Omdömen om Restaurang Sazna
2011-01-08
Fortfarande hungrig
Köpte Kyckling Kurma (take-away), en klassisk indisk rätt. Utöver att den var totalt färglös så fanns det ingen smak överhuvudtaget mer än något som liknade kokosfett. Kommer aldrig handla mat här igen.
2010-04-02
Ann Solander
God mat otroligt gullig personal som är måna om sina gäster
2010-03-04
mlh
personalen var jättetrevliga. hjälpte på och av med kappan. bra snabb service och supergod indisk mat. bland de bästa jag ätit. sizlarn var otroligt mör och väl kryddad.
2010-02-06
EA
Trevligt bemötande och mycket god mat. Den absolut bästa indiern i Södra Roslagen. Borde ha legat i Täby.
2009-12-28
Linda & Roffe
Ett spontanbesök på denna Indiska pärla var till vår fulla belåtenhet - utmärkt serverad mat, snabb, inte så dyr och trevlig service. Maten var även den utsökt - vi kommer garanterat tillbaka!
2009-02-24
keyser
Jättegod mat och alldeles lysande bemötande personal som verkligen vill ditt bästa. Tandoori sizzlarna är suveräna men även i övrigt håller maten bra klass.
2008-10-29
Jazzjeppe.
Trevlig personal och fantastisk mat gör Sazna till en av Storstockholms bästa indier. Prisvärd luch!
2008-02-10
k,s
överreklamerad dock ej vad det gäller personalen mycket trevlig maten ok men inte mer
2007-09-28
xtazy
*** Michelin Guide (nästan), men jättetrevlig personal och fantastisk mat
2007-05-10
E:E
En liten mysig restaurang belägen i centrum. Mycket trevlig och tillmötesgående personal, och den absolut bästa Indiska maten jag ätit.
2007-03-10
mr. gormet
maten är jättegod och personalen är trevlig prova tandorikycklingen

Inga överraskningar på menyn, men ofta gott och ett trevlig lunchhak.