Omdömen om STUDIO K
2012-02-28
ionela
allt var perfekt , bara jag kanske inte såg det i början och förmodligen gjorde henne ledsen och det var inte meningen ! Återkommer gjärna .
2011-12-15
Solkrans
Jag fick tid hos Josefin och blev riktigt fin! Att putsning ingår visade sig vara användbart. Det enda som drar ner betyget något är salongens blygsamma framtoning och begränsade volym.
2011-11-29
Mikael
Jag har gått till Josefin i flera år. Har aldrig blivit annat än supernöjd. Salongen är toppen och man får alltid ett trevligt bemötande.
2011-11-02
Jessica
Kristin har varit min frisör i tre år och jag har alltid blivit så nöjd, dessutom kan tjejerna på Studio K service vilket jag uppskattar. Jag kommer pendla Jönköping-Lund framöver för att få min kalufs omhändertagen.
2011-07-04
Har gått till Annelie nu i några år också, går inte till en annan frisör! Helt enkelt fanatisk.
2011-06-17
Lina
Klipper och slingar mig hos Annelie sedan ett par år tillbaka och blir alltid lika nöjd! Supertrevlig dessutom!
2011-05-20
TS
Bästa salongen i Lund! Åker gärna från Malmö där jag bor för att få kompetenta frisörer som KAN hår! Tack Annelie! Supernöjd idag, som alltid!
2011-05-13
Biffen
En otroligt fin och modern salong på bästa stället i Lund. Trevliga och duktiga frisörer alla tre. Man får ut mer än bara en klippning av att besöka Studio K. Super!!!!
2011-05-07
Jessica
Är alltid nöjd när jag går till kristin, hon brukar slinga och klippa mitt hår och gjorde extenssions på mig för något år sen. Blir alltid precis som jag vill ha det och dessutom är hon jävligt trevlig !
2011-05-05
Hanna S
Har varit och färgat mina ögonbryn och fransar hos Kristin idag! Jag är mycket nöjd, perfekt inför sommaren.
Jag och mina vänner slingar och klipper oss där och ingen av oss har någonsin behövt gå därifrån missnöjd.
Kristin är en pärla och är otroligt(!) duktig på sitt yrke!

Super trevliga alla tre. Är lika nöjd var gång jag går där ifrån. Liten, men mysig modern och fin lokal. Jag går till Josefine och kommer inte gå till någon annan :)