Omdömen om Bernats Bil AB
2011-10-21
Marcus
Jag kör en Mecedes cupe AMG som precis varit inne för plåt skador och några mek reparationer.
Jag fick ett mycket trevligt bemötande från kundomtagningen, dom höll kontakten under reparationen och jag hade inga problem att komma fram på telefonen!!!
Jag kommer definitivt anlita Bernats bil nästa gång jag behöver komma in på verkstad.
2009-03-19
Martin E.
Läste om min förvåning rubriken nedan.
För mig och mina firma bilar har det funkat på deras båda avdelningar.
2009-02-20
Linda
Lämnade in vår Mercedes för omlackning. Det tog 6 veckor innan vi fick tillbaka den och då hade de ändå fuskat med färgen på två ställen. Jag orkade inte reklamera, för då skulle vi får vänta i 6 veckor till.
Det kanske låter larvigt, men verkstadskillarna var lite obehagliga i sitt sätt av vara mot mig som tjej. Jag lät min man hämta bilen för att slippa stämningen och gloendet. Rätt trist att det ska vara så faktiskt.
2008-11-23
johan
(Omdömet avser Bernats Bil AB)
Svårt att komma fram på telefon, blir ofta fel med fakturorna efterråt. Ibland helt omöjligt att finna plats att ställa bilen på. Använder mig nu av Bernats i Länna de fungerar bättre.
2008-05-13
White
Varning! Andra gången jag lämnar in bilen för en service och får vänta över 2 veckor på att få tillbaka den, efter flera påtryckningar och telefonsamtal. Både gångerna har jag fått bestrida fakuran. Mycket tid spenderat för ett riktigt såligt utfört arbete.
2007-09-10
L Åhlstedt
(Omdömet avser Bernats Bil AB)
jag har vid ett flertal gånger försökt komma fram på tel men hitills har jag aldrig lyckats efter 5 min kopplas man bort USELT
2007-07-20
AMG
från säljare till verkstadskillar på bernats i västberga totalt ointresserade , verkar som om dom verkligen har svårt att vara serviceminded.Dom få gånger jag vänt mig till dom har dom helt orimliga priser tar typ tre gånger mer än andra aktoriserade mb verkstäder..
2006-11-05
Ingen mer MB
Jag håller med han som kallar dom för sämst eftersom jag har drabbats lika
när jag skulle reparera min dieselvärmare. Dom böt två delar och sa att den skulle fungera men när jag skulle prova den när det vart kallt efter några veckor så funkade den inte.Dom skyllde på att fler dyra delar pajat .Nu är jag JÄTTEGLAD med fet räkning.VAD GÖRA?
2006-07-17
Peter H
Jag har haft mycket kontakt mer Bernats bil då jag åkt Mercedes ett bra tag och jag är nöjd med både säljare, reservdelar och verkstadspersonal.
2006-06-09
w.m
Håller inte med de andra omdömmena Var till Farsta på plåtavd och blev mkt väl mottagen av både kundmottagare och verkarna. Bra service och snabb utförd reparation. Nästa gång jag får skador på min bil åker jag definitivt dit.
2006-05-08
J.S
Helt sjukt ringt nonstop i evigheter och när man kommer fram svarar folk som inte vet nånting och man blir rund koplad i evigheter! bara minus!!!
2006-04-18
Johan
Ville beställa en reservdel. Pratade med växeln flera gånger fram och tillbaka, men de lyckades inte koppla till försäljningen. De bad mig att återkomma senare. Kass. Får försöka med någon annan.
2006-04-05
MS
Har haft inne min Vito skåpbil på garantireperation, Bernats har inte lyckats hitta felet, dock har man bytt delar för att försöka hitta felet, dessa delar som har bytts helt i onödan kräver man mig som kund på... Helt ok om man talat om det innan, så att jag kunnat ta ställning. Dessutom sabbade man serviceintervallindikatorn... Man hoppas att den ska "rätta till sig" nästa gång man gör service... Bernats har LOVAT att ringa mig och lösa problemet, men det enda som kommer är kravbrev... Jag rekomenderar ingen att ha med dem att göra, totalt ointresserade av nöjda kunder. Michael
Det enda Bernats bil duger till är att ta betalt. Dom hänvisar ständigt till goodwillgarantin från Merca som aldrig har utfallit på 4 ggr. Nu sist kollade vi upp delarna med Mercedes direkt och då visade det sig att den gällde men att Bernats tagit betalt för det iaf. Girigt företag! Dessutom har det visat sig i efterhand att delar inte bytts som sagts att dom bytts. Har hört från flera bilhandlare och tidigare kunder samma sak och nu kan jag bara instämma!