Bagar'n

Kategori: Bagerier

Omdömen om Bagar'n

2011-10-27

Kajsa

Fantastiskt gott bröd, speciellt de danska kuverten oc sconsen, går förbi här varje morgon på väg till bussen och det är en ljuvlig doft som man möts av i tunneln!

2011-04-13

Christer R Christer R

Mums

Fin-fina semlor till lika fina priser! Rekommenderas :-)

2010-03-14

Hannis

Stans bästa bageri!

Frukost mackan handlas här på vägen till bussen. Kaffet också. Bullarna till fikat på jobbet med.Bagarn själv är en trevlig och hygglig prick. SÅ tacksam för att jag bor precis intill detta lilla, ganska osynliga bageri. Nu har de även öppet på lördag morgnar ;) Finns det nåt bättre än färskt bröd till frukost i helgerna? Tänk om de kunde ha hemkörning så alla i stan kunde få njuta av deras färska bröd.

2009-08-28

Daniel

Bra men sunkigt

Trevligt konditori som alltid har välbakta favoriterna danska kuvert eller birkabröd som de kallas i Skåne där jag kommer från. I övrigt ett utbud som ligger lite över medel i kvalitet och pris men inte skiljer sig nämnvärt från andra bra bagare. Minus för lokalen som faktiskt känns ganska sunkig, visst är det en trång tunnelbanelokal men att damma air condition, ventiler och väggar är väl inte så svårt?

2009-08-25

semlan

Vilket bageri!!!!

Öppnar kl-6 och är man förbi då möts man bara av glada miner.det ni!
Underbara dofter som sprider sig längs gången till tunnelbanan.
underbart gott bröd och personalen supertrevlig.
väl värt en omväg eller två!

R1000561;Bagerier