2009-01-13
micke
Skulle ha en ny kapskiva till liten våtkap som köpts i butiken i LKPG ett halvår innan, för övrigt den första modellen dom sålt av "sitt eget märke Bruksbo".
Var inne flera gånger och frågade personal, fanns inte, visste inte när. Mailade Kundtjänst och frågade, dom behövde artnr eller likn, tittade på kapen, fanns inte. Jag beskrev kapen och skivans storlek och typ, sa att den var till den första våtkapen dom haft i butikerna, dom hade haft två olika då vad jag sett då men inte gick det inte, "behöver ha kvittot isf"
Fick inte tag i någon skiva, gav till slut upp.
Rusta saluför Bruksbo som sitt eget märke, borde därför ha skivorna som lagervara enligt min åsikt.
2009-01-13
Micke
Gjorde misstaget att ringa dit då jag ville veta om en tapet fanns i butiken i Norrköping (vi var i butiken i LKPG, där det bara fanns en rulle). Kvinnan jag pratade med säger att tapeten finns där, "enl datorn mer än 20 rullar".
Jag ber att få numret till butiken då "detta med "enl datorn" sällan stämmer med verkligheten". Det behöver du inte säger hon för "lagret är kopplat till kassorna så det skall stämma" Jag frågar igen efter numret dit men får samma tvärsäkra svar att det skall stämma. När vi kommer till Nrkpg så hittar vi inte en enda rulle, inte ens med hjälp av personalen, "men den finns i Nyköping"...."enl. datorn".....Haha
Nästa gång köar jag för hellre för att fråga personalen Kan så dom kan RINGA till butiken som "enl datorn" har det jag vill köpa!!! Det sparar jag MINST 9 mil (och 1,5 tim av mitt liv)på....... har bara en tidigare erfarenhet av Kundtjänst, också den negativ tyvärr, kan inte gå in på den nu (hade bara 59 tecken kvar)...
2008-11-24
Halina
Rustaär en rolig affär och jag har hittat grejor som inte funnits på andra håll, bra erbjudande och bra bemötande har jag alltid fått
2008-11-22
Emilia
(Omdömet avser Rusta)
Trevlig och kul butik. Hittar alltid något skoj och annorlunda. Blev dock lite upprörd när ni satt upp ROSA och TURKOSA plastgranar vid jul. Men det är ju bara min åsikt. Kvalitén på varorna går väl också att diskuteras, men vad kan man räkna med vid såpass lågt pris.
2008-11-20
vesse
vilka priser mer behöver man inte säga? personalen bryr sig verkligen om kunderna och bra service.
2008-11-15
rusta
Rusta är en butik som har det mesta, till bra priser. Fyndden brukar man kunna göra på hushållssakerna, med exempelvis termosar, schampo, städgrejer och liknande. De säljer också mycket godis till riktigt bra priser. Man brukar även kunna fynda dvd-filmer och tv-spel, som de har låga priser på.Rusta har lite av det mesta så om du tycker om att gå runt och småplocka bland en massa olika varor så är det hit du skall gå! =) //Nils
Ett varning till alla konsumenter köp inte Atlas vit varor de är under all kritik av dålig kvalite som Rusta säljer Frysen vi köpte höll 1,5år garantin va på 1år Spisen vi köpte smälte vredet till tempraturen till ugnen när vi baka bröd och även tvätt maskin krånglarde men av allvarligare karaktär den fick vi stötar när vi plockade ut våt tvätt.