Omdömen om Corner Pub
2010-03-13
Snow
skitställe! Sätt inte din fot här! This place sucks bigtime, and the bouncer is a muppet! Det finns dock en bra kvinna bakom baren, men hon trots sina insatser kan tyvärr inte uppväga ägarens sketna attityd! Stort minus till detta Hellhole
2009-11-15
R.L
jag har gått till corner massor med ggr...c:a 5 av 10 ggr har jag inte druckit en droppe alkohol....kommer jag in? nä lilla gubben du får komma tbx en annan gång säger dom...hela pubben är ett stort skämt....vissa kan krypa in och ändå får dom t.o.m handla mer sprit...vad har ni för djävla idioter i dörren egentligen??? och vad har ni ägare för omdöme själva?
2009-02-13
Servitrisen är otroligt trevlig, samt har bra minne. Erkänner om hon gjort något fel eller glömt. Mysig miljö för tjejträff eller att gå med sin sambo. Bra vin val. Humana priser. DOCK saknar jag vitlöksbrödet som är bort taget från menyn. Men jag kommer ALLTID fortsätta att gå hit före alla andra matställen i märsta för man vet att man får bra mat.
2009-02-10
nyman
En riktigt trevlig och bra restaurang med ytterst sympatisk och tjänstvillig personal. Enda nackdelen är att ölurvalet är uselt. Man hänvisar ölintresserade till sin pub på andra sidan gatan, men om man vill ha god öl till maten så går inte det.
Krogen är trevligt inredd, och maten vällagad och hyfsat billig!
2007-07-13
maria
super bra pub med underbar personal och steakhouset har märstas bästa lunch
2007-06-12
flameboy
Genuin pubkänsla. Bra ölsorter samt lättare tilltugg
Varit där vid 2 tillfällen och både jag och min man blev matförgiftade efter båda besöken!!! Nu är det ingen slump utan ett faktum. Borde krävt ersättning enligt produktansvarslagen .