Omdömen om Botkyrka Bilverkstad Center AB
2010-11-17
Nina
Är jätte nöjd med mina nya däck såg annonsen häromdagen i Botkyrka tidningen nappade på erbjudandet ringde o fick tid direkt av Stefan som hade mycket trevligt mottagandet samt passade på o gjorde en liten service på bilen blev jätte nöjd var säkra på att jag kommer tillbaka grabbar
tack för det o trevlig jul :) Nina
2010-07-12
Volvo
Skrev ett långt inlägg om vilka lurendrejare de är på den här verkstaden, redogjorde i detalj för hur de misskött min bil och lurat mig på pengar - i syfte att varna andra naturligtvis.
Nu är hela inlägget borta!
Så antingen censurerar siten viss kritik (jag skrev alltså inget olämpligt som skulle motivera en korrekt moderator att radera eller ens klippa i texten) - eller så funkar den dåligt då vissa inlägg går förlorade.
Så lägsta betyg till bilskojarna - och till rejta.se som inte ens kan hålla kvar inskickade kommentarer på sidan!
2009-07-23
RS
Jag har använt den här verkstaden under flera år och är mycket nöjd. Bra korta bokningstider, bra att få hjälp med besiktning, bra med lånebil när det går att ordna. De jobb som jag har fått hjälp med är bland annat att sätta däck på fälg, byte av hjullager, broms och kopplingsbyte. Oftast till ett bättre pris en märkesverkstaden.
2008-10-22
Ulf
jag har gjort service på min bil i den här verkstaden sedan de startade företaget o jag har aldrig haft problem så jag vet inte vad ni andra snackar om när det gäller service o lurendrejeri det kan man inte göra när det gäller den här verkstaden de får hur många stjärnor de önskar av mig tack för den fina servicen o bemötandet fortsätt med det grabbar hälsningar Ulf
2008-04-27
Volvo
Lurad på verkstan och lurad på denna sida, eftersom inga nya åsikter registreras !!
2008-03-25
Carina
tänkte bara skriva hur bra service ni har mycket trevliga o hjälpsamma det måste jag bara säga varit där för första gången de andra hade inte tid o ta emot mig hade fel på batteriet den bara dog men de var så hjälpsamma o ställde upp på direkten tack frör det o du som vill ha snabb o bra service det är bara o åka dit tack så mycket för hjälpen
2008-02-26
Audi ägare
Måste bara säga att ni var suveräna på att fixa min bil. Jag hade problem med kopplingen och kamremmen och ni fixade det galant . Ett extra plus till snabbheten och det billiga priset (jämfört med en märkesverkstad). En extra ros till den fantastiska tjejen i receptionen som var glad och hjälpsam hela tiden.
2008-02-07
Bilist
Kan fylla denna sida med problem jag haft, med ansvariga på verkstan men nöjer mej att, instämma i kritiken. Verkar som om dom positiva inläggen kommer från ägaren själv. Har någon ansvarig myndighet kollat dom ? Borde göras snarast !!
2008-01-30
Lilian
fick motorstopp i söndags hoppades att någon kan hjälpa till de var de enda som ställde upp fick bilen bärgad till verkstaden o de lagade den på en dag till jätte bra pris bästa verkstaden jag har varit på tack för att ni finns
2008-01-15
så fort man har problem de hjälper till även mitt i natten cool att de är sådana jour människor bra att de finns :-)))
2007-12-15
Björn
Lämnade in min Citroen för kamremsbyte. Talade särskilt om att även ventilkåpspackningen skulle bytas. Efter ca en vecka märkte jag att det läckte olja under motorn. Det visade sig att ventilkåpspackningen inte var bytt ! Tog betalt gjorde dom, men erkänna att dom missat detta kunde dom inte erkänna. DÅLIGT. Kommer aldrig att anlita verkstaden igen.
2007-12-14
Nisse Hulth
Åk inte dit. Du blir garanterat lurad. Kommer aldrig att anlita dom igen. Har även vänner som servat bilen hos dom och är MER än missnöjda.
2007-10-15
TW
Sparade ca. 2000:- på ett termostatbyte i jämförelse med märkesverkstaden. Tackar.
2007-02-20
Mattias
Snabb service, sjukt billiga priser och allting bra gjort!
"Mycket snack men ingen verkstad"
Hämtade min dotters bil för ett par veckor sedan och det visade sig vara fler fel på den än innan!! Hälften av felen fick hon åtgärda på en annan verkstad (kostade skjortan) och resten kunde jag fixa själv. Inte direkt det hon betalade för. Det är tragiskt att man själv verkar vara mer kompetent än en bilmekaniker. Dom är nu anmälda!!
Stor varning, anlita ej, dom kommer att blåsa dig!!!!