Omdömen om Cigna Life Insurance Company Of Europe S.A-N.V.
2012-02-06
Har just insätt att jag aldrig kommer få de pengar jag är berättigad till. Blivit lovad flera ggr att de ska kontakta min tandläkare för att få bekräftat att det jag säger stämmer vilket jag tvivlar på att de kommer göra, och så idag så säger de att de har ringt dem och lämnat meddelande. Jag ringer och kollar och klart att det visar sig att de inte alls ringt dit. Jävla fifflare!!
2012-01-19
Vivalye
De ringde mig idag, för att få mig att teckna en försäkring via telefon. Jag lyssnade tills försäljaren ville ha mitt kontonummer alternativt Visakorts-nummer. Hur dumma tror de att folk är i dagsläget? Och man vill väl se avtalet innan man godkänner det. Vart ingen försäkring för min del.
2011-10-06
Emma
Jag tycker det luktar skumt när man ber om att få hem papper före man skriver avtal och då inte kan få det eftersom de inte använder sig av det. När man ber dem ringa tillbaka imorgon påstår det att kampanjen slutar idag, vadå kampanj? Det som jag har läst på nätet får mig att blir riktigt mörkrädd det blir inget med det!
2011-07-04
Lisa
Oerhört plottrig beskrivning på vad och hur mycket dom ersätter på tänderna,,
Jag tror inte att hon i kundservice visste vad hon pratade om..
Men nu är försäkringen uppsagd och det gick hur smidigt som helst.. Tack för det Cigna..
2011-05-15
Berit
Vad har de sysslat med den här månaden?? Först drar de dubbelt, sen betalar tlllbaka....sen helt plötsligt inne och drar igen!! Är ett datum "sagt" ska det vara så o inte komma som överraskningar att de är inne o drar lr sätter tillbaka.. Vill avsluta allt med dom...Men hur?? :/
2011-05-06
Jossan
kollade på kontoutdraget och såg att Cigna hade dragit dubbelt även hos mig, ringer deras telefonnummer och möts av ett medelande tack för att du visat intresse för vår nya tandvårdsförsäkring, våra öppettider är... Jag har ringt kundtjänst och inte någon tandvårdsförsäkring. Skall gå ur med än gång...
2011-04-19
Christian
Tecknade ett låneskydd och blev senare arbetslös. Fyra månader senare, samma månad som jag skulle börja jobba fick tag i dom och då hade dom beslutat att dom skulle börja betala mitt lån. Dom fyra månaderna jag faktiskt jag gick arbetslös då? Nepp, inte deras fel. Dom har ju väldigt hög arbetsbelastning. Var på den säkra sidan, vänd er inte till Cigna!

Oerhört luddiga villkor och man lovas guld och gröna skogar och att allt ska vara så enkelt. När jag sedan varit till tandläkaren visar det sig att ersättningen jag får ändå bara är lika med det jag betalat in under ett år, så resten av tusenlapparna fick jag stå för själv. Allt är krångligt och handläggningstiden makalöst lång. Gräsligt dåligt!