Platini

Kategori: Pizzerior

Omdömen om Platini

2012-05-25

Jonas

Dom har trevliga personal, och maten är inget vi ska prata om. Maten går inte att ge betyg på, den är underbart god!
Kom och ät maten, så förstår ni vad jag menar

2012-05-24

Bästa pizzerian

Den absolut bästa pizzerian på söder, bra priser med trevlig personal! Avokadosalladen är dock den rätten som utmärker sig mest, pröva den!

2012-05-11

Carl William

Jag Har bott på vallhallavägen i 7 år och ätit på platini i ca 3 ggr i veckan. Det är nog det jag ångrar mest i livet. Pizzorna är oftast brända, pastan är blötare än deras soppor och pizzan är i bästa fall helt svart bränd. Personalen är otroligt dryg och kan inte tala svenska i vissa fall ber de om att få betalt när man redan betalat.
Pizzerian är ett tillhåll för områdets lokala alagare. Stort plus är dock öppettiden

Svar från Platini
2012-05-25

Har just läst ditt omdöme. Jag som ägare är mycket besviken över det du har skrivit och anser att du kunde ha vänt dig till mig som ägare om din missnöjelse. Om du inte var nöjd med maten och personalens bristande språk, hur kom det sig att du var där 3ggr i veckan i flera år? Då du beskriver att personalen i vissa fall ber om betalt fast du har betalat vill jag påpeka att vårt jobb är väldigt stressigt och det kan hända att man glömmer att man har tagit betalt som jag ber om förståelse för, då denna bransch är stressande!
Hos oss är kunden i största fokus och om du nu fick bränd pizza så har du rätt att klaga och få en ny, som du har rätt till.
Istället för att dela mid dig dina åsikter på internet som är öppen för allmänheten, så kan du vända dig till vår egen hemsida eller besöka oss för att prata med mig om dina missnöjen!

2010-07-14

Hokan

super gott

De har mycke goda pizzor och bra kvalite på ingredenserna och trevlig personal.

2010-06-09

Eva

godaste pizzan

Kan inte hålla med om andra då de sagt att priset är dyrt däremot är det Billigt här jämfört med andra pizzerior

2010-06-02

Erik