Kategori: Mark-, anläggningsentreprenörer Byggmästare, Byggnadsentreprenörer Fisk-, kräft-, musselodling Fontäner, dammar och vattenspel Trädgårdsbutiker
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Garden Aquatica Sweden AB
2010-08-18
Trädgårdsfantast
Har varit där många ggr och alltid fått vänligt bemötande! Härligt ställe med massor att titta på, man får sån inspiration att utveckla sin egen trädgård! Det vet verkligen vad de pratar om när man frågar om damm. Har planer på att bygga en själv men kan inte så mycket så då får nog deras priser vara värt det iaf så det blir ordentligt gjort och man slipper massa strul i framtiden :)
2010-08-17
Värmdöbor
Vi anlitade GA till inredning av en trädgårdsdamm och blev ordenligt skinnade med rena ockerpriser. T.ex. blev en utlovad sumpzon av frodiga gröna växter till ett mindre små plantor uppgrävda från naturen för 200 kronor styck. Timsarvodet vill vi inte ens tänka på, trots många förhandlingar. Skriv ordentlig offert med detta ställe! Eller välj någon annan.
Hej!
Det vore värdefullt för oss om du kontaktar oss direkt så kan vi reda ut vad som blivit fel.
vänl
DammOlle.
2008-02-25
Janne P
Jag kan varmt rekommendera Garden Aquatica! Fick mycket bra personlig service och rådgivning av när jag skulle anlägga min damm. Nu ska dammen bli större och jag kommer helt klart tillbaka. Ett plus för den smakfulla och inspirerande trädgården! Värt ett besök.
2007-08-23
Kerstin
När jag och min man var på besök fick vi ett väldigt bra bemötande av personalen. De var personliga och hade stor kunskap. Den vackra trädgården gav oss mycket inspiration och ideér. Bra utbud. Goda bullar i cafét!
Utmärkt att få se hur olika prodeukter kan användas. Fantastiskt med en specialiserad gren i trädgpårdsbranchen. Kunnig och trevlig personal. Ibland mycket människor på helgen så att det kan ta lite tid att få hjälp, men under tiden kan man njuta av visningsträdgårdarna,