Omdömen om Bunkeflo Hair & Beauty Center
2012-04-18
Karin
Alltid lika bra! Och man är snygg länge - ett kvalitetstecken.
2012-03-30
Tommy
Suverän i sitt jobb. Skicklig estet och noggrann. Ärlig och ödmjuk!!
2012-03-07
Nöjd " tant "
Alltid nöjd efter mina besök. Förutom skicklig klippning och styling, ett utomordentligt trevligt bemötande mot såväl gammal som ung!
Rekommenderas varmt !!
2012-02-23
Malin....
Är jättenöjd! Frisören visste precis vad mitt hår behövde, gjorde ett jättejobb och kvalitén på håret är märkbart bättre trots att det är jättebehandlat!
Har tidigiare gått hos flera frisörer och aldrig blivit så här nöjd! Bra och rättvisa priser dessutom.
2012-02-14
Maggan
Vilket ställe! Här tar man sig tid med sina kunder vilket ger ett super bra resultat.
Kunniga och trevliga frisörer.
2012-02-07
Ella
Fantastiskt utförande av både klippning och färg. Har aldrig kännt mig så nöjd och omhändertagen. Fick dessutom massor med nya tips på stylig. Hit kommer jag alltid gå i framtiden!
2012-01-25
Brita
Jag trivs förträffligt med min frisör Anna. Hon är proffsig ut i fingerspetsarna och kommer med förslag om frisyrer som passar mitt ansikte.Jag har alltid lämnat salongen jättenöjd och med ett leende på mina läppar. Sedan är lokalen väldigt snygg och smakfull inredd, man trivs bara man kommer innanför dörren. STORT TACK !
2012-01-25
Ewa
Fräscht, trevligt, snyggt, proffsigt och jätteduktiga.
2012-01-18
Gunilla
Lika nöjd idag oxå efter att ha klippt mej här. Tack Anna för bra service å trevligt bemötande.
2012-01-13
Petra
Stamkund från första klippningen.Trevligt bemötande och grymt noggrann och bra klippning.
2011-12-30
Stina
Klippte mig för ungefär 1 månad sedan. En kort frisyr som håller underbart! Gick från superblond till brunett. Supersnygg färg. Håller riktigt bra :)
2011-12-28
Marie
Har nyligen både klippt mig och gjort fantastisk fina guldbruna slingor......
Är mycket nöjd...
Bara +++++++++
2011-10-04
Lennart
Bemötandet och omsorg om kunden var av högsta klass. Det jag kallar serviceminded, och sist men inte minst klippningen var jag jättenöjd med efter en dialog hur jag ville ha det. Tack
2011-09-28
Daniela
Många tacksamma hälsningar från en nöjd stam kund:)))
2011-09-18
Anna Nilsson
Jag blev väldigt nöjd med min nya frisyr, åter kommer gärna igen.
Mvh Anna
2011-09-13
Familjen Jespersson
Ni är otrolig duktiga på även barnklippning!
Mina barn längtar efter att bli klippta igen:))
Tusen tack både för en bra service och ett bra jobb...
2011-09-01
Bra service och otroligt duktig frisör!!
2011-08-15
Joakim
Kontinuerligt bra service, viss väntemål som uppstått - men har å andra sidan varit nöjd med resultatet varje gång.
2011-06-09
Therese
Tack till er för den fina håruppsättningen på min stora bröllopsdag!!!
Fick många fina komplimanger....
Therese
2011-06-07
klara
Har varit kund hos Bunkeflo Beauty Center nu i ett år och det jag kan säga är att ni är verkligen duktiga tjejer!!! Tack ska ni ha......
Klara
2011-03-25
Martin
Det var jätte fräsht lokal och härliga frisörer.
fick en riktigt nice cut , tack så mycket tjejer ses om 2 veckor igen.
2010-12-11
Kristina
Wooow säger jag bara! Det var på tiden att fräscha till mitt hår inför julveckorna. Tänkte på att testa på en ny frisör som ligger nära till hands.
Först och främst är salongen bland de finaste jag besökt på länge. Otroligt snygg och fräsch! Rött! Sedan är frisöern väldigt erfaren och duktig. Hon visste direkt hur håret skulle fixas till innan jag själv visste det ens! Det tvättades, klipptes och färgades! Det är flera flera år sedan jag var såhär nöjd med mitt hår!!!!! Underbar! Tack så mycket Bunkeflo Hair & Beauty Center!
2010-09-23
Den sämsta salongen jag någonsin varit på. Jag blev fruktansvärt missnöjd med både bemötande och frisyr!
Kunden var osäker när hon kom. Hon ville ha slingor men när vi påbörjade behandlingen så ändrade hon sig och ville bara ha klippning. Sedan kom hon tillbaka efter 2 dagar och påstod att det var fel klippt. Hon ville ha pengarna tillbaka efter att hon redan hade varit hos någon annan utan att komma till oss och visa oss felet först. Hon sa flera gånger innan hon lämnade salongen att hon var nöjd. Är man missnöjd med en vara så vill man lämna tillbaka den. Det första man måste ha med sig är varan och visa att det är något fel på den. Hur kan vi lämna pengarna tillbaka när vi inte ser något fel på håret för att hon redan har blivit behandlad av någon annan?
Tack för alla positiva kommentarer och tack till alla våra kära kunder.
Bunkeflo hair & beauty center med personal.
2009-03-29
.....
Jag känner "huvud" frisören. Hon är super snäll
2009-03-19
Lisbeth
Jag fick ett ryck och ville klippa av mitt långa hår. Fick en jätte fin kort frisyr av en frisör som jag aldrig träffat förr. Hon lyssnade av jätte bra.
2008-12-16
Annika
lyckades riktigt bra med att klippa barnen, där andra frisörer har misslyckats.
Gryyyyyma