Omdömen om Cykelhuset
2012-02-15
Jag har köpt en ny och fin damcykel hos cykelhuset backaplan och är otrolig nöjd med den. Fick precis som föregående person fantastisk hjälp av personalen. Mycket kunniga och villiga att hjälpa mig. Det höjdes och sänktes sadel på olika cyklar. Vinklades och allt som behövdes för att jag skulle tycka att det kändes perfekt för mig. Som sagt, jättelycklig cykelägare och rekommenderar alla att gå till denna cykelaffär då dom hade många cyklar att välja på, olika märken och prisklasser. Inte bara när det gällde damcyklar utan alla varianter. Kollade nämligen på cykel till min man och barn samtidigt. Så fort snön är borta är vi tillbaka!!!
2012-02-03
Gustav Andersson
Trevligt bemötande, imponerad över utbudet och prisläget.
Blev direkt uppmanad att prova ut rätt ramstorlek av modellen som jag var intresserad av och kort därefter satt jag på en trainer, först på en 54cm ram, sedan på en 56cm ram, fick frågor om jag upplevde några problem med rygg, nacke, axlar på min nuvarande racer och förslag på vad jag skulle tänka på. Lite skillnad mot "du ska nog ha en medium ram" som jag fick som förslag i butiken innan.
Efter att ha förklarat att jag ville kolla runt lite till innan jag bestämmer mej så fick jag till svar att det nog var klokt men att jag var välkommen tillbaks. Fick i alla fall köpt ett par nya cykelskor, samma sak där, uppmätning av foten, test av ett par olika modeller, tips på hur jag skulle sätta clipsen, tips på iläggssulor.
Kort och gott, mycket nöjd! Garanterat ett återbesök nästa löning!
2011-07-04
Sur
Handla inte här! Katastrofalt dåliga på kundkontakt, och service. Gör dig själv en tjänst och köp aldrig något här.
Hej!
Vi är mycket måna om våra kunder och att hålla högsta service nivå. Kontakta gärna oss så vi får reda ut ditt missnöje.
MVH /Erik
Cykelhuset Backa
031-744 33 44
backa@cykelhuset.se
Köpte en cykel på cykelringen på backaplan. Min son skulle få en cykel i present men när vi kom hem insåg vi att den hade för hög ram. Tillbaka där dagen efter inköp, för att lämna tillbaka denna och få pengarna tillbaka, då de inte hade någon alternativ cykel i sitt sortiment.
Enligt deras "öppet köp" policy gäller det inte cyklar, gymartiklar mm