Wmp balkong kan bli bättre på att inte skada lister samt att använda rimliga material exempelvis lister istället för obehandlade plankor samt spånskivor. Jag skulle även ha uppskattat att inte få en fyrkantig kloss fastsatt ovanför plankan. De kan bli bättre på att inte spilla färg samt smutsa ner lägenheten i tak,på väggar och golv. Det vore även bra om de inte bröt sönder lister och lade dessa i vita soffor. Jag skulle även ha uppskattat om min eldosa satts fast i väggen så att ingen behöver få elstötar och om internet inte hade slutat fungera.