JSB Städservice

Omdömen om JSB Städservice

2011-12-11

RC

Nöjd

Helt nöjd med servicen;flytt från Växjö till Stockholm.Billigast var de också.Rekommenderas

2011-11-05

Ann

Jättenöjd

Anlitade dem för storstädning av vår lägenhet och vi blev jättenöjda. Snabbt och prisvärt och supertrevlig tjej i telefon!
Rekommenderas!

2011-03-25

A P

Flyttstädning

De flyttstädade min lägenhet, perfekt städning och trevliga. Ska med glädje rekommendera de till andra.

2011-03-16

Dålig hantering av uppkommna skador vid städning. De drog ut på processen under flera månader, för att vi skulle stanna kvar som kunder, sedan meddelade de att de inte ersatte de uppkommna skadorna.

2010-05-31

Sari

Bra och prisvärd flytt

Har flyttat två gånger under våren och varit mycket nöjd med flytthjälpen båda gånger! Snabba, effektiva, hjälpsamma och trevliga killar! Dessutom är priserna väldigt konkurrenskraftiga! Rekommenderas mycket gärna till alla!

2010-05-19

G.S

Bästa alternativet!

Har flera gånger anlitat JSB både för flyttning och transporter. Har varje gång varit MYCKET nöjd. Proffsigt bemötande, passar tiden, varsamt omhändertagande av godset, osv. Rekommenderas varmt!

2010-05-04

Sari

Bläh

Två flyttkillar dök upp i en rostig bil. Den ena pratade, trots timbetalning, i sin mobil det mesta av tiden. Den andra travade långsamt upp och ner med ett uppgivet och argt uttryck. Hade sönder en del av en sängbotten, höll tyst fast dom måste ha sett det. Städningen var usel, fick klagomål från de nya ägarna. De gjorde om städningen, men det var pinsamt för mig. Tror det är JSB som har skrivit de positiva kommentarerna på denna sidan. En grej var bra; tjejen i kundtjänst var trevlig i telefonen. Kommer aldrig att använda dem igen dock.

2010-04-18

BOB

JÄTTE NÖJD!!!

Jag anlitade JSB-Städ för att få min lägenhet flyttstädad. tjejen som städade var väldigt trevlig,snabb och noggrann. jag blev MYCKET nöjd

2010-04-16

B.M

Tack grabbar!

Tack så himla mycket för hjälpen. Kommer definitivt att ringa er nästa gång jag behöver flytta :)

Marie

Hur bra som helstg!

Vi fick vårt bohag flyttat från Stockholm till Malmö och bättre service får man leta efter. De kunde som sak, var jättetrevliga, effektiva och framförallt helt rätt i prisklass. Kan säga att ett annat bolag med samma uppgift hade tagit det dubbla. De staplade upp sakerna jättefint i vår nya lägenhet, de lyfte t.o.m in våra förrådsgrejer i vårt nya förråd. Tack för fin service!!

EVA

Kunde inte vara bättre

Kunde inte vara bättre!
Andra gången med JSB-FLYTT och vi är minst lika nöjda som första gången. Snabba, effektiva och prisvärda - vi rekommenderar dem mer än gärna!

JÄTTE NÖJD!!!

Trevliga och kunniga killar som professionellt flyttade vårt bohag från Stockholm till Uppsala. Allt gick enligt planerna och prisuppgifterna stämde. Bra bemötande från första kontakt till sista.

Elvis

väldigt nöjda

Väldigt nöjda
Starka, trevliga och mycket snabba killar. Vår 3.a full av prylar gick mycket fort. Tömde dessutom vår källare och fyllde vår nya vind . Rekommenderas varmt. De är dessutom mycket billiga jämfört med alla andra flyttfirmor (som ville ha dubbelt så mycket betalt)

2010-03-01

Johan

Riktigt uselt

Anlitade JSB i en flyttstäd för förra året och de skötte det relativt enkla jobbet riktigt uselt. När vi ringde och påpekade den dåliga städningen så skyllde de ifrån sig på alla möjliga saker, bland annat att badkaret inte var flyttbart (vi hade inte ens något badkar i huset). I efterhand är vi glada att vi inte anlitade dem till själva bohagsflytten. Dessutom så är de onåbara i efterhand och har inte skickat kvitton för sin s.k. städning, trots flera påtryckningar. Ett råd från mig är att INTE anlita dessa skojare.

2010-02-26

Ken

Dåligt

Använde detta företag för flytt under hösten 2009 eftersom det blev en del skador anmäldes detta har trots flera påstötningar inte blivit kontaktad av företaget.

2009-12-17

P

Skämt...

Förutom att hela lägenheten var sjukt dåligt städad av dem så valde de att mörklägga den handdukshängare som de hade sönder i lägenheten. Efter att detta uppdagades har inget hänt och det är enormt svårt att få tag på någon i detta skandalösa bolag. Vad ni än gör, ta ett bolag som inte är extremt dåliga på allt, från städning till ledning, styrning och kundkontakt.

Hus och hem
R1001363;Städservice