2008-11-13
Kommeråter
En plats där miljö, mat, aktiviteter kompletterar varandra och ger så mycket mer än bara en konferens!!
2008-11-04
Harmonisk
Öster Malma var ligger det blev min undran när jag blev bjuden dit en söndag i våras. Efter en stunds åkande på småvägar kom vi till ett helt underbart ställe. En gård låg framför mig och ett gammalt stall var ombyggt till restaurang. Där möttes jag av en välkomnande, trevlig personal som visade mig till ett bord. Sen var det bara att välja på utbudet av mat. Det fanns för dagen ett stort utbud av viltkött i olika varianter, olika varmrätter samt desserter. Som avslutning fick jag kaffe och kaka. Jag har aldrig tidigare upplevt en sådan miljö med nära till naturen, god mat i en lugn, vänligt miljö samt till en väldigt rimlig kostnad. Jag rekomenderar Öster Malma till alla jag känner.
Jag har aldrig varit med om maken till otrevlig och ohjälpsam personal i samband med att jag och ett mindre sällskap åt julbord på Öster Malma. Först var det väldigt besvärligt att ha med sig ett spädbarn. Sen när vi ville dela notan var det något utav det värsta som hänt dem. Själva julbordet var gott, men hela upplevelsen förstördes av det otrevliga bemötandet. Sänd hela personalen på en kurs i värdskap på en gång!