månader!

Sara

Inte lika rädd för tandläkaren längre.

Jag har i alla år varit livrädd för tandläkaren, ångesten har kommit krypande varje år kallelsen kommit i brevlådan. (Som jag givetvis i sista sekund avbokat).
Men när jag fick problem med tänderna och en så stark smärta så insåg jag ju att jag måste ta mig samman och boka en tid hos någon tandläkare. Efter några rekomendationer från vänner så bokade jag tid hos Viking, tänkte att om han är så duktig som det sägs så kan det ju vara värt att åka lite längre (till Bromma) för ett besök.
Sagt och gjort, jag fick den tid ganska snabbt och ångesten var på topp. Men hör och häpna när jag fick göra TVÅ större lagningar och jag var lugn hela ingreppet.
Känslan av att kunna känna sig trygg hos den tanläkare man är hos är guld värt.
Jag är numera en trogen kund som dessutom går till tandläkaren när kallelsen kommer, utan att avboka!!

Tack snälla för all hjälp!

2011-06-10

Christian

Exemplariskt - Vi ses igen! :D

Låt mig börja med att säga att jag reglerat mina tänder. Det gjorde att jag kom i kontakt med Folktandvård, lokal tdl, hygienist, läkare för utdragning, röntgen, reglerare samt uppföljningar på ovan. Kort och gott, jag har lång och gedigen erfarenhet som konsument

Trots mitt extraorinära tidskrav fann vi snabbt en gemensam tid - viktigt för mig som jobbar under snara tidsförhållanden
Då jag var ett par minuter tidig blev jag direkt tillfrågad om jag ville ha något i väntan.
Jag välkomnades av Tandhygienist Stina Ljung som systematiskt och grundligt gick igenom varje tand och språkade positivt om dit och dat men framförallt om vad hon gjorde och varför. Röntgenbilder analyserades omgående och råd levererades direkt
Något senare ringde Tdl Viking Melander och följde upp röntgenbilderna med exakta prisuppgifter och lagningsförslag
Allt på samma dag!

Bättre beslutsunderlag kan jag inte önska mig

Sitter nu och njuter av min hela och rena mun
Tack Viking, Stina och Gun!
Vi ses igen :D

2011-04-21

Henrik

Kanonbesök!

Gjorde i morse det trevligaste tandläkarbesök jag kan minnas. Kombinerat med grundlig och bra behandling, förklarar Viking engagerat vad det är som händer och varför. Det är en sån här upplevelse som gör skillnaden mellan en mindre, privat praktik och stora mastodontorganisationer där man är en i mängden. Jag kommer utan tvekan att komma tillbaka.

2011-04-01

Erik

rekomenderas INTE

Har gjort felbehandling och glömt materiel/utrustning hemma,känns inte professionell utan är bara ute efter pengarna
Undanhåller kostnaden för ingreppet tills räkningen kommit
Och är nedvärderande mot patienten.
Ledsen att behöva säga det men jag kan inte rekomendera någon att använda denna tandläkare.

Svar från Tandläkare Viking Melander AB
2011-05-11

Vi är verkligen ledsna för att patienten har upplevt besöket på det här sättet. Att kunna erbjuda hemtandvård är en väldigt viktig del av vår verksamhet. Den delen av vårt jobb uttrycker så tydligt det som är viktigast för oss, omhändertagande i trygg miljö.
Vi önskar att Erik kunde återkomma till oss så att vi får chansen att visa att vi bryr oss om anledningen till varför upplevelsen blev som den blev.

Hälsa och skönhet
R1001385;Tandläkare